Şimdi Ara

Bim'de satılan Earpods'lar sahte olabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
9.574
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kalın olan kablo orijinal kutu içeriğinden çıkan kablo. bimden orijinal diye aldığım kablo ise incecik. ayrıca orijinal olanın kablosu esnek ve kaliteli elastik bir yapısı varken bimden alınan sert ve esnemiyor. kalınlık olarak bile yarı yarıya fark var. Bim'de satılan Earpods'lar sahte olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hill -- 11 Ağustos 2017; 17:56:16 >

• ses kalitesini karşılaştır bir de.
  • Tabiki sahte. Apple salak mi iki kati fiyatina satiyor o kablolari?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki almamışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

ses kalitesini karşılaştır bir de.

ses olarak fark göremedim. ancak kablo inanılmaz kalitesiz ince ve kopması an meselesi. ayrıca kutusu inanılmaz dandik .en dıştaki karton kutudan bahsediyorum. mukavvanın tutkalı her neyse işte görünüyor. işçilik sıfır. ve dandik çin mallarının kutusu gibi kokuyor. kablo farkı ise inanılmaz boyutta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hill -- 11 Ağustos 2017; 16:57:38 >
  • sahte falan değil kutudan çıkanların kabloları daha kaliteli ayrı satılanların ki çok ince
  • telefonun yanında verilen ürünle karşılaştırmayın arkadaşım, apple mağazalarında harici olarak tek satılan kulaklıkla karşılaştırın. yine kablo kalınlığını farklıysa o zaman başlık açın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM artık ucuz değil! Mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

telefonun yanında verilen ürünle karşılaştırmayın arkadaşım, apple mağazalarında harici olarak tek satılan kulaklıkla karşılaştırın. yine kablo kalınlığını farklıysa o zaman başlık açın.

telefonun yanında verilen veya ayrı satılan olarak %345343 kalite farkı olması bana pek mantıklı gelmiyor. adamlar ikisine de earpods diyor. earpods plus diye bişi yok. ayrıca öyle olması apple için daha zor olurdu ekstra üretim süreci gerekirdi ciddi fark var.
  • Yani i phone kullanip da bu cileleri neden cekiyorsunuz anlamiyorum. Androidli tel kullanin rahat edin. (Hem kafaniz hem cebiniz)

• BİM'in tüm yurda yüzlerce şubesine Apple logosunu kullanarak sahte ürünler sunacağına ve kendisine böyle bir zarar vereceğini sanmıyorum bu konuyla ilgili apple servislerinden net bilgi alınması lazım yoksa kalınlıkla vs kıyaslamak doğru olmaz. Kablo da iPhone 7 kutusundan çıkan şle birebir aynı kalınlık da değil ama kablo mesela 5 veya 5s ile üretilen bir kablo olabilir sonrasında iPhone 7 için farklı bir seri ve kalınlıkda ürün piyasaya sürülmüş olabilir bunları da göz önünde bulundurmak lazım..

• Çoğu kişi kablolarda da sorun yaşadı, ben de söyledim zaten bunu. Orjinal ile uzaktan yakından bir alakası yok, iOS 11 çıksın o kablolar için iphone tek tek uyarı verecek bilginiz olsun.
  • yalnız ses kalitesi olarak fazlası var eksiği yok. ama fiziksel olarak nasıl bu kadar dandik ve farklı olabiliyor akıl alır gibi değil. yani bunların biri orjinalse biri mutlaka sahte. başka ihtimal yok.
  • Bence ürün sahte değil ama eski üretim ve daha kalitesiz versiyon olabilir. Sonuçta yeni üretimlerde varsa kalite ve hatalar giderilerek üretiliyor.
    Sanırım bu ürün ilk çıkan kulaklıklardan Bim de anlaşıp getirmiş satıyor. Yoksa Bim sahte bir ürün satmaz hele böyle bir markaya asla yapamaz ama dediğim gibi olma olasılığı yüksek. Arkadaşın koyduğu fotoğrafta da bariz farklılık ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 11 Ağustos 2017; 17:22:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Bence ürün sahte değil ama eski üretim ve daha kalitesiz versiyon olabilir. Sonuçta yeni üretimlerde varsa kalite ve hatalar giderilerek üretiliyor.
    Sanırım bu ürün ilk çıkan kulaklıklardan Bim de anlaşıp getirmiş satıyor. Yoksa Bim sahte bir ürün satmaz hele böyle bir markaya asla yapamaz ama dediğim gibi olma olasılığı yüksek. Arkadaşın koyduğu fotoğrafta da bariz farklılık ortada.

tam tersi kutudan çıkan earpods 2012 yılında satın aldığım iphone 5 e ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hill

quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

ses kalitesini karşılaştır bir de.

ses olarak fark göremedim. ancak kablo inanılmaz kalitesiz ince ve kopması an meselesi. ayrıca kutusu inanılmaz dandik .en dıştaki karton kutudan bahsediyorum. mukavvanın tutkalı her neyse işte görünüyor. işçilik sıfır. ve dandik çin mallarının kutusu gibi kokuyor. kablo farkı ise inanılmaz boyutta.

Sabah 8.50de gidip bir adet 1mt kablo aldım.

Kutu içerisinde kablonun kendisini saran kartonun yapışkanı kabloya geçmiş.

Evde izopropil alkol ile çıkarmaya çalıştım çıkmadı, tutkalı kimyasal reaksiyona girip kabloya plastik gibi yapışmış.

İçime sinmediği için gidip iade ettim.

Ben iade ederken kablo arayan bir arkadaşta oradaymış, kablo anında ona satıldı :)

• Sahte degildir ortaligi karistirmayin alacak olana engel olmayin , 30 liraya aldigimi biliyorum bu kulakligi (yabanci site )

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Bence ürün sahte değil ama eski üretim ve daha kalitesiz versiyon olabilir. Sonuçta yeni üretimlerde varsa kalite ve hatalar giderilerek üretiliyor.

Hocam ilk IPAD AIR 2 WIFI 64GB ı Mayıs 2015te almışım. Bunun kablosu sonradan aldığım IP SE 64GB ve IP7 128GB ınkine göre bariz inceydi.

Bu sene Nisanda aldığım IPAD AIR 2 128GB ın kablsou ise IP7 lerle aynı kalınlıkta.
  • telefonla gelen ile ekstra satılan farklı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Yani i phone kullanip da bu cileleri neden cekiyorsunuz anlamiyorum. Androidli tel kullanin rahat edin. (Hem kafaniz hem cebiniz)

Sana ne hocam.Iphone al hem guncelleme derdi olmasin hemde cop android den kurtul..

Not:Galaxy kullanicisiyim ve bu devam edecek.Samsung olmasa androidde 1 sn kalmazdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Yani i phone kullanip da bu cileleri neden cekiyorsunuz anlamiyorum. Androidli tel kullanin rahat edin. (Hem kafaniz hem cebiniz)

Sana ne hocam.Iphone al hem guncelleme derdi olmasin hemde cop android den kurtul..

Not:Galaxy kullanicisiyim ve bu devam edecek.Samsung olmasa androidde 1 sn kalmazdim.

Ben fikrimi kibarca soyledim. Sanane tarzi saygisizxa cevap vermeden de fikrinizi belirtebilirdiniz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.