Şimdi Ara

Bim'deki Kasiyer Kadın Bana Kazık Atıyordu ki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boşuna okumayın benden tavsiye. Yılın en kötü ''Bim Hikayesi''ne adayım.

Bizim mağaza için el sabunu alacaktım.Günlük 10 bin tl ciro yapan bir mağazaya bile Bim'den sabun alınıyor Büyüksün BİM.Neyse konumuza dönelim bizim mağaza müdürü para verdi git Bim'den sabun al dedi.Bende seve seve koşa koşa gittim.Hemen karşı sokaktaydı bim.O meşhur 2 mavi kapıyı önce birini iterek sonra bir hamleyle de diğerini iterek daldım içeri.Önümde ne sağa ne de sol reyonlara kestirme bir yolu olmayan uzun bir koridor vardı.Benim alacağım sabunlar ise hemen girer girmez sağ taraftaydı.Ama o sağ tarafa gitmek için o uzun koridoru yürümek zorundaydım.Yürüdükçe kendimi ucuzluk içindeki mutluluk cennetinde dolaşırken hissettim bi an.Uzun bir maratondan sonra sağ bölgeye dönüşü olan son düzlüğe vardım ve bir manevrayla döndüm.Yürüdüğüm yolu diğer taraftan taraftan tekrar kat ettim ve sabunların olduğu bölüme geldim.Elimde var 10 lira, 2 tane 1 kiloluk sabun birde başlığı olan 500 gr lık küçüğünden aldım sonra kasaya yöneldim ama içimde bim'den ayrılacak olmanın burukluğuyla tabi.Sonra kasiyer abla birşeylerle uğraşıyordu ve kasada bir hayli sıra vardı.Uzaktan biraz kasiyer ablayı izledikten sonra sorunun kasanın kapanıp bir daha açılmamış olmasını anladım.Uzun uğraşlar sonucu kasiyer abla, acil durum verilmiş F-16 pilotu misali bir o düğmeye bir bu düğmeye basıyor hızlıca.Ve sonunda kasayı açtı ablamız.Sıra bana geldi, uzattım sabunları verdim parayı aldım çıktım mağazaya döndüm.Sabunları lavaboya koyup reyona çıktım.Birkaç saat sonra yemek molam gelince cebimden para çıkarmak için elimi cebime attım ve bir fiş geldi elime bu ne derken sabahki sabunların fişinin olduğunu anladım.Fişi biraz inceledim ve o da ne ? Fişte 3 tane büyük 1 tane küçük sabun parası kesilmiş.Ben ise 2 tane büyük 1 tane küçük sabun almıştım.Bunu görür görmez doğru Bim'e hareketlendim.Yine açtım o 2 mavi kapıyı daldım içeri o uzun koridoru tekrar yürüdüm sonra diğer tarafa döndüm bi daha geri yürüdüm kasaya ulaştım.Bu sefer bi abi vardı kasada.Dedim böyle böyle uzattım fişi.Kalktı ayağı kızı buldu dedi yanlış almışsın tekme tokat girdi kıza.Kızda he tamam al bi tane sabun oradan dedi.Bunu bir dahaki gelişinde arka reyonda telafi ederiz dedi.Bende tamam baby deyipaldım çıktım.Sonuç; mutluyum ve Bim'i ve kasiyeri seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlıAdam -- 15 Kasım 2013; 16:57:39 >

• Beyler okumayın boşuna özet: Bi b.k olduğu yok..
  • 10 bin mi? Fakir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Beyler okumayın boşuna özet: Bi b.k olduğu yok..

Adamsın :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece gece 2 dakkamı çaldın ahirette hesaplaşacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjslash

gece gece 2 dakkamı çaldın ahirette hesaplaşacaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tek bir sorum var.

hiç üşenmedin mi ?
  • keşke okumasaydım
  • Okumadım, yorumlara baktım. Pişman değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Okumadım, yorumlara baktım. Pişman değilim.

okudun itiraf etmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Okumadım, yorumlara baktım. Pişman değilim.

okudun itiraf etmelisin

Yalan söylüyorsam iamburak'ın avatarı gibi olayım.
     Bim'deki Kasiyer Kadın Bana Kazık Atıyordu ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.