Şimdi Ara

Bim de calisan kiza asik oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İcim kipir kipir o yuzden yanlis harflere basmis olabilirim kusura bakmayin.

Bugun sabah her zamanki gibi ilk ben kalktim ve haliyle buzdolabini ilk ben actim ki hic bisey yok. Ogrenci evi malum kimse ustune gorev almiyor bende ustlendim ve alisveris yapmak icin markete ugradim. Bakkaldan yumurta sut ekmek felan alicakimda arkadas bu kadar pahalilik olmaz. Bende az daha yururum ucuza alirim diye dusundum ve bakkaldan ciktim. Arkadan bakkalci pis pis bakti. Neyse on dakikalik mesafede nerdeyse Bim. Girdim kimse yok sabah erken diyede klima acmamislar sicak. Neyse iceriyi oyle bi yer yapmis ki adamlar her yeri gezmeden cikamiyosun ama takdir ettim zekice. İste yumurta ve sut aldim. Cok da uygundu bende az daha geziniyim dedim. Sonra icerde mallari tasiyan kizi gordum. Tasiyan dedigim yerlestiren. Genellikle calisanlar kapali olurdu ama o degildi. Bende az daha kesiyim dedim kizi zaten unv gidiyo gibiydi ve cok uzun kalacak gibi degildi. Bende bi yandan adini hic duymadigim markalari incelerken bi yandan da kizi suzuyodum. Fizik oldukca yerinde ve yuzu cok guzeldi. Sade bir guzellik tam benim sevdigim. Sonra beni fark etmis olmali ki yanima geldi. Aradiginizi bulamadiniz galiba yardimci olabilirim dedi. Bende dondum o an sonra yok canim sunlara bakiyodum derken elimi yana dogru salladim ve hazir corbalarin oldugu kutu dustu. Ben toplarim diye hemen atladi. Bir anda hazir corbalarin icinden kaddafi ve kizi aldi ama ben kurtardim. Bende kiza mahcup oldum. Daha once herhangi bir deneyimim olmadigindan ne konusulurda bilemedim. Alacaklarimi aldim ustune param artti. Neyse eve donerken bakkal poseti gordu daha da sinir oldu. Ben hic orali olmadim. Eve nasil geldim bilmiyorum. Kafamda binlercd kurgu gecti. Yarinda giderim ne alirim ne derim gibi bir suru sey dusundum. Yarin gitmeye karak verdim.

Ertesi gun erkenden kalktim ve hemen yolu tuttum. Kizi aradi gozum ama goremedim ama sonra cikti. Arka depoda yaninda baska bi calisanla bende yanina gittim. Merhaba dedim adini ogrendim hangi unv felan kisaca tanistik. Galiba firmanin gorusunden de degil gibiydi. Nasil konustugumu bilmiyorum bi anda bitti bana gore. Sonra ciktim geri eve dondum. Gun boyu dusundum ve yazdim. Acaba yarinda gitsem cok mu bogmus olurum yoksa araya zaman girmesin mi? Bunu dusunuyorum tavsiye alabilirim. Birde pat diye benimle cikarmisin denir mi? Okuyanlar tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neque -- 2 Eylül 2014; 22:49:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayin hazir corbanin icinden cikan kaddafi

• ctrl f kaddafi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz44 -- 2 Eylül 2014; 22:51:53 >
  • Kaddafi olmasaydi kaliteli ve inandirici bir csb olurdu ama kaddafi bozmus...

• csbler sıktı ama yeter be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoslandigim kiz bana kanka diyor
    9 yıl önce açıldı
    kiz olmak nasil bir duygu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.