Şimdi Ara

(Bim) Fakir filtre kahve makinesi 159tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
8.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2 ay önce falan aldım bimden 135di gayet güzel her gün içiyorum.

• jaw kullanıcısına yanıt
    İşin esprisi hocam. Hemen bozulmaz tabi de. Çok da uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Bir de plastik mevzusu var tabi
  • gittiği yere kadar çok uzun ömürlü olsun diye almadım. bide ben kayıt filtreyle uğraşmak istemedim freni press alacaktım ucuz görünce deneyim diye aldım. Pratik cihaz.

• kiwi marka filtre kahve makinesi aldım 100 lira ama fena değil

• Daha önceden 129 liraya satildi aldım ancak icerisindr çıkması gereken plastik filtre çıkmadığı için iade ettim .Daha sonra başka bir BİM de satilmamis olan KiWİ marka makine yi 50tl ye aldım. İki üründe sanki aynı fabrikadan çıkmış gibi malzeme kalitesi ve görünüm olarak hiçbir farkı yok.İsyerinde arkadaşlarla kullanıyoruz gayette memnunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

Bunu temizliğini yapacağım diye uğraşıcığıma frenchpress veya moka potta yaparım

French press’i temizlemek daha zor hocam bunda kağıdı kalırdıp atıyorsun o kadar  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene önce Kiwi marka filitre kahve makinası aldım ve halen daha kullanıyoruz. Nazar değmez inşallah

• 5 para etmez arkadaşlar 3 ay önce 100 TL ye almıştım 3 fincan kahve yaptım anında iade ettim. Çek kupon vs ile daha kaliteli birşey alın derim
  • Boyle plastigin icinden nasil sicak seyler icebiliyorsunuz anlamis degilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almıstım yazın fena değil iş görür ama çok kaliteli bir şeyler beklemeyin

• V60 da 3 ve üstü kişi için kahve yapmak zor. Ayrıca çok uğraştırıcı bişey.Gerçi ben bu ilandaki makinayı da önermiyorum .En aşağı 600 ml.lik olmalı.

• 159 tl yi yiyin daha az zararlı.

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    100 tlye Sözen değirmen aldım işimi görüyor. Ömürlük bişey zaten hocam
  • Başlığı ilk görünce fakirin marka olduğunu anlamamıştım. Bim gerçeği Yüzümüze vuruyor sandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım gayet güzel , french press den daha pratik.

• Ben bugün gittiğim bir Bim de inceledim fakat almadım çünkü çok kalitesiz di. Bildiğiniz kanserojen olduğu apaçık ortadaydı. Plastik kalitesi ve filtresi baya adi. Almadan çıktım tabiki
  • kağıt filtre kahvenin tadını bozan maddeleri ve bazı zararlı maddeleri süzerek size daha lezzetli ve sağlıklı kahve verir.

Bundan dolayı bunun yerine kağıt filtreli modelleri tavsiye ederim.

• Valide almış bizim pek anlamam kahveden ama malzeme kalitesi falan dandik geldi ince esnek bi plastik kaliteli durmuyor dışarıdan.

• Bunu alırsak içine hangi kahve alınmalı,makina dandik kahvesi iyi olsun

• V60 alin daha kaliteli ve ucuza kahve icersiniz.
    kahhve.com
    Hario - V60 02 Siyah Şeffaf Plastik Dripper Set | KahhveCom
    https://kahhve.com/hario-v60-02-siyah-seffaf-plastik-dripper-set-kahve-demleme-ekipmanlari

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.