Şimdi Ara

Bim'e gelecek olan takviyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar değerli forum üyeleri.Bugün gördüm bime d vitamini , omega 3 , tek içimlik shake , protein bar ve kapı barfiksi geliyormuş.Sizce alınır mı fiyatları uygun geldi.Düşüncelerinizi bekliyorum.

• Nerde yazıyo fiyatları ve özellikleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    hocam fiyatları bim in internet sitesinde var. özellikleri de orda ama çok detaylı değil
  • Fiyatlardan ziyade ürünleri incelemek lazım fiyatlar iyi ama içerik kalite önemli pek içime sinmedi açıkcası ama protein süt yakalarsam alırım :)
  • 00onur 0 kullanıcısına yanıt
    hocam ben de omega 3 almayı düşünüyorum.bir de protein shake alabilirim 20 gram protein 4 tl için çok da kötü değil.gymden eve dönene kadar beni idare eder en azından

• İlk defa duyuyorum markayı bunu alacağıma gider bilindik markaları alırım.

Edit: Şimdi gördüm, protein bar:

Whey protein 20 gr:

Bar ve whey in fiyatları iyiymiş. Çıksın da değerlerine bakalım bi.

Donanımhaber her linkin sonuna kendi ref linkini eklediği için tıklanınca açılmıyor, linkleri kopyalayıp öyle girin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 13 Mart 2018; 0:27:36 >

• Bimden tavuk alırım.
    Onuda tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fellas protein bar taş gibi serttir.Çene kası yapacaklar alabilir.

Tazelen whey protein içeceğinde 4.2 gr bcaa var ve laktozsuz.Kendi sitesinde amino asit profilini paylaşmışlar.İçim fit yerine denemeye değer buluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5’li Paket Protein Tozu Fellas 26gr protein içeriyor. Servis başı 3tl ye geliyor. Nasıl sizce? f/p ürünü diyebilirmiyiz?
  • Whey proteini alacaktım bi adam gelip tüm paketi almış gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 16 Mart 2018; 18:9:5 >
  • 3 tane Bim gezdim sömürmüşler...
  • 3,95'e satılan 300 ml 20 gr protein shake baya saçma. Zaten 300 ml süt içsen 12 gr protein alıyorsun. 50 gr de lor ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferkeskin1 -- 18 Mart 2018; 1:10:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferkeskin1

3,95'e satılan 300 ml 20 gr protein shake baya saçma. Zaten 300 ml süt içsen 12 gr protein alıyorsun. 50 gr de lor ye.

300 ml süt ün kalorisiyle onun kalorisi aynı değil ki. O zaman protein tozunu da hiç satmasınlar Bu saf protein, sütle karşılaştırmak yanlış olur. Zaten süt ve ürünlerinin fazla tüketilmesi tavsiye edilen bir şey değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.