Bildirim
Bim Dondurulmuş patates ## SS'LER GELDİİİ!!!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben denedim 10 numara attım tavaya kızarttım niye fritözde kızartayım elektrik parayla -
Tefalin bir makinası varya 1 kasık yağ ile kızartan. Onda yapıyorum gayet güzel oluyor. -
iğrenç bir kokusu var bence superfresh falan deneyin farkı görürsünüz. -
ss bekliyoruz :D -
Defalarca aldım çok güzel.Ama dost ayran yada le cola sız olmuyor -
bence berbat , yuva markasının ürünleri -
quote:
Orijinalden alıntı: LimonPili
ben denedim 10 numara attım tavaya kızarttım niye fritözde kızartayım elektrik parayla
bende tavada yapıyorum şu anda kızarıyorlar.bakalım nasıl olacak -
Gayet lezzetli, gidip farklı markalara 2 kat para bayılmaya gerek yok, patates neticesinde, özel bir olayı yok. -
Acayip derecede iğrenç bir kokusu var.Ama tadı fena değil.+ Çok sağlıksız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER
Acayip derecede iğrenç bir kokusu var.Ama tadı fena değil.+ Çok sağlıksız.
kokusu banada kötü geldi ama önemli olan tadı heyecanlabekliyorum ss'ler gelir birazdan -
Hazır patateslerin tadı berbat ayrıca sağlık açısından sonra derecede zararlı. -
O patatesler benim kurtarıcım hocam bekar arkadaşlar ne dediğimi daha iyi anlarlar. Şuan buzlukta 3 paket var her bime gittiğimde mutlaka alırım. Fiyat / performans açısındanda oldukça başarılı. Süper fresh ile ben pek bir fark göremiyorum açıkçası. Zaten genelde kahvaltıda kızartıyorum çay ile iyi gidiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: rafsancani
Defalarca aldım çok güzel.Ama dost ayran yada le cola sız olmuyor
Jucy elmasuyu ile çok güzel bence. -
Annem yağ sıçrar diye kızartmaya izin vermiyor ya. Ne kadar temizlik hastası bir kadın? -
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
Annem yağ sıçrar diye kızartmaya izin vermiyor ya. Ne kadar temizlik hastası bir kadın?
WTF -
SSLER GELİYOOORRR -
Çok aldım. Ama altın rengini almadan çek (tavada yapıyorsan) yoksa çok sert oluyorlar
Yanında bir de calve sarımsaklı mayonez olsun
Canım çekti -
BUYRUN SS'LER
-
bende ondan alıyordum yanına birde bimin pizzasını ve kolasını katıyordum OFFFFFFFFFFF:D
Benzer içerikler
- sakallı erkek mi sakalsız erkek mi
- nargileden duman gelmiyor
- acnegen kullananlar
- ayakkabı serçe parmağımı vuruyor ne yapmalıyım
- kyk yurttan atılma sebepleri
- prompt mühendisliği nedir
- çay bardağı emojisi
- penis nakli
- elektrikli bebek arabası
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X