Şimdi Ara

Bim Nugget Nasıl Pişirilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
122.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Bimden Nugget Aldım Nası Pişiricem Fırın Ve Fritöz Yazıyo İkiside Yok

• Yukarı Aç Kalıcam Yoksa
  • Tavada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark

Tavada.

Nasıl Pişiricem İşte Hocam Ne kadar yağ koyucam felan
  • Tavaya çok az ayçiçek yağı dök.1,5 2 dakika kadar yağ ocakta dursun.(ocak açık olacak tabi ) Sonra at nuggetları işte.2 dakika pişsin, sonra hepsini ters çevir.Sonra toplam 5-6 dakika olduktan sonra zaten sen anlarsın piştiğini al ocaktan.Koy ekmek arasına yanına da kola ohhhh mis
  • Benim ilk patates kizartmasi denemem cok kötü oldu.Yagi tavaya döktüm altını actım.Ben çay suyu gibi yağında fokurdayacagini sanıyordum epey bekledim alla alla dedim Sonra superfresh patateslerini çıkardım birini bı döktüm o anda çıkan ses ve sıçrama hiçbir seyde yok.Mutfak battı

• ÇOK ÇA AZ YAĞ ÇOK AZ AMA AT TAVAYA BIRAK ISINSIN EKMEKLE BERABER + LE COLA OH MİS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101 Dondurulmuş Patates
    12 yıl önce açıldı
    Çikolatalı Likör Bozulur mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam yagı ısıt once biraz sonra ocagı iyice kıs at nuggetları 1 dk bir taraf 1 dk bir taraf kızarsın bunu 2 kez yap toplan 4 5 dkda zaten kahverengi gibi olmaya başladımı al afiyet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

Tavaya çok az ayçiçek yağı dök.1,5 2 dakika kadar yağ ocakta dursun.(ocak açık olacak tabi ) Sonra at nuggetları işte.2 dakika pişsin, sonra hepsini ters çevir.Sonra toplam 5-6 dakika olduktan sonra zaten sen anlarsın piştiğini al ocaktan.Koy ekmek arasına yanına da kola ohhhh mis

Karnım aç iş dönüşü serviste bunu okudum canım nasıl çekti arkadaş.

• hacı tavada 5 dk ısıtıcan direk hazır oluyor.(önce yüksek ateşte aç 2dk falan sonra orta seviyelere getir. bende tam bilmiyorum ama hep böyle pişiriyorum gayet güzel oluyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Benim ilk patates kizartmasi denemem cok kötü oldu.Yagi tavaya döktüm altını actım.Ben çay suyu gibi yağında fokurdayacagini sanıyordum epey bekledim alla alla dedim Sonra superfresh patateslerini çıkardım birini bı döktüm o anda çıkan ses ve sıçrama hiçbir seyde yok.Mutfak battı

güldüm fokurdama ne abi kaç dakka bekledin o hale gelsin diye

eğer patateslerin üzerinde su varsa (yıkadıysan mesela) (dondurulmuş patateste zaten su vardır buz var çünkü) kızgın yağa koyunca deli gibi ses çıkar ve etrafa sıçrar. bunun için patatesleri atar atmaz üzerini kapakla kapatın. dondurulmuş patates kullanmayacaksanız kestiğiniz patateslerin üzerini ıslatmadan atmaya çalışın.

kızartma yaparken üstünde kapak olması iyidir, yoksa zaten az az sıçraya sıçraya zamanla etrafı batırıyo.

• beyler bi arkadaş nugget yapmıştı baharat dökmüştü üzerine fena olmuştu baharat olarak ne alcaz tavuk sosu baharatı felan bişeyler demişti pek anlamadım siz baharat döküyomusunuz
  • Forumdaki en önemli konulardan biri. Bunu yaptık ettik tamam da neyle yenir bu meret? Kuru ekmekle olmaz şimdi.

• ParadoxL kullanıcısına yanıt
    Yağa gerek yok. Tavaya at hepsini, güzelce kızarana kadar çevir.

• Hesap makinesiyle

• yurtta kalıyorum ve hafta sonu akşam yemeği yok.

bu kova tavuğu cuma günü alsam ve cumartesi-pazar akşamları ısıtmadan yesem sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

yurtta kalıyorum ve hafta sonu akşam yemeği yok.

bu kova tavuğu cuma günü alsam ve cumartesi-pazar akşamları ısıtmadan yesem sorun olur mu?

+1 takip
  • İşlemcinin fan bloğu sökülür, oyun f1 2016 full settingste 4k film açılır, nuggetler işlemcinin üstüne arkalı önlü 1'er dakika pişirilir. afiyet olsun
  • O Çiğ bile yenebilir zaten pişirilip şoklanyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

yurtta kalıyorum ve hafta sonu akşam yemeği yok.

İshal falan olabilirsin. O riske girme derim ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.