Şimdi Ara

BİM marketler Casio akıllı saat satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BİM marketler Casio akıllı saat satıyor
    Bugüne kadar Casio marka standart kol saatlerinin satıldığını gördüğümüz BİM gıda marketleri zinciri bu kez bir sürpriz yaparak yarı akıllı olarak tanımlayabileceğimiz Casio akıllı saatlerinin satışına başlıyor.

18 Mart BİM aktüel teknoloji ürünleri

18 Mart BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Casio markasına ait akıllı saatler yer alıyor. GMD B-300 serisine dahil olan akıllı saatler Bluetooth üzerinden uygulamaya bağlanıyor. Otomatik zaman ayarı, 300 dünya şehri saati, yaşam günlüğü verileri, kronometre veri aktarımı, telefon bulucu gibi işlemler uygulama üzerinden yapılabiliyor.

Ayrıca Bkz.BİM marketler Tecno Spark Slim satıyor

Akıllı saatin tek yaşam verisi adım sayar olarak belirlenmiş. Nabız, uyku ya da kandaki oksijen gibi verileri toplayamıyor. Yani arka kısımda bir sensör mevcut değil. Bu sayede düğme pil ile 2 yıla kadar kullanım sunuyor. Fiyatı ise 3500TL.

• Çöp item.

• Çöp olduğuna katılmıyorum. G-shock saat. 2 adet almak için Bim mağazaya gittim. Sisteme düşmemiş. Telefon bıraktım olursa alacağım. Fiyatı çok uygun. G-shock severler kaçırmadan alsın bence.

• Telefon bağlantısı ve bluetooth falan var yazıyor ama bunu koluna takıp telefona bağlayınca ne olacak anlamadım 🤔
    Adımsayar var falan diyor hesap makineli casionun 2026 versiyonu 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Retronun retrosu akıllı saat olmuş

• Saat denilince benim aklıma hep bu adam geliyor

Her Gün 1 Komik Videoyoutube
    "Saat kaç ne demek?" "Ben saat mi satıyorum?"
    https://www.youtube.com/watch?si=aV9vR8U2m2GwwRPu&v=g-JrBzs-plk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damdakikemanci -- 11 Mart 2026; 17:34:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Casio bim e kadar düştümü :) yazık olmuş

• çocukların koluna takılan oyuncak saatlere benziyor

• Bunu alacağına Huawei akıllı saati tercih etmek daha mantıklı olur; tasarım olarak çok daha modern ve kullanışlı bir cihaz sunuyor.

• Casioya cop diyen ler ergen herhalde.burdaki amac retro bir saate ekstra bikac ozellik eklemek olmus.casio akilli saatlerin babasidir saate dair her seyi 30 yil once yapmis bir firmadir istese akilli saatlere hocalik yapacak saat yapar ama casionun olayi o degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoklasik -- 13 Mart 2026; 09:28:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.