Şimdi Ara

bim de park sensörü var! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stilll

valla ben de mi alsam ne?ön tampona iki tane taksam yeter. dönüşlerde yardımı dokunur hiç olmazsa

Alıntıları Göster
    Açılın beyler ben yetkili sayılırım.
    Dayım almıştı geçen sene bu fiyata. Bir bu kadarda montajı için para vermişti
    Gayet güzel çalısıyor sesli olarakta 50 cm 40 cm diye söylüyor.
    LED ekranı direksiyonun sol tarafına takmıslar geriye taktıgın anda renkleniyor normalde karanlık olan ekran.

Ben şahsen beğendim. Düşük çözünürlükteki ekranın sırıtması dısında güzel.
    Bozulan park sensörü gördünmü diyen arkadaş diğer dayımın golf 5 aracının park sensörleri 1 yıldır bozuk

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Açılın beyler ben yetkili sayılırım.
    Dayım almıştı geçen sene bu fiyata. Bir bu kadarda montajı için para vermişti
    Gayet güzel çalısıyor sesli olarakta 50 cm 40 cm diye söylüyor.
    LED ekranı direksiyonun sol tarafına takmıslar geriye taktıgın anda renkleniyor normalde karanlık olan ekran.

Ben şahsen beğendim. Düşük çözünürlükteki ekranın sırıtması dısında güzel.
    Bozulan park sensörü gördünmü diyen arkadaş diğer dayımın golf 5 aracının park sensörleri 1 yıldır bozuk

Alıntıları Göster
    yarın alacak arkadaşlar ancak dost sütle ayran alır onlar kalmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: AfterFxMania

Le'sensör

Le'ABS, Le'navigasyon bilimum oto parçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

quote:

Le'sensör

Le'ABS, Le'navigasyon bilimum oto parçası

Alıntıları Göster
    bimden le'viski bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

bimden le'viski bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşımda var 40 santim 30 santim 20 santim Durunuz! Durunuz! diye ötüyor bip bip yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER

quote:

Orijinalden alıntı: pcp1rates

şu konuda tartışılmıştı. kullananların yorumları da var, inceleyebilirsiniz

link açılmıyor

linki ben düzelttim araya harfler karışmış
    http://forum.donanimhaber.com/m_45880151/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza_007

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcp1rates

şu konuda tartışılmıştı. kullananların yorumları da var, inceleyebilirsiniz

link açılmıyor

linki ben düzelttim araya harfler karışmış
    http://forum.donanimhaber.com/m_45880151/tm.htm

Alıntıları Göster
    ne istiyorsunuz bu bimden anlamıyorum ki? bence gayet güzel ürünleri. adamlar küçük kar marjlarıyla halkı kazık yemekten kurtarıyor yine yaranamıyor sizin gibilere. gerçi kıymetini bilenler biliyor. aklımda yanlış kalmadıysa şu anda perakendede lider. fas a da açıldılar üstelik. borsada da 5 yıldır kazandırıyor (kriz yılı hariç her yıl %100 civarı)

• quote:

Orijinalden alıntı: nebigil25

ne istiyorsunuz bu bimden anlamıyorum ki? bence gayet güzel ürünleri. adamlar küçük kar marjlarıyla halkı kazık yemekten kurtarıyor yine yaranamıyor sizin gibilere. gerçi kıymetini bilenler biliyor. aklımda yanlış kalmadıysa şu anda perakendede lider. fas a da açıldılar üstelik. borsada da 5 yıldır kazandırıyor (kriz yılı hariç her yıl %100 civarı)

Alıntıları Göster
    yaw ben 8de sıraya girmem gerek bunun için, burda öyleki sabah kadınlar istila ediyo hele tabak çanak gelmesin =) yağma yapsak o kadar olur

• quote:

Kıymetini bilenlerden biri olarak elimi kaldırıyorum.Hem takılıyorum(le serisiyle dalgamı geçiyorum),hem de marketin müptelasıyım...Bu arada le'colayı bilmem,fakat le'porta gerçekten güzel...Bazen alıyorum bir ondan,bir de sütlaç.Çıkış kapısının önündeki bankta bi güzel tıkınıyorum,yoluma devam ediyorum.2lira bile tutmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

quote:

Kıymetini bilenlerden biri olarak elimi kaldırıyorum.Hem takılıyorum(le serisiyle dalgamı geçiyorum),hem de marketin müptelasıyım...Bu arada le'colayı bilmem,fakat le'porta gerçekten güzel...Bazen alıyorum bir ondan,bir de sütlaç.Çıkış kapısının önündeki bankta bi güzel tıkınıyorum,yoluma devam ediyorum.2lira bile tutmuyor

Alıntıları Göster
    sonuçta hepsi çin malı kimin neyi sattığının bir önemi yok bence.

bimden aldığım dvd player kaç yıldır hala çalışıyor bimle alakası olmayan çin malı şansı diyelim.

çin malı farlarım 7 seneden beri çalışıyor

fiyat performans diyelim.

ekmekle köftenin orantısı işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Park sensörü aslında basit bir sistem,arıza yapacak pek bişeyi yok... Alıp denemek lazım...

Valla oyle demeyin cogu sensor ,dondurucu havaya dayanamiyor ve bozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 15 Ocak 2011; 6:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: set

Park sensörü aslında basit bir sistem,arıza yapacak pek bişeyi yok... Alıp denemek lazım...

Valla oyle demeyin cogu sensor ,dondurucu havaya dayanamiyor ve bozuluyor.

Alıntıları Göster
    Biraz önce bizim tanıdık esnaf arkadaş aradı, bimden almış bunlardan bi tane... Tanıdığın varmı oto elektrikçi dedi, bende bizim ustaya yönlendirdim. 40 TL ye takıcak usta...

• quote:

Orijinalden alıntı: Valentino Balboni

Arkadaşımda var 40 santim 30 santim 20 santim Durunuz! Durunuz! diye ötüyor bip bip yok.

Sen önce kendi arabandaki sensöre laf geçir. Tam öterken 1. vitese taktığındaki sesi ilk duyduğumda aha kediyi ezdik dedim. viiiyyykk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: Valentino Balboni

Sen önce kendi arabandaki sensöre laf geçir. Tam öterken 1. vitese taktığındaki sesi ilk duyduğumda aha kediyi ezdik dedim. viiiyyykk

Alıntıları Göster
    Aslında ön tarafa almak lazım bundan bir tane. Bende ön park sensörü yok. Orjinal arka park sensörünü elletmek istemediğimden harici bir çalıştırma anahtarı ile(çünkü geri vitese geçince devreye giriyor normalde) bunu ön park sensörü olarak kullanabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: madatruk01

quote:

Le'sensör

süper espiri

2-3 tane almak gerekli ki bozukdukca değiştirebilelim :)

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

quote:

Orijinalden alıntı: madatruk01

quote:

Le'sensör

süper espiri

2-3 tane almak gerekli ki bozukdukca değiştirebilelim :)

+1

Alıntıları Göster
    dün 2 tane almıstık bu alettım bırı kendım ıcın bırı bı abım ıcın bugun abımın arabasına montajı kendımız yaptık olduk basıt bır montajı var alet gayet stabıl calısıyor olcumlerı gercekten doğru 40 cm kala durunuz dıye uyarı vermeye baslıyor lcd ekranın arkasındakı duğmeden konusma yada bıpleme secmek mumkun sımdılık urunden memnunuz hafta ıcıde kendı aracıma montajını yapıcam bu paraya bundan ıyısı samda kayısı

• quote:

dün 2 tane almıstık bu alettım bırı kendım ıcın bırı bı abım ıcın bugun abımın arabasına montajı kendımız yaptık olduk basıt bır montajı var alet gayet stabıl calısıyor olcumlerı gercekten doğru 40 cm kala durunuz dıye uyarı vermeye baslıyor lcd ekranın arkasındakı duğmeden konusma yada bıpleme secmek mumkun sımdılık urunden memnunuz hafta ıcıde kendı aracıma montajını yapıcam bu paraya bundan ıyısı samda kayısı

Alıntıları Göster
    Birleşik İslam Marketleri,dağılın beyler :) Babama bi'türlü taktırmayı ikna edemedim yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Corolla 4ever

Birleşik İslam Marketleri,dağılın beyler :) Babama bi'türlü taktırmayı ikna edemedim yaw

Alıntıları Göster
    Aman almayın diyen de var aldım çok memnunum diyen de..Biryere montajını sordum 60 lira diyor bana biraz fazla gibi geldi,kendim yapayım desem tamponu del kabloları geçir beceremem gibi..Normalde montajı ne kadara yapıyorlar bilen var mı?
  • eğer varsa hala birazdan gidip alacağım

Edit: burdaki bimde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 16 Ocak 2011; 13:22:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

eğer varsa hala birazdan gidip alacağım

Edit: burdaki bimde yok
    aslında çok basit bir sistem. kötümüdür bilmem ama işte 40 liraya satılıyor ve bundan kar ediliyor birde. hadi bunun iki kat kalitelisi olsun kaça mal olur ki?
    firmalar orjinal sensör diye 500 lira geçiriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.