|
Bildirim

|
saat bir aksesuardır. ben de akıllı saat olayını anlayamıyorum. zaten cep telefonlarımız sürekli yanımızda. zırt pırt şarj isteyen bir akıllı saate ne gerek var? |
|
İnsan Casio Royale ve F-91W getirir...
|
|
Adam gelmiş Casio için bunların devri bitti diye gülünç bir yorum yapmış. Sadece reddit casio sayfasına gir bak bakalım nasıl seviliyor. Bu saatler zamansızdır asla bitmez.
|
|
akıllı saat sadece ismi saat ....Akıllı Telefon Entegrasyonu, çağrı yönetimi, aktivite takibi, nabız takibi, egzersiz kaydı, müzik kontrolü, nfc gibi say say birçok kullanım alanı var. Bu aksesuar işi sadece moda ve geçmişten gelen alışkanlık. Birde marka saat takıyorsan prestij algısı var...başka bir işe yaramaz...Şahsen gereksiz gördüğüm bir iş..
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
çok pahalı |
|
yahu aksesuar dedim ya. gerekli değil adı üstünde "aksesuar". kimse gerekli demiyor. ben ucuzundan da olsa (swatch) takıyorum. belki ileride giriş seviye bir longines alırım. zevk işi. saydıkların içinde nabız takibi hariç hepsini yapar akıllı telefon. yani burdan bakınca akıllı saat de gereksiz. zevk işi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 20 Kasım 2025; 16:54:26 > |
|
daha yeni Casio saat aldım. almadan önce bayağı araştırdım BİM'e gelen saatler pahalıya satılıyor şarj edilen kol saati kullanmam |
Casio candır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 21 Kasım 2025; 16:6:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |