Park halindeki aracıma çarpmıştı park ederken tampona sürtmüştü. Sonra aramızda halledelim dedik kadın dedi benim tanıdığım usta var ona yaptıralım ben öderim falan tamam dedik (meğerse usta bundan para bile almamış). Usta boyadı tamponu falan aradan 2-3 hafta geçti tazyikli suyu bir vurdum boyanın yarısı gitti. Sizce ne yapmalıyım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE39D2262 -- 24 Kasım 2021; 13:16:56 > |
Kadın sürücüyle yaşadığım olay

-
-
Tutanak şart
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kadını arayıp durumu söyle, eğer bana ne derse yapacak bir şey yok, ustaya gidip yaptığnız boya gitti deyip usta ile anlaşmaya çalışın.
-
Usta kadından nasıl para almamış?
Tutanak tutmama sebebi nedir?
Usta tanıdıksa tekrar oraya gitmeniz farklı maceralara yelken açmanıza sebep olabilir. En güzeli tutanak tutup işinize bakacaktınız.
İşi o şekilde yalap şap yapan adam sorumluluk alıp mevcut durumu da düzeltmez.
Bu kadın şoförlerden de bıktım zaten. Geçen yine biri sağ katılım şeridinde taralı alanı da geçti ?erit ihlali yaptı son anda kurtardım kadın farketmedi bile telefona bakıyordu halen. Acaba günde benim gibi kaç kişi onu idare ediyor? Usta şoförüm diye de geziyorlar işte kendi arabalarını bize kullandırıp.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bahsettiğiniz olayı erkekler de çok yapıyor. Cinsiyet farkının olduğu en büyük problem, kadınların, sol şeritten 50 ile giderken sadece önlerine kitlenmeleri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben şunu anlamadım. Tampona sürttü demişsiniz ama kaputu boyatmışsınız.
Çözüm olarak da aynı ustaya gidin ama dediğiniz gibi adam para almadan yaptığından olsa gerek kötü işçilik yapmış zaten, tekrardan bedelsiz yapmaz gibi geliyor bana. Yapsa da yapacağı işçiliğin farklı olacağını düşünmüyorum. Bildiğiniz bir yer varsa gidip yaptırım, yok yere daha fazla da canınızı sıkmayın. Sinir harbine girmeye değmez bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemes -- 24 Kasım 2021; 10:10:44 > -
hocam şöyle bir şey kadın öğretmenmiş ustanın da çocuğu bu kadının öğrencisiymiş kıyak geçmiş işte, normal biz kendi ustamıza yaptırcaktık kadın aradı ödemem falan dedi benim ustamda yaptırın falan dedi yüzsüz işte allahtan sadece tamponda boya var
-
pardon hocam sinirden yanlış yazmışım üstte anlattım neden para almadığını tamponu boyattık bu arada kaput neden yazmışım anlamadım o anlık sinirle kafam karışmış
-
kaza anının fotoğraflarını falan çekmiştik o işe yarar mı
-
İse yaramaz. Şu saatten sonra yapılacak 2 şey var. Ya üst perdeden girip ustaya atar yapacaksınız. Ters tepme ihtimali de var. Kavga vs çıkar. Bunu göze alamam derseniz başka ve temiz iş yapan usta bulup adam akıllı boyatin. Olmuş bitmiş artık. Üzülmeye değmez
-
zaten büyük bir masraf yok ya sadece yapılan şey çok ahlaksızca o zoruma gitti
-
Bu devirde maalesef düzgün usta bulmak zor. O yüzden şaşırmadım. Kaniksadik artık bu durumu.
-
Tekrar geçmiş olsun arkadaşım. Madem hasar plastik parçada hiç dert etmeyin, gereksiz tartışmaya da girmeyin. Belli ki kadın da sizin ustanıza yaptırmak istediğinizde çirkeflik yapmış, zorlasanız da bir şey çıkacağını sanmıyorum. Boyalı alan çok büyük değilse bırakın nazarlık olarak kalsın. İçinize sinmiyorsa ve çok masraflı bişi değilse de bildiğiniz yerden kendiniz yaptırın ki daha fazla sinir harbine girip kendinizi yıpratmayın. Ben kendi adıma İstanbul gibi bir yerde artık ufak tefek şeyleri umursamıyorum bile. Her gün yeni bir şey çıkıyor, hangisi ile uğraşacağınızı şaşırıyorsunuz. O yüzden de çok fazla umursamıyorum.
-
teşekkürler hocam, aynen dediğiniz gibi yapıcam nazarlık kalsın
-
Bazıları kadın olmasına takılmış ama öğretmen olması daha vahim. Geçmiş olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X