Şimdi Ara

BİM-GUARDİAN MÜZİK ÇALAR SU-13 HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
21.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tecoflora

Bende bugün aldım kumandada hic birşey yazmıyor kumandası çıkmayan arkadslara model bilgi vereyim dedim ama:-(

Ortaklık yerde dinlemek için güzel sonuçta çok kalite değil

Ayrıca kumanda üzerine eq tuşu nasıl kullanılıyor? Daha flash belek takip denemedim yarın denerim artık

Birde istediğimiz radio istasyonunu nasıl 1 veya 2 vs gibi kaydediyoruz? scan diyince istediğim gibi sıralamıyor.ama radyo frekansını direk kumandadan girince direk geçiyor örneğin 92.3 frekansı için 923e basmak yeterli

eq tuşu equalizer ayarı yapmak içindir, bass tiz şeklinde otamatik ayarlanmış eq ayarları var onları değiştirmeye yarıyor sadece. Senin kumanda mesafen nasıl birde cızırtı varmı hoparlörlerde ?
  • sağ hoparlörün önündeki parça, kumanda alıcısı, ben 5-6 metreden rahat kontrol edıyorum ama tam o parcayı hedef almak lazım, çok dar açılı bır alıcı verıcı koymuşlar.

Bu arada şu "jbl varken?" sorusunu cidden bende merak ediyorum
  • bende sandisk 16 gb lık flashbellek var, görmüyor,,, tavsiyenize uyayım dedim ama format seçeneklerinde ntfs, fat32 ve exfat var,,, malesef fat yok,, ne yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gobi

bende sandisk 16 gb lık flashbellek var, görmüyor,,, tavsiyenize uyayım dedim ama format seçeneklerinde ntfs, fat32 ve exfat var,,, malesef fat yok,, ne yapmak lazım

fat32 yi denediniz mi? ben 8 gb sandisk cruzer ile sorunsuz kullanıyorum
  • Arkadaşlar merhaba bu ürünü bugün BİM den 14,95 TL ye aldım. Evet yanlış duymadınız. 14,95. Stok eritme yapıyorlarmış denk geldim. Alet çok süper ayrıca bütün parçaları tam çıktı sanırım çok şnslıyım ki hatta içinde pili bile çıktı... :) Usb kart taktım hepsini çalıştırdı. Ayrıca Bluelight marka ses bombası hoperlorde satıştaydı 5 TL den ondanda aldım. Bugün çok kardayım anlayacağınız o hoperlorun normal fiyatı 19.90 TL ydi. Maşallah diyeyim kendime nazar değdirmeyeyim :)
  • A-101 varken Bim'den mi alınır
  • BİMDEN İNDİRİMDE 15 TL .YE ALDIM CİFT PİLLİ.BİRİSİ CİHAZIN İCİNDE MONTALI.BİRİSİ ARKASINDA KAPAKLI.UZAKTAN KUMANDASI FULL İŞLEMLİ.50 RADYO KANAL HAFIZALI TÜM KANALLAR MÜKEMMEL ÇALIYOR.SES SÜPER GÜÇLÜ.SAATLİ.ALARMDA RADYOYU AÇIYOR.USB OTOMATİK TANIYOR VE GEÇİŞ YAPIYOR.EQLAYZIR VAR.STEREO.SES ĞİRİŞİ LİNE VAR.UYDUYA BAGLADIM.HOPORLERLER BAS FORMATLI KÖRÜKLÜ.KENDİNDEN BÜYÜK MIKTATISLI.TEK EKSİĞİ AÇMA KAPAMA DÜGMESİ ARKADA.KUMANDADAN KAPATİLDIGINDA ANFİ KATI DEVREDE OLDUGUNDAN PİLİ YEMEGE DEVAM EDİYOR.ARKASINDAN OFF DURUMUNA GETİRMEK GEREKİYOR.ŞARJI SES ÇİKIŞINA GÖRE DEĞİŞKEN.YAKLAŞIKEV ORTAMINDA 5 SAAT DEVAMLI ÇALIYOR BU İYİ.KUMANDA CR2032 PİLLİ.FULL ÖZELLİKLİ BÜTÜN İŞLEMLERİ CİHAZA ULAŞMADAN YAPIYOR.KASASI MDF.ÖN PANEL PLASTİK.USB VE KART ĞİRİŞLİ.FİYATINA GÖRE MÜKEMMEL.ÇİN MALI.KULLAN ARIZA YAPINCA AT. PROF CORDİX.....
  • MURAT4108 M kullanıcısına yanıt
    Guardian müzik çaların kutu içindeki dahili pili az gidiyor.
    Arkasına takılan Nokia BL-5C pil ile uzun süre gidiyor.

Bu cihazdan, indirime girince 3 tane aldım.
    Aldıklarımın ara kablosu içten kopuktu, şarj edemiyordu, iade edilen ürünlerdi.

Elektronikçiyim, ses kalitesi çok güzel, hoparlör kalitesi çok güzel, dijital fm radyo çok güzel.
    32 Gb usb bellek taktım, onu bile taradı, içindekileri çalmaya başladı.

Kumandası pek sağlam değil, şarj kablosu içten hemen kopuyor.

Ben, Samsung vb. kaliteli, orijinal 2. el 5 V telefon şarj cihazlarının ucunu değiştirip, onlarla şarj ediyorum.
    Üçünde de sorun yok.
    Birinin kumandasının pil tutan plastiği kırıldı.
  • ben de buna benzer bişey aldım everton rt-806 ama radyoyu nasıl manuel kayıt edeceğimi bulamadım. kendi otomatik kayıt ediyor sırayla ama ben istediğim kanalı kaydetmek istiyorum..
  • Merhabalar. Yanlış sarj cihazi takıldığindan dolayi sarj cihazi patladi ve bozuldu. Sarj cihazı sanırım 5V ve kalin uç olmalı bu kadari yeterli mi yine patlamasın. Nereden temin edebilirim? İnternet uzerinden almak istemiyorum. Bu konularda tecrübesizim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cakaloz C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben uzun zamandir eski 3.7v eski nokia kalin uclu sarj aletiyle sarj ediyorum hifbir problem yok. Ancak bl5c pil takili olmasi lazim. Oteki turlu sarj ederken pek saglikli frekans alamiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazın resimlerini elinde olan varsa bir zahmet paylaşsın.
    bende malum mağ.da gördüm 14.90TL hop.ri acayip kaliteli geldi bana.
    USB 2.0, SD kart okuyuculu, radyo, stereo ve pasif BAS radyatorlu. onada Nokia BL tip batarya takabiliyorsunuz.
    mağ.da ürün kod listesinde guardian gördüm ama ürün Del Matte. kutusunda kumanda yoktu. şu resim;http://www.delmatte.com/img/urunler/delmatte-usb-sd-kart-okuyuculu-radyolu-sarjli-hoparlor-h01-700.jpg
    http://www.delmatte.com/pdf/Delmatte-Usb-Sd-Kart-Okuyuculu-Radyolu-Sarjli-Hoparlor-H01.pdf

guardian sanırım şu çin malı DİKDÖRTGEN köşeli kutu şeklinde sizin bahsettikleriniz. en fazla 32GB destekli katalogunda yazdığına göre. şu linkte kihttp://docplayer.biz.tr/307392-Sarjli-radyolu-mini-muzik-calar.html
    kasada sıkıntı vardı 10 dk. da halledemediler bıraktım çıktım

• konuyu hortlatıyorum ama bu aletin şarj kablosunun fotosunu atabilecek varmı? kabloyu kaybettim neye benzediğinide unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

konuyu hortlatıyorum ama bu aletin şarj kablosunun fotosunu atabilecek varmı? kabloyu kaybettim neye benzediğinide unuttum

Kalin uclu nokia sarji. 9 saat araliksiz radyo dinledim dun tek sarjla. 3 4 sene oluyor alali, cihazin icini acip ses cikisi icin jack taktim ses sisteminede baglayabiliyorum. 9 liraya almistim zamaninda elde kalan urunlerdi. Masallahi var aletin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.