Şimdi Ara

BİM’DE ÇALIŞIYORUM MERAK ETTİKLERİNİZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
7
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
34 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok çalınma oluyor mu? Bazen bakıyorum promosyon değişik değişik ürünleri açıyorlar içinden pili, parçaları vs çalıyor muta evlatları.

Hatta yenmiş şeyler de görüyorum, ne kadar at evladı var memlekette.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Selamlar, 2 sorum olacaktı.

Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri ne yapıyorsunuz? Örneğin satılmayan bir koli günlük süt, yumurta, un..vb temel gıdalar nasıl değerlendiriliyor?

Diğer sorum ise, resmi tatillerde ve bayramlarda fazla mesai ücreti alıyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Calinan urunler olunca kasar peyniri diyelim polise goruntuyu vermiyor musunuz ? Peynir ve yaglara alarm taktiniz mi ?

• Size hiç denk geldimi bilmiyorum ama bimcell hatlarını tekrar çıkartan oldumu hiç kaybettim manasında gelip hattı tekrar alıyolar ama 1 tane değil 5-10 tane birden.Burdaki bim çalışanı bana hattımı yenilerken x kişisini tanıyomusun ne bu böyle sürekli hatmı çıkartılır demişti

Orijinalden alıntı: ReaLLibe

Sağol hocam zevkli bi iş aslında severek yapınca ama bazen gerçekten dayanılmaz dereceye geliyor özellikle anlayışsız insanlar ah ahh az mı kavga ettim ahahah
    Tam bu soruyu sorucaktım bende. En aklınıza gelenleri uzun uzun kitap gibi sıralar mısınız hocam ?

Soru 2; poşet lazım mı diye sorduğunuzda, yok dediğim vakit içinizden birşey düşünüyor musunuz ? :D (Tüm ürünleri kasada yanyana getirip kucaklayıp çıkıyorum da)

Soru 3; kasaya geldiğimiz sıra hoşgeldiniz dendiğinde cevap vermeyene aklınızdan geçen nedir ?

Soru 4; maskesi burun altında, yüzünüze hapşıran öksüren oluyor mu ? Oluyorsa tepkiniz ne oluyor..

Soru 5; tanışmak isteyen karşı cins oluyor mu (sosyal çevre)

Soru 6; hattınız nedir, bimcel kullanıyor musunuz ?

Soru 7; görüp dayanamayarak kahkaha attınız an'lar oldu mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Reyonda daha ucuz fiyat yazıp kasada yüksek çıkınca ucuz fiyattan verirseniz sizden mi kesiliyor ?
  • neden her şeye zam geldi? dost süt 4.75 tl olmuş nasıl alacak gariban bunu? diğer ürünlere gelen zamlardan bahsetmiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 17 Ocak 2021; 10:46:40 >

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

neden her şeye zam geldi? dost süt 4.75 tl olmuş nasıl alacak gariban bunu? diğer ürünlere gelen zamlardan bahsetmiyorum bile.

adam bime ortak değil hocam çalışan
  • the guardian14 kullanıcısına yanıt
    Ürün ayırmak kesinlikle yasak hocam farkedildiği takdirde işten atılmaya sebebiyet verir hemde hiç bir hak talep edemezsin. Ha yapan var mıdır var kendilerini riske sokuyolar benim gözümde ben yapmam ürün ayırmam mesela mağazayı açarım ilk 15 dakika satarsa şansıma küserim satmazsa o zaman ayırırım ondan sonra sorun olmuyor sonuçta müşteriye 15 dakikalık bi alma vakti bırakıyorum 😂
  • crux07 kullanıcısına yanıt
    Hocam zam konusu vs beni aşan konular kendi şahsi fikrim tamamen tedarikçilerle çalıştıkları firmalarla alakalı bim gördüğüm kadarıyla her zaman müşteri odaklı çalışıyor fiyatlarını müşteri odaklı belirlemeye çalışıyor fakat ülkenin parasının değeri ortada sadece marketler değil ki herşey zamlandı 2 sene önce 40 liraya aldığım araba şuan 90 lira ve bu araba eskidi 2 yıl daha yaşlandı 2 yıl daha hırpalandı değeri düşmesi gerekirken değeri yükseldi ya da elektronik aletler ya da berberler herşey zamlandı zamlanmaya devam ediyor ama ben BİM’in gerçekten kâr edebileceği en uygun fiyatlardan satmaya çalıştığını düşünüyorum.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Oluyor ne kadar önüne geçmeye çalışsakta oluyor ve işin kötüsü nasılsın yavrum kolay gelsin diyen insanların hırsızlıklarına şahit olmak. Genelde yaşı 40-50 üstü ve kadınlar hırsızlık yapıyor ve ilk bahaneleri yaşlılık, unutkanlık.
  • careemm kullanıcısına yanıt
    Fireye yazılıp çöpe atılıyor hocam. Bazı mağazalarda et tavuk ürünlerini dondurulmuş dolabına koyup bi süre sonra yiyorlar herhangi bi sorun olmuyor dondurucuya koyduktan sonra tarihi geçse de.

Evet mesai alıyoruz özel günlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLLibe -- 17 Ocak 2021; 11:30:29 >
  • Derebey44 kullanıcısına yanıt
    Evet bizden kesiliyor çünkü tamamen bizim hatamız. Ama hiçkimse bilerek o hatayı yapmıyor buna emin olabilirsiniz. Unutuluyor bazen gün içerisinde fiyat değişikliği geliyor farkedilmiyor bazen 40-50 ürüne fiyat değişikliği geliyor 1-2 tane gözden kaçıyor. Yani böyle bişeyle karşılaşırsanız lütfen anlayışlı olun hiçkimse emin olun bunu bilerek yapmıyodur.
  • Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    Poşet olayı açıkcası umrumda değil ben sormuyorum gereksiz cevaplarla karşılaşmamak için :D isteyen söylüyor zaten.

Ben hoşgeldiniz demiyorum cevap vermeyenler suratsız insanlar yüzünden kolay gelsin diyene diyorum sadece ha ama benim yaptığım prosedüre uygun değil normalde herkese demek zorundasın ama gelipte niye hoşgeldin demiyosun diye kimse fırçalamaz.

Yok öyle öksüren hapşıran bana denk gelmedi ama maskesi çıkarıp parmağını bi güzel yalayıp parayı çıkarıp veren oluyo ona da kolonyayı elime alıp bi güzel eline paraya sıkıp alıyorum yüzü kızarmıyosa da artık o hareketten sonra kendi ayıbı.

İlk işe girdiğim mağazada 2-3 tane kız ekleyip yazmıştı sonra ki mağazamda da mahalleden 1 kız tanışmak istemişti 2.5 senedir çalıştığım düşünülürse çokta büyük bi rakam değil ama eminim bi çok kız da yazsam cevap verecek konuşacaktı ama ben bugüne kadar bimde gördüğüm hiçbi kıza yazılmadım kendime yakıştıramıyorum sonuçta çalışıyorum bana tuhaf geliyor gelen müşteriye yazılmak ama yazılanı geri çevirmedim sevgilimde bimden oldu yine bu arada :D

Hattım Vodafone ben çocukluğumdan bu yana kullanıyorum memnunum o yüzden değiştirmedim bu ay askere gideceğim döndükten sonra bimcelle geçeceğim tarifeleri çok avantajlı.

Nasıl bi an mesela robott değilim illa kahkaha atıyorum 😂

• Mirajane M kullanıcısına yanıt
    Ya bazı tipler var ayda bir kaybettim diyor yeniden çıkarttırıyor amacı nedir bilmiyorum
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Alarm yok polise görüntü vermiyoruz kendimiz yakalamaya çalışıyoruz bir daha geldiğinde gelmezse de gitti polise verilmesi istenmiyor olur da medyaya düşen basına düşer diye BİM bu tip olaylarla gündeme gelmek istemiyor.
  • DrESB D kullanıcısına yanıt
    Hahahah cevap vermeme gerek kalmamış aynı sütü maalesef bende aynı fiyattan alıyorum ama artık insanları anlıyorum napsınlar muhattap olabilecekleri bizden başka kimse yok mecburen bize söylüyorlar.
  • Ben çok fazla işte çalıştım. Fırında çalıştım, burger de çalıştım, komi garsonluk yaptım, balıkçıda çalıştım, marangozda çalıştım en uzun süre çalıştığım firma Bim oldu. Yeri geldi çok ağır şartlarda çalıştım ama genel olarak bakarsanız Bim çoğu asgari ücretli işten iyi öncelikle genel olarak sizi en yakın mağazalarda çalıştırmaya çalışıyolar genelde çoğu çalışan yürüyerek gidip gelebiliyor. Maaşların asla ama asla bir gün aksadığını görmedim. Pandemi başından bu yana toplamda bin liralık hediye bim kart verildi personel başına 1 senedir bayramlarda verilenler hariç. Ha zor mu zor ama her iş zor hocam en azından ay sonu geldiğinde acaba maaşım yatacak mı diye düşünmek zorunda kalmıyosun en azından diğer çalıştığım yerlerle karşılaştırınca. Ben kendi tecrübelerimr çalıştığım işlere bakarak asgari ücrete çalışabilicek en iyi yerlerden biri olarak görüyorum.

• ReaLLibe kullanıcısına yanıt

Hos geldiniz dememekle hata yapiyorsunuz hocam en azindan diliniz soylerse guzel olur hos geldin demeyen kasiyer cok itici geliyor odun gibi fisi para Uzerini alip cikiyorum hos geldin diyene samimi olsrak kolaylik dileyip cikiyorum.

Hos geldiniz i otomatik soyleyen kasiyerlerden olun bence cevabi zsten dinlemiyorlardir :) Cevap verilmese de sorun degil.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.