Şimdi Ara

Bim kola light'ta ( le cola light ) şeker çıktı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Kendim fitness ile uğraşıyorum. Definisyon ( yağ yakım ) dönemindeyim.

Kola zero nun şekersiz olduğunu biliyoruz lakin bim kolayı denemek istedim. şeker testi yaptım ( kaynatarak şeker avı ) Ve bunun sonucunda basit şekere rastladım ( karamelleşti resmen )

Doğrulu teyid etmek için bir kez daha yapabilirim ancak soğudum ve zeroya geri döndüm.

2015 ocakta definisyona başladığımda, kola zero zararını görmedim, denendi ve hedeflerimde gecikme/sapma olmadı. Ancak bim kola adamı raydan çıkartabilir.

Diyet yapmaya çalışıpta tüketen arkadaşlara duyurulur

• kolanın zerosu merosu farkediyor mu? hepsi zararlı. içmeyin içirmeyin almayın aldırtmayın israil malını.
  • tanerali kullanıcısına yanıt
    İşin ideolojik kısmı ile ilgili yorum yapmadım . Kimseye; onu içme şunu içme deme hakkımız yok. Ben sadece, şeker olmadığını iddia eden firmanın ürününün doğru olmadığını, içerisinde glikoz şurubu olduğunu iddia ettim. Haa aspartam zararsız mı ? kansorejen deniyor. Ama konumuz kanser de değil. Konu şeker olup olmaması.

Ayrıca sporcular bilir ki; içecek düzgün birşey yok. Meyve suyu için demeyin, Kutu meyve sularının % 50 den fazlası glikoz şurubudur. haa derseniz sıkma yap kardeşim eyvallah derim de her zaman imkan bulamıyorsunuz + definisyonda fruktoz da uygun değildir ! Sıkma da kullanamıyoruz bu dönemde. light ayran olabilir ama onda da laktoz var ? tüm gün esnemek ve negatif antrenman etkilerinden dolayı pek tercih edilmez , gene kaldık mı kola zero ya ?

Not: Madem zararlarından bahsettik, o zaman çikolata da yiyemezsin, cips ve kapalı ambalajdaki hiçbir yiyeceği tüketemezsin.. Millet aspartamın zararlarını tartışırken, kanser hücrelerinin en iyi besin kaynağı "şeker" çıkıyor. Yani büsküvi bile kanser hücrelerini besliyor. Bu yüzden ŞU KESİNLİKLE ZARARLI demek boş muhabbet olacak.

Sen kola derken bindiğin arabadan tut, elindeki telefona hepsi gavur malı. Yediğin domates ? israil malı der konuyu kapatırım, haydi selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman984 -- 14 Aralık 2015; 17:39:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

İşin ideolojik kısmı ile ilgili yorum yapmadım . Kimseye; onu içme şunu içme deme hakkımız yok. Ben sadece, şeker olmadığını iddia eden firmanın ürününün doğru olmadığını, içerisinde glikoz şurubu olduğunu iddia ettim. Haa aspartam zararsız mı ? kansorejen deniyor. Ama konumuz kanser de değil. Konu şeker olup olmaması.

Ayrıca sporcular bilir ki; içecek düzgün birşey yok. Meyve suyu için demeyin, Kutu meyve sularının % 50 den fazlası glikoz şurubudur. haa derseniz sıkma yap kardeşim eyvallah derim de her zaman imkan bulamıyorsunuz + definisyonda fruktoz da uygun değildir ! Sıkma da kullanamıyoruz bu dönemde. light ayran olabilir ama onda da laktoz var ? tüm gün esnemek ve negatif antrenman etkilerinden dolayı pek tercih edilmez , gene kaldık mı kola zero ya ?

Not: Madem zararlarından bahsettik, o zaman çikolata da yiyemezsin, cips ve kapalı ambalajdaki hiçbir yiyeceği tüketemezsin.. Millet aspartamın zararlarını tartışırken, kanser hücrelerinin en iyi besin kaynağı "şeker" çıkıyor. Yani büsküvi bile kanser hücrelerini besliyor. Bu yüzden ŞU KESİNLİKLE ZARARLI demek boş muhabbet olacak.

Sen kola derken bindiğin arabadan tut, elindeki telefona hepsi gavur malı. Yediğin domates ? israil malı der konuyu kapatırım, haydi selametle

Yediğimiz içtiğimiz kullandığımız çoğu şey bizim ürünlerimiz değil. kola da değil. ama bir yerden başlamak gerekir. kola israil malı içmeyin dedim. sen diyorsun telefon japon malı. Araba alman malı. Ben kullanmayalım demedim ama elimizden geldiğince kendi milli ürünlerimizi kullanalım. Nasıl askeriye de eskiden yurtdışına bağımlıydık şimdi kendi ekipmanlarımızı üretiyoruz. Yavaş yavaş bu genele yayılacaktır.

Ayrıca torkunun malları sağlıklıdır.

Neyse vaktim yok selametle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerali

kolanın zerosu merosu farkediyor mu? hepsi zararlı. içmeyin içirmeyin almayın aldırtmayın israil malını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Orijinalden alıntı: tanerali

kolanın zerosu merosu farkediyor mu? hepsi zararlı. içmeyin içirmeyin almayın aldırtmayın israil malını.

Hayırdır neye güldün?

Kola içmeyin İsrail malını dedim. Neresi komik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O zaman arkasındaki enerji değerlerine kadar hepsi yanlış olabilir yaptıkları şey kodeks e göre suç bir ara hocalarla güzel bir şeker tayini yaparız çıkarsa gerekli yerlere şikayet ederiz forumda gıda mühendisleri varsa da ilgilensinler gıda tek. 1. sınıfım zaten malum firmaya da ucuzluğu dolayısıyla ama diyor insan almadan önce iki kere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen hocam kalorisiz görünüyor ancak kaynattığımda resmen karamelleşti..
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Light kolalarda şeker yok diyen yok ki sadece daha az var.Zeroda ise şeker yerine sentetik tadlandırıcılar kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 15 Aralık 2015; 15:55:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Diyen yok mu ? 0 şeker diye geçiyor arkasını okursanız. enerji değeri 100 ml için 1,2 cal diyor. karbonhidratı biraz bilirseniz 1 gr bile olsa 4 cal vereceğini anlardınız ( ihmal edilemez )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman984 -- 15 Aralık 2015; 17:12:10 >
    Hocam bende yag yakmam gerek tamami olmasada bi kismini yakmam lazim yalniz kalori cok aliyorum sizin beslenmeniz nasil ?

• Spor yapiyor musunuz ? Ben kg başı 3 gr karbo ve kg basi 2 gr protein aliyorum. Haftada 2 gun yüzme + 6 gun fitness ( bölgesel ) calisiyorum. Karboyu pazarlari arttiriyorum. Bunlarin haricinde haftada 1 kg karnabahar + 1 kg ispanak + 6 demet roka + 40 yumurta + 1 kg havuç tüketiyorum. Siz kendinizden bahsederseniz yardimci olmaya calisirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman984 -- 15 Aralık 2015; 22:00:51 >
    181 Boy ve 86Kg ama yaglar iyice belirginlesti karacigerdede yaglanma olustu spora gidecek zamanim olmuyor gun icerisinde yurume kosma sansim oluyor.Benim merak ettigim fazla kalori almadan gunu gecirmek bildigim kadariyla insan gunluk 1500 2000 kalori yakiyormus ne derece dogru bilmiyorum bende gun icinde 800 900 kalori alsam biraz tempolu yuruyus filam derken 5 6 aya iyice toparlarim diye dusunuyorum

• VioLee kullanıcısına yanıt
    hocam sizi yanlış yönlendirmek istemem. Gene de profosyonel destek alsanız daha iyi olur. Size nacizane görüşlerimi açıklayabilirim.

öncelikle kaloriyi bu kadar düşük almamalısınız. Çünkü kaloriyi fazla düşürünce vücut savunma mekanizmasını devreye sokuyor yağları korumaya alıyor kasları götürüyor. Bu da aşırı su kaybıyla başlar. Ani kilo kayıplarında dikkat ederseniz neredeyse tamamı sudur. Bu da yeni sağlık sorunları demek. 1200 kalorinin altına düşmeyin derim. Zaten şu var, aldığınız kaloriyi çok fazla düşürürseniz 1-2 hafta sonra hastalıklar baş gösterecektir. Bununla beraber kandaki şeker sürekli düşük olacağından, yemeklere saldırma olayı başlıcaktır. Bu da insülin dalgalanması yaratacaktır. Bu durum apayrı sorun zaten. Sinirlilik hali - depresyona kadar gidebiliyor.

uzun lafın kısası, sabah kahvaltınızı muhakkak yapın, her 3 saatte 1 birşeyler yiyin( 2 öğün ağır şeyler tüketmek yerine fazla öğünlerde hafif hafif yiyin ), paket gıdalar, şekerden ve undan kesinlikle uzak durun. Tuzu azaltın , suyu en az 4 lt tüketin. Bol yürüyüş. Akşam 8 den sonra birşey tüketmek yok. gece 12 yi geçirmeden uyuyun. Zaten herşey düzene girecektir. Aldığınız kalorileri kaliteli karbo + proteinden alın. Basit karbolardan uzak durun ve mümkünse protein ağırlıklı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

Diyen yok mu ? 0 şeker diye geçiyor arkasını okursanız. enerji değeri 100 ml için 1,2 cal diyor. karbonhidratı biraz bilirseniz 1 gr bile olsa 4 cal vereceğini anlardınız ( ihmal edilemez )

10 yıldır kola içmiyorum.Light kolalarda düşük şeker oluyor diye biliyordum demek ki yanılıyormuşum :) resim atma şansın var mı?
    tebrikler ! en güzeli ve temizi aslında. Keşke hiç içmesek ama artık en az zarar vereniniş arıyoruz

Bim kola

Bim kola light'ta  ( le cola light  ) şeker çıktı !

Kola zero

Bim kola light'ta  ( le cola light  ) şeker çıktı !

Şimdi anladım! Asesülfamdır o karamelleşen çok büyük olasılıkla.O tatlandırıcının görüntüsü aynı şeker gibi neredeyse zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 16 Aralık 2015; 13:36:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Asusulfam-k zeroda da var hocam testler youtube de var 1 lt de bi kac damla iz birakiyorlar o kadar. Ancak yogunluklar farkli olabilir dediginiz gibi de olabilir. Bunu bim mağazalarına mail atarak belirtecegim bakalim donus yaoacaklar mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.