Şimdi Ara

bim hırsız olduğumu anladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alacaklarımın listesini kafamda yapmıştım buraya kadar herşey normal,fakat alacaklarımın sırası bimin ortasından çıkış kapısına doğruydu(tam terisni yapabilirdim ama önce patetese gittim),hazır hamburger köftesi ve hazır patatesi aldım,hepsini elimde tutuyorum tabi,daha sonra 1.5 litre pepsi aldım ve en son hamburger ekmeği almak için sonlara gitmem gerekiyordu,fakat iftara yakın saat oldugu için sıra çoktu ve sıraya 2-3 aile girecekti dolu sepet ile,sırayı kapayım derken koşa koşa ekmeği almaya yani çıkışa doğru gittim,ekmek dıs kapının dibindeydi,giderken eleman bagırdı hoop nereye gittiğini sanıyorsun sen diye,bu deyince patatesi yere düsürdüm herkes bana bakıyor tabi,bikaç bişey almaya gidiyom abi dedim,önce parasını öde öyle git dedi,yanlıs anladınız bimden alacam dedim,hangi bim dedi,bu bim dedim,almışsın alacagını g.vat daha nereye kaçıyon dedi.orada ekmekten ve cıkıs kapısından başka birşey yok,ya kaçacan ya ekmek alacan dedi,bende bingo tam üstüne bastın dedim,kaçacagımı nerden anladın peki dedim ve o da elinde 5 kilo malla kosarak cıkıs kapısına gidiyon,ben olsam kacardım dedi,evet bende ekmeği alınca onu yapacaktım dedim,sonra ustanın biri kostu bi tokat çırptı ama öyle böyle ses çıkmıyor,daha sonra pepsiyi çıkardım füze gibi kasiyere dogru fırlattım,tüm olanları kameare cekiyo tabi,aldım patatesi gizli kameralara fırlattım gizli dediğime bakmayın eşşek kadar kamera heryerden farkediliyor,kola alırken kafam çarpıyor hatta.neyseki müşteriler kavgayı kısa sürede ayırdı bende cıkıstan ekmeği aldım kactım,burada değinmek istediğim konu eğer bişey calacaksanız daha iyi yalan söylemelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXS -- 3 Eylül 2010; 2:11:45 >

• Bak bu fena değil dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.

Bak bu fena değil dostum.

true story bro
  • serin değil gerçek hikaye birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXS

serin değil gerçek hikaye birader

/>
  • sütünü içip uyu artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence gerçek olay.
  • okurken sonlara doğru kıçım kaşındı sonlar olmamış yegen
  • bari baştan ciddi ciddi anlatma da sonuna kadar okumuş olmayalım boşuna.
  • kavga kısmında düz dayak yedim,pepsi forlatamadım kamerayada vurmadım ama dayak olayı büyük bişey değildi,büyük yasta bir abi tokat attı sadece
  • bana biri tokat atacak o dükkanı harabat ederim.......
    ama inanmıyorum niyeyse sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: accman

bana biri tokat atacak o dükkanı harabat ederim.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXS

alacaklarımın listesini kafamda yapmıştım buraya kadar herşey normal,fakat alacaklarımın sırası bimin ortasından çıkış kapısına doğruydu(tam terisni yapabilirdim ama önce patetese gittim),hazır hamburger köftesi ve hazır patatesi aldım,hepsini elimde tutuyorum tabi,daha sonra 1.5 litre pepsi aldım ve en son hamburger ekmeği almak için sonlara gitmem gerekiyordu,fakat iftara yakın saat oldugu için sıra çoktu ve sıraya 2-3 aile girecekti dolu sepet ile,sırayı kapayım derken koşa koşa ekmeği almaya yani çıkışa doğru gittim,ekmek dıs kapının dibindeydi,giderken eleman bagırdı hoop nereye gittiğini sanıyorsun sen diye,bu deyince patatesi yere düsürdüm herkes bana bakıyor tabi,bikaç bişey almaya gidiyom abi dedim,önce parasını öde öyle git dedi,yanlıs anladınız bimden alacam dedim,hangi bim dedi,bu bim dedim,almışsın alacagını g.vat daha nereye kaçıyon dedi.orada ekmekten ve cıkıs kapısından başka birşey yok,ya kaçacan ya ekmek alacan dedi,bende bingo tam üstüne bastın dedim,kaçacagımı nerden anladın peki dedim ve o da elinde 5 kilo malla kosarak cıkıs kapısına gidiyon,ben olsam kacardım dedi,evet bende ekmeği alınca onu yapacaktım dedim,sonra ustanın biri kostu bi tokat çırptı ama öyle böyle ses çıkmıyor,daha sonra pepsiyi çıkardım füze gibi kasiyere dogru fırlattım,tüm olanları kameare cekiyo tabi,aldım patatesi gizli kameralara fırlattım gizli dediğime bakmayın eşşek kadar kamera heryerden farkediliyor,kola alırken kafam çarpıyor hatta.neyseki müşteriler kavgayı kısa sürede ayırdı bende cıkıstan ekmeği aldım kactım,burada değinmek istediğim konu eğer bişey calacaksanız daha iyi yalan söylemelisiniz

•  bim hırsız olduğumu anladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

dosyanın adı ne lan öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: accman

bana biri tokat atacak o dükkanı şehrazat ederim.......
  •  bim hırsız olduğumu anladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuBe-Online

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

dosyanın adı ne lan öyle

sago*ik*ok

• İnternette her yazdığınızdan sorumlusunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.