Şimdi Ara

bim kaykay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu cuma gelicek olan kaykay, geçen sene de bu zamanlarda gelmiş sanırım.alıp kullanan var mı ya da bilgisi olan varsa başlangıç için iyi midir?

bim kaykay

9 tabakalı ağaçtan yapılmıştır
    Güçlendirilmiş alüminyum metal aksan
    ~50x36 mm baskılı tekerlekler

19,90TL

• Bunu alırsan ucuz bi kaykay almış olmayacaksın, 19,90tl ni çöpe atmış olacaksın.
    Fiyat: 19,90tl
    Performans : 0

F/P oranı = 19,90/0 = Belirsiz
  • yokus assagi bile gitmeyen ilk firsatta kirilan bi gay gay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimden olsa evliya, sokma avluya. alma kardeşim sağlam bi malını görmedim ben bugüne kadar
  • geçen bizim burda bi abinni oğullarina a101 den aldikta buna benzer kalitede bence az daha iyi bir ürün almanı tavsiye ederım.
  • bu Gün aldım pek kötü değil eğer yeni başlıyorsan gayet iyi ben tahtayı kırdığım için yeni tahta gelene kadar aldım darkstar kullanıyorum neyse bu kaykay yeni başlayan birine göre iyi ama fazla umutlanma en fazla ollie yapabilirsin bununla
  • arkadaşlar sağolsun direkt soğuttular :D ben de bi inceledim zımpara ve tahta iyi gibi ama tekerler odun gibi 2 tane kalmıştı almadım şimdilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bimden sadece yiyecek içecek alıcaksın arkadaş tecrübe ile sabittir
  • Yaş 12 oğlum baktı ve çok beğendi, altında karikatür benzeri deseni olandan aldık. A101'deki ile kıyaslanamaz. Şu an için çok memnun hayatından. 60 kg maksimum. Bu fiyata piyasada alınabilecek en iyi kaykay bence. Kalmışsa alın, ne kaybedersiniz ki? 19.90 tl nerelere vermiyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.