Şimdi Ara

BiM'de TOOLMAX park sensörü 45TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
67.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oaston


    quote:

    Orijinalden alıntı: attila24

    bende aldım bu sensorden arkadaşlar ekranın ardında volume tusu var l-h h kısmına aldıgında ne kadın konusuyor nede ses cıkıyor sadece zıl işareti yanıp sonuyor l kısmında kadın konusuyor sizdede öylemı acaba deneyen arkadaşlar?

    Aynen dediğin gibi bende şimdi gördüm. Burada H "high" yani yüksek ses anlamında ama cihaz fiili olarak "low-high" yerine "unmute-mute" (sesli-sessiz) çalışıyor. Ya L-H yanlış yazılmış U-M olması lazım yada yüksek ses modu çalışmıyor. L'deki ses bence gayet yeterli fazlası rahatsız eder diye düşünüyorum, hem u-m çalışması daha iyi bence çünkü bir süre sonra zırt pırt konuşan biri rahatsız edebilir, keseriz sesini ekrana bakarak çalışırız

    evet arkadslar bende bugun aldım bu park sensorunden son anda yetıstım hatta son bı tane vardı oda bı amcanın elındeydı ne ıse yarıyo bu yegen dedı oyuncakmıdır dedı yok dayı bu senın ısıne yaramaz arabaya takılıyo dedım heee o zaman yaramaz bana dedı elınden kaptım hemen denıldıgı gıbı h konumuna alınınca sesı kesılıyo normalde h hıgh yuksek anlamında kullanılıyo ama burda bı terslık var neysekı cıhaz sorunsuz calısıyor ozellıkle mesafeyı dogru soluyormu dıye merak ettım ve metreyle olctum +/- 2 cm yanılma payı ıle testı gectı bu arada kendınızde takabılırsınız sadece numaralarına dıkkat edın sensorlerın bırde ıcınden cıkan uc bıraz bol delıyor ama cok fazla degıl ufak sılıkonla hallettım ıyı aksamlar




  • untmadan yazayım bimde yanımda bir bayanla kocası vardı 2 sininde aracı var konuşurken duydum adam ben park sensörü alıcagım dedi, bayana sordu alıcakmısın ,bayan bana gerek yok ben iyi şöförüm sen al dedi , adam dumur oldu almaktan vazgeçti ,bende güldüm
  • sabah hanım aldı ama
    ben bugun yarın nöbetteyim nöbet sonrası inceleyip bakacam
    bence şöförlükle vs ile alakası yok park sensörünün
    teknolojiden faydalanmak lazım
    dalgın bir anda yapacagınız hatadan doğan masrafınız bu sensör parasından çok daha fazlalara mal olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA7AI -- 1 Ocak 2010; 21:29:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bde


    2 farklı şehirde 6 ayrı BIM gezdim.

    Kriko 1 yerde 3 tane kalmıştı.
    Süpürge her mağazada bolca mevcuttu.
    Cam duyu hiçbir yerde kalmamıştı.
    Kompresör hiçbir yerde kalmamıştı.(Kocaeli-Sakarya)

    Park sensörü almak için gitmiştim ben.Bir mağazada 5 tane vardı.Ben gördüm, hızla bunların olduğu yere doğru dönerken adamın bir hiç bakmadan incelemede 5 inide sepete koydu.Sonra aramızda şöyle bir dialog gelişti ;

    -Amca bir tane bana bıraksaydın bari.
    -Önce kapsaydın.
    -Napıcan ki 5 taneyi ?
    -Sanane yiğenim.Bas git.
    -

    Allah belanı versin diyip ayrıldım.






    İçinden mi dışından mı dedin

    Ford mondeo için resimli anlatımı;park sensörü resimli

    En azından bir bilenle takılmasında fayda var diye düşünüyorum...




  • utanmaz bir de 100 kağıt çekmiş ya..ne uyanık var bu ülkede arkadaş ya
  • Gebze ve Darica'da sayısını hatırlayamayacağım kadar çok Bim dolaştım. Birinde kutusunu gördüm hemen atladım ama içi boştu. :) Sanırım birisi kutuyu açıp gerekli parçaları el çantasında dışarı çıkarmış kutuyu bırakmış orada. :) Sadece 5 litrelik cam suyu alabildim. Neyse bir dahaki sefere artık...
  • Arkadaşlar benim aracım 207 Peugeot bende kendim takmak istiyorum. Bilen daha önce takan önerileri olacak yol gösterecek arkadaşlar varsa yardım cı olabilir mi?
  • ekranını çok beğenmedim cin malı gibi duruyor ama yeni araç kullanıcıları için bence çok güzel bi teknoloji
  • Arkadaşlar babamada park sensöründen aldık ama onun aracı starex ve arkada koruma demiri var temsili resim aşağıdaki gibi. Park sensörü tamponda olduğu zaman altındaki bu koruma demiri sorun çıkarır mı acaba? Kitapçığında belirli bir mesafeye kadar algıladığı yazıyordu hemen altındaki bu demir tamponu görmez sanırım?

    Resim Temsilidir
     BiM'de TOOLMAX park sensörü 45TL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bde

    Park sensörü almak için gitmiştim ben.Bir mağazada 5 tane vardı.Ben gördüm, hızla bunların olduğu yere doğru dönerken adamın bir hiç bakmadan incelemede 5 inide sepete koydu.Sonra aramızda şöyle bir dialog gelişti ;

    -Amca bir tane bana bıraksaydın bari.
    -Önce kapsaydın.
    -Napıcan ki 5 taneyi ?
    -Sanane yiğenim.Bas git.




    bu samimiyet, aklıma türk filmlerinden bir sahne geldi anımsayamadığım.
    bu arada 100 TL.ye satan kişiye selamı bir borç bilirim, devir ne de olsa ekonomi devri, uyanıkların devri




  • Arkadaşlar sensörü bugün aldım 30 tl ye taktırdım elektrikçide birde akü bitmez mi yanında 75amperlik bosh akü aldım 150 ye :)
    Araba beyaz sensörler güzel durmadı siyah siyah acaba boyanır mı ya da boyayan var mı?
  • astra _06 30 ytl ye nerde taktırdın acaba adres telefon var mı?
    birde bence boyatma, boyatırsan olur ama hassasiyette azalma olur mesafe tahmininde yanılgı yaşanabilir.

    birde park senserönün şöfürlükle alakası yok bence, bir gün bende hasta ve dalgındım, farkında olmadan arkadaki araca girdik, hafif bir şeydi ama daha kötüsüde olabilirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakaryos

    astra _06 30 ytl ye nerde taktırdın acaba adres telefon var mı?
    birde bence boyatma, boyatırsan olur ama hassasiyette azalma olur mesafe tahmininde yanılgı yaşanabilir.

    birde park senserönün şöfürlükle alakası yok bence, bir gün bende hasta ve dalgındım, farkında olmadan arkadaki araca girdik, hafif bir şeydi ama daha kötüsüde olabilirdi.


    taktırdıgım yer K.maraş ın elbistan ilçesi aslında afşin ilçesinde ikamet ediyorum afşin de 80tl dediler bende elbistan ilçesine gittim 30 tl ye taktı arabanın da ön camın soluna koydum görüntütü de bozmadı gayet şık oldu
    buraya yakınsan adresi ve telefonu vereyim.:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkaysvl

    Arkadaşlar babamada park sensöründen aldık ama onun aracı starex ve arkada koruma demiri var temsili resim aşağıdaki gibi. Park sensörü tamponda olduğu zaman altındaki bu koruma demiri sorun çıkarır mı acaba? Kitapçığında belirli bir mesafeye kadar algıladığı yazıyordu hemen altındaki bu demir tamponu görmez sanırım?

    Resim Temsilidir
     BiM'de TOOLMAX park sensörü 45TL




    Bu ne yav...."RESİM TEMSİLİDİR"
    Ne demek ki bu şimdi?-olmasa ne olacak hani?-
    Boya ile ilgili olarak üstte verdiğim linkde -mondeo ya takılan da-boyanmış ve bir problem yaşanmadığı ifade edilmiş.Ama markadan markaya fark eder mi bilmem.




  • hocam istanbuldayım ama ilgin için teşekkürler.
  • gene bu biraz insaflıymış diğeri fırsatçılığıda abartmış

    http://www.sahibinden.com/toolmax_park_sensoru_sifir_kutusunda-88WQQaXQQ20051686WQQpXQQdisplayitem?
  • Firsattan Yararlandim, 2 adet ihtiyacim uzerine aldim, Konuyu acan arkadasa tesekkurlerimi sunarak yorumuma basliyorum.

    Urunu daha kullanmadim ve kurmadim, Ancak bir muhendis olarak malzeme kalitesini fiyatina oranla fazla buldum, bir firsat oldugunu soyleyebilirim,

    Ben Urunun yani sira kullanim klavuzuna onem veririm kullanim klavuzuna goz gezdirdigimde piyasadaki diger sensorlerin benzeri bir uygulama ile takildigini gordum 55cm yukseklik 30-40 cm araliklarla piyasa standartlarinda takilmasi oneriliyor.

    Kullanim Kilavuzunda urunun eksiklikleri acikca belirtilmis ve Sorun cozmeye de yer verilmis.
    Piyasada bulunan daha pahali urunler yogun kar yagmur ve sert ruzgarlardan ayrica otlardan etkilenmeyebiliyor.
    Piyasada bulunanan daha pahali urunlerde ogrenebilme fonksiyonu var ancak bu urunde koruma demiri ve benzeri aksesuarlar icin bir ogrenme sistemi mevcut degil.

    Kullanim Araligi acikca 0.4-1.8 metre olarak belirtilmis, Piyasada Mevcut 10 cm'e kadar olcebilen daha pahali, hassas ve stabil sistemler mevcut ancak fiyatina oranla aldigimiz sistemde tum ozelliklerin kutu icinde ve disinda acikca belirtilmesi ve ithalatci firmanin olabilecek her yere ismini basmasi guven verici oldugunu belirtmem gerek.


    On Inceleme olarak urunun fiyati:60-75TL araliginda bir urun gibi gozukuyor. 45 TL olarak bu urunden haberdar eden arkadaslara tesekkur ederim.




  • gg de 5 lirada indirimim var

    http://urun.gittigidiyor.com/KABLOSUZ-LCD-EKRANLI-ve-SES-UYARILI-PARK-SENSORU_W0QQidZZ22956098

    bu daha mantıklı değilmi hem kablosuz olmasından isteğin yere koy

    bimdeki ni kaçırana ben bunu düşünüyorum aslında
  • fırsatçılara
    bim e kadar yorma beni 45 e veriyosan alayım diye mesaj atmak lazım
    *kargo da senden olsun adam ol
  • huseyinder07

    Suanda Kendi aracimda (407) steelmate kablosuz Park Sensoru bulunmakta yapim kalitesini bayagi begenmeme ragmen(1 agir siddette arkadan carpmaya magruz kaldi sensorler cikti taktim ve ayni performansi vermekte) 1-1,5 saniye kadar gecikme ile iletim yapmakta. Bu gecikme kablolu sensorlerde 0,5 saniye civarinda oldugunu gozlemledigimi soylemek durumundayim. Konu ile ilgili distributor firma ile baglantiya gectigimde test edip normal oldugunu soylediler cok ustune gitmedim alistim ama aracin arkasinda yaya cocuk veya hayvan olmasi suphesinde oluyorum, Bu nedenle Kablosuz Park Sensorlerini Tavsiye etmiyorum.

    Bim den aldigim urunu diger aracimda denedikten sonra aracimda olan kablosuz Park sensorunu duruma gore kablolu ile degistirmeyi dusunmekteyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 2 Ocak 2010; 0:10:35 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.