Şimdi Ara

BİM marketlerde Casio saat geçidi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BİM marketler zincirinin hafta içi aktüel kataloğunda dijital kol saatlerinden taşınabilir projeksiyon cihazlarına, cam temizleme robotlarından tam otomatik espresso makinelerine kadar farklı ürünler bulmak mümkün olacak. 

19 Kasım BİM aktüel teknoloji ürünleri

19 Kasım BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Casio markasına ait dijital ve analog kol saatleri yer alıyor. 200 metreye kadar su geçirmezlik, 5 yıla kadar pil ömrü, LED aydınlatma olan G-Shock DW-5600 RW-1DR modeli 4990TL.

Ayrıca Bkz.BİM marketler GeForce RTX 5070 ekran kartlı oyun bilgisayarı satacak

200 metreye kadar su geçirmezlik, 2 yıl pil ömrü, aydınlatma gibi özellikleri olan G-Shock DW-5600 MW-7DR modeli 4750TL. Analog tarafta 50 metre su geçirmezlik, 3 yıl pil ömrü olan MTP-1374D-1A3VDF modeli 2990TL iken 2 yıl pil ömrü olan LQ-400D-7AEF kadın kol saati de 1990TL. 

• akıllı saat sadece ismi saat ....Akıllı Telefon Entegrasyonu, çağrı yönetimi, aktivite takibi, nabız takibi, egzersiz kaydı, müzik kontrolü, nfc gibi say say birçok kullanım alanı var. Bu aksesuar işi sadece moda ve geçmişten gelen alışkanlık. Birde marka saat takıyorsan prestij algısı var...başka bir işe yaramaz...Şahsen gereksiz gördüğüm bir iş..
  • Fiyatlara bak maşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hala klasik saat kullanan varmı yav...faydasız işleri seviyo millet..

• Konu başlığıni görünce acaba f91w modelini kaça getirmişler demiştim. Hayır getirmemisler.
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• siyah G-Shock alınır mı sizce o fiyata?

saat bir aksesuardır. ben de akıllı saat olayını anlayamıyorum. zaten cep telefonlarımız sürekli yanımızda. zırt pırt şarj isteyen bir akıllı saate ne gerek var?

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    akıllı saat sadece ismi saat ....Akıllı Telefon Entegrasyonu, çağrı yönetimi, aktivite takibi, nabız takibi, egzersiz kaydı, müzik kontrolü, nfc gibi say say birçok kullanım alanı var. Bu aksesuar işi sadece moda ve geçmişten gelen alışkanlık. Birde marka saat takıyorsan prestij algısı var...başka bir işe yaramaz...Şahsen gereksiz gördüğüm bir iş..

• çok pahalı BİM marketlerde Casio saat geçidi var 

yahu aksesuar dedim ya. gerekli değil adı üstünde "aksesuar". kimse gerekli demiyor. ben ucuzundan da olsa (swatch) takıyorum. belki ileride giriş seviye bir longines alırım. zevk işi.

saydıkların içinde nabız takibi hariç hepsini yapar akıllı telefon. yani burdan bakınca akıllı saat de gereksiz. zevk işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 20 Kasım 2025; 16:54:26 >

• daha yeni Casio saat aldım. almadan önce bayağı araştırdım BİM'e gelen saatler pahalıya satılıyor

şarj edilen kol saati kullanmam

• Casio candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadının takısı veya takıları cesitlendirilebilir ama bence erkeğin tek takısı saattir oda her karaktere her ihtiyaca göre akıllı saat, klasik saat veya bileklik olarak geçen akıllı bileklikler veya bunların hiç birine ihtiyaç duymayan bir insan cebindeki telefona baktığı zaman gördüğü ilk bilgi saatin kaç olduğudur.... Fiyatlara gelince internet elimizin altında tabiki istediğimiz saatin fiyat karşılaştırmasıni yapabiliriz g-shock ve edifife serileri sunduğu özellikler ve saglamliklari sebebi ile pahalı olabiliyorlar...

• Casio royale olsa iyiydi.seiko lorus bakın casiolardan daha kaliteli ve dakikdir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 21 Kasım 2025; 16:6:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.