Şimdi Ara

BİM Kırtasiye ürünleri [Geçen sene ile aynı fiyatlar!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
10.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce Bimin önünden geçerken gördüm asmışlar tam tarihini hatırlamıyorum geçen seneki ürünlerin aynısı ve aynı fiyattaydı web sitelerine eklememişler henüz eklenince koyacağım bende!

• bunlar olmasın???

• +

• ayın kaçında satışta olacak peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEONİM

+

yenilerimi bu?
  • bimde 3senedir zam görmedim ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman satışta?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar 10 sınıfa gectim esit agırlık sectim tam olarak kac ders ve hangi dersler var ayrintili bilgi bulamadim ona gore kareli cizgili vs defter alacam lutfen yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi için, çoluğu çocuğu için yüklü miktarda defter alacak arkadaşlar varsa carrefour veya reale gitmelerini öneririm. kilo işi satılıyor. yanılmıyorsam 2.50 liraydı realde.
  • ben 5 ortali hem kareli hemde cizgili aliyordum tüm dersleri sıgdırıyordum içine
  • eğer sorun olmaz dersen hepsini çizgisiz al ben öyle yapıyorum ohh miss :) istediğin derse kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorXXL

Arkadaslar 10 sınıfa gectim esit agırlık sectim tam olarak kac ders ve hangi dersler var ayrintili bilgi bulamadim ona gore kareli cizgili vs defter alacam lutfen yardim

Dayı ne iş? yanlış yerdesin git okuluna baksana ders programına

Benden sana tavsiye al 8 ortalı kareli-çizgili-çizgisiz 4-5 tane ben 4 yıl lise 3 yıldır üniveristee hala aynı defteri getirip götürüyorum. Hatta bazılarını çocuklarıma saklıyorum onlar defter kitap görmeyecek tabletlerden ders görecekler
  • Hocam okul açık değil daha 17 gün var daha geçen sene 10. Sınıf eşit agırlık a giden hangi dersler var gidip ona göre alalım tükenmeden geçen sene 2 tane 5 ortalı aldım pek işime yaramadı
  • Ne zaman satılacak bunlar acil almam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Ne zaman satılacak bunlar acil almam lazım

Gelecek hafta cuma günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bimde 3senedir zam görmedim ki

Olması daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atech4

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bimde 3senedir zam görmedim ki

Olması daha mı iyi?

amacın nedir
  • ucuz olsa ne olacak ki alayı işe yaramaz çöp ürünler (bim kırtasiye ürünlerinden bahsediyorum) nedenmi hiç biri okullar tarafından kabul görmüyor okul çocuktan faber castell pastel boya istemiş bim ucuza kıytırık ürünleri satsa ne olur gene faber castell alınacak kırtasiyeden
  • gerçekten hepsi kalitesiz geldi bana mesela versatil kalem metalmiş meğerse ve hiç de sağlam durmuyordu...açıkçası çin malı ürünlere muadil türk malı ürünler gibi geldi bana..ama keşke heryer bu ürünlerle dolsa da çin mallarına değil kendi mallarımıza para versek.
  • ben sert kapaklı defterlerden aldım bir kaç tane, gömlek dosya,sunu dosyası, 0.7 ve 0.5 uçlardan stokladım, bir paket de silgi aldım. Üni bitene kadar kırtasiyeye para vermem artık heralde :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.