Şimdi Ara

BİM dönüşü yaşadığım akılalmaz olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam üstü BİM e gittim patitom bitmiş stokları yenilemek için neyse dönüş yolundayım parkın içinden geçtim yan yoldan da bi çok güzel bi bayan geliyordu çaprazımdan önüme geçti bende ya 1 2 metre anca arkasından yavaş yavaş gidiyorum ama kadın benim de gördü yani gidiyoruz işte yaklaştım sitenin girişine bi 10 metre filan var kadın tam yanından geçiyordum ki zooooorrrrtttttttttt diye osurdu yemin ederim benim suratım kıpkırmızı oldu ama o hiç bozuntuya vermedi bende adımları hızlaştırarak direk kendimi sitenin içine attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_emir07 -- 7 Nisan 2012; 22:19:12 >

• papito ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

papito ?

ped-ido
  • oda insan..

sen evlenicegin kadının sıçmıcanı mı düşünüyosun
  • dostum senin poponun sorunu ne deseydin
  • Kadın sana işaret vermiş. Keşke kaçmasaydin... O osurduktan sonra, Sende hemencecik zaaarrt zorrrrrt çat çat çattt diye attıracaktın. Sonra ikinizin bıraktığı kokular birbirine karışacak ve kokunun etkisi geçmeden kadının dudaklara yapışacaktın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

Kadın sana işaret vermiş. Keşke kaçmasaydin... O osurduktan sonra, Sende hemencecik zaaarrt zorrrrrt çat çat çattt diye attıracaktın. Sonra ikinizin bıraktığı kokular birbirine karışacak ve kokunun etkisi geçmeden kadının dudaklara yapışacaktın.

bende öyle düşünmüştüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.