Şimdi Ara

Bim de 10 kg Meram Un 39.90 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bim de 10 kg Meram Un 39.90 TL. Bim de 10 kg Meram Un 39.90 TL. Bim de 10 kg Meram Un 39.90 TL.
    Bulursanız alın... Millet kavga dövüştü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maça_Rua -- 30 Kasım 2021; 10:31:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 40 hayvanli minik bir tavuk kumesim var. Gecen ay 50 kg bugdaya 180 lira verdim. Daha alali 2 gun oldu olmadi 260 tl istediler 50 kg ya. 1 ayda gelen zam bu. Buyuk ihtimal gelecek ayda zamli olacak. Bugday dusmeyecek maalesef. Dusmeyi birak sene icinde her ay 20 tl 20, tl zam yaptilar. 180 e geldi de oradan 260 oldu. İnanilmaz seviyelere ulasti.
    :) başkan ben bi un fabrikasında yöneticiyim 280 dolara veren varsa alalım 380 dolara aldık geçen hafta şimdi o fiyatıda geçti ithal buğday. Polatlı piyasasınada bakarsa 5-6 tl arasında gidiyo.
    Geçen sene 1.7 tl ye aldığımız 5-6 ay önce harmanda 2.45 tl ye aldığımız buğdaydan bahsediyorum
  • geçen ay istegelsinde 5kg un 17,90dı. şimdi 5kg 20tl fırsat olmuş ...

• BIM fırsatçıdır, teknik olarak bu fiyata vermezdi, demekki un fiyatları tekrar eski haline dönecek.

Yoksa BIM denilen market günahını ucuza vermez.

• Meram iyi markadır. Unun kaliteli olduğunu düşünüyorum. Bizimkiler zar zor alabildi unları. Yakınınızdaki Bim'e bakın tabii ama beklentiyle gitmeyin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saate Meram şubesinde bile kalmamıştır. Ortalama mağaza başı 17 adet diye biliyorum.

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Ben Mersin susanoğlundayım burdaki şubede 3 tane vardı numunelik tabi akbabalar hemen 3nü aldı sıra vardı 8-10 kişi benden önce, arattım Silifkeyi gittim oradan aldım millet pirana gibiydi bekliyordu, depodan çıkardı dedim herkese yetsin birer birer verin kalırsa extra verirsin dedim 2 tane aldım. Kavgasız.

• Maça_Rua M kullanıcısına yanıt

hem birer birer ver de hem de iki tane al :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maça_Rua M kullanıcısına yanıt
    Doğrusunuz, Sİlifke, Taşucu bu tür spot ürünler için avantajlı muhitler. Ben Ankara'da yaşıyorum. Şu an buralarda bulunabileceğini sanmam.

• asakarya19 kullanıcısına yanıt
    Benim de öyle oldu. Benden önce girenler 2'şer kapıştılar. Ben çalışana söyledim. "Herkese birer adetten fazla yazmayın, arkadakilere de kalsın" dedim. Çalışan "ben karışamam" deyince ödeyip çıktım.

• asakarya19 kullanıcısına yanıt
    Ordaki herkese bir tur döndü ve kalan için 2. turda sıra geldi... Anladın mı 😉 normal de 1 kişiye 3 tane veriyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maça_Rua -- 30 Kasım 2021; 11:3:13 >
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Yiyecek, içecek ve giyim hemen kapışılıyorda, elektronik ürünler için ürünler bulunabiliyor. Millet aç aç (:

• Una,makarnaya,hamur işine fazla yüklenmeyin arkadaşlar...Başımıza ne geldiyse bu glüten merakından geldi,bir türlü de kurtulamıyoruz şimdi...Bim de 10 kg Meram Un 39.90 TL. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 30 Kasım 2021; 11:12:8 >
  • Bütün market unlarini denedik. Hanım ikramlık yaptığı için baya tüketiyoruz .fiyat olarak pahalı olsada Hatap Degirmenleri unlarini siddetle tavsiye ederim. Özellikle mantı ve su böreğinde bariz kalite farkı görülüyor

• hoksi kullanıcısına yanıt

trendyol'a 100/40 kupon geldikçe alırım hatap'ın sarı etiketli baklavalık ununu. son zamlarla 132 liraya çıkmıştı. 40 lira indirim olsa da 92 liraya gelicek nası alıcaz artık diyodum ki bu mesajı yazmadan önce fiyata bi daha bakim dedim 151,5 tl olmuş fiyat.

• damienn kullanıcısına yanıt
    Ki bu düşük kalite kırmızı paketli olanlar ekstra ekstra diye tabir edilir. Daha kalitelidir.

• Ben alamadım amcalar teyzeler başında kavga ediyorlardı hiç bulaşmadım

• hoksi kullanıcısına yanıt

yok hocam en pahalısı sarı etiket. kırmızı paket dediğin kiloluk satılanlar sanırım.

• damienn kullanıcısına yanıt
    Bim de 10 kg Meram Un 39.90 TL.

En iyisi budur hocam bir Çorumlu olarak yıllardır bu alınır hanelere

Edit:Paketten dolayı fiyat farkı var sanırsam aynı ürün bu tozmayan ambalaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 30 Kasım 2021; 12:16:39 >
  • migros markalı unlarda çok güzel

• Biz de Yozgatta otururken hep hatap unu kullanırdık. Annem hala un konusu açılınca hatap un der ama şimdi uçmuş fiyatı, market unlarından kilosu 2.5 kat daha pahalı değer mi? Parası olan alsın bence gerek yok...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.