Şimdi Ara

Bim - Oylum gofret 14,90 tl | içinde 48 adet var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
2
Favori
12.352
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gofret konusu varsahttps://www.elhunerigofret.com/ paylaşım yapayım instagramdan gördüm 1 sipariş geçtim kutu olarak 6 kutu gönderiyorlar ama tadı falan güzel kargoyuda bana yüklediler sağolsunlar . Arkadaşlara 2-3 kutu verdim İzmir'e 2-3 günde geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kokoci35 kullanıcısına yanıt
    390 gram nerden buluyolar böyle rakamları gıcık oluyorum hayatta almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Putamen4444

Bunu yiyenin kendine saygısı yoktur.

Haklısın kanka. Bu mesajını görünce bir kendimi sorguladım ve sayende bu büyük hatadan döndüm. İyi ki varsın  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilosu 15e on numara gofret alıyorum. Ümraniyeye gidince bikaç paket alırım😋akşam gidip aldım nerden hatırlattın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 30 Haziran 2021; 13:18:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle adın sanı duyulmamış, anadolunun ücra köşelerindeki organize sanayi bölgelerindeki fabrikalarda üretilen ve eskiden sokak sokak doalaşan arabacılarda kutuyla satılan, buram buram vanilya kokan ve limonun özünü hissedeceğiniz tattaki lezzetli gofretleri yapan firmalar işte böyle firmalardır. Bunların bir tanesi bile ülkerin, etinin, sarayın gofretlerini ezer geçer. Bu firmalar diğerleri gibi glikoz da kullanmıyorlar

• İçindekiler kısmına yazmadıkları için olmasın o  

Bence o kadar emin olmayın denetim konusuna hiç girmeyelim zaten

üstüne para verilse yenmeyecek şeyleri öyle bir anlatmışlarki tatmamış olsam inanırdım cidden

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt

torku tam bir çöp gofret değil zaten konuyla ilgisi yok

Tadım,Oylum,Harman,Bizbize,Aytaç,Naya bunlar en iyileri ortalama 20 tl dir.

marketlerde olan gofretlerden en iyisi eti hoşbeş ama çok pahalı diğer markalarda centro-ülker-9 kat ,torku bunun gibi ürünler millet anca bunları alabiliyor. üst taraftaki listeylede alakası yok tabiki.

Eti karam dan aldığım gofret ve çikolata tadını arıyorum 20-25 yıl önce çocukken pazardan veya sagra dan aldığım gofretlerde o his vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 30 Haziran 2021; 15:12:12 >
  • Burda anlatıldığı gibi çıkmadı. Kreması hoşuma gitmedi aktürk daha iyi şeffaf kapta olan.

• 0.32 kurusa degil, 0.32 liraya veya 32 kurusa geliyor.

• Bunun 30 TL civarında olma ihtimali yok, o kısmı konudan çıkarmanı tavsiye ederim zira yanıltıcı oluyor.

• Bu üründe glikoz şurubu bulunuyor mu, en azından içindekilerde yazıyor mu alan arkadaş yanıtlayabilir mi?

Çoğu şeyde var biliyorum ancak bile bile lades demek istemiyorum, eğer yoksa denemek için alabilirim. Vanilyalısı mı daha güzel?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Yazmıyor siz yinede mağazada bakın.
    Gofrette öncelik vanilyadır beyenirseniz diğerlerini denersiniz.
    gofreti güzel, kreması tatlı-tuzlu .

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldım beğendim. Özellikle HindistanCevizli olanı. Çay yanında iyi oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Bulgaristan üretimi olan ve hali hazırda A101’lerde satışı olan gerçekten iyi gofretlerden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Putamen4444 kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ya ne saçma platform oldu burası. Bimin kendi ürünü. Et, tavuk ürünü olsa anlarım da gofret lan bu. Yoğurtta alma o zaman bimden. Eleştireceğim diye saçmalıyorsunuz. Fav almak için saçma sapan mesajlar yazıyorsunuz. Umarım yönetim fav düşkünlerine gereken cezaları veririr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 4 Temmuz 2021; 9:31:3 >
  • İşallah kitkat-ruby fırsatı paylaştığımız günlerde gelir

• @Azazel Geri Dönüyor

Teşekkürler bir bakayım ben de. Vanilya ve hindistan cevizliden alayım birer adet.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerakinnn

Bulgaristan üretimi olan ve hali hazırda A101’lerde satışı olan gerçekten iyi gofretlerden.

NAYA gofret ilk çıktığında 3,95 ya da 4,95 ti 3 yıl önce sonra 6,95-7,95-12,95 şu anda ise 18,95,

Bulgar üretimi, 1,40 lardan şu anda 5,30 larda Bulgar levası, Bulgar levasına karşı TL nin değer kaybı kadar gofretin fiyatı arttı kademeli olarak içerisinde fıstık ezmesi vardır

• Pazarda sağda solda bunlar 5 liraydı geçen yıla kadar hiç yemedim yememde ama görürdüm hep

• Aldık denedik. Gofretler güzel ve çıtır. Ancak o eskiden yediğimiz klasik gofretler gibi değil. Eski tadı arayanlar için tavsiye etmem.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.