Şimdi Ara

Bim Dağhan %70 Dana %30 Piliç Sucuk 1.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
20.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bim'de Dağhan %70 Dana %30 Piliç Sucuk 1.90 TL.

Bim Dağhan %70 Dana %30 Piliç Sucuk 1.90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 24 Ocak 2011; 15:09:16 >

• ben denemiştim ama pek hoşuma gitmedi açıkcası tadı ama sonucta fiyatı çok uygun
  • Yenmez bu tür ürünler yağ ve baharat doludur. Oranızda buranızda çıban gibi sivilceler çıkar. 1.90 a sucukmu olur yahu Akıl var mantık var. Maretin Vakumlu Sucukundan başka sucuk yemem
  • az biraz hesap kitap yapın lütfen...
    danayı geçtim, %100 tavuk olsa kurtarmaz...
    kendinize ve ailenize yazık etmeyin.

hangi markayı sevdiğiniz bir yana...
    eğer sucuğun kilosu, içerisindeki etin kilosuna yakın ya da daha pahalı değilse uzak durun.

biraz kıymetinizi bilin.

not: bu tavsiyeler öğrenciler için geçerli değildir. onlara her yol mecburen asfalt
  • arkadaşlar bu sucuğu ankara SULTAN sucuk üretiyor kesinlikle tavsiyemdir
    sıradan bir üretici değil yani
  • 250 gr mı ki bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbilginer

az biraz hesap kitap yapın lütfen...

eğer sucuğun kilosu, içerisindeki etin kilosuna yakın ya da daha pahalı değilse uzak durun.

biraz kıymetinizi bilin.

not: bu tavsiyeler öğrenciler için geçerli değildir. onlara her yol mecburen asfalt

Haklısınız ogrencılık hayatımız boyunca bunlardan yedık
    Sagolsun bım :)
    En ucuz salam
    En ucuz sucuk
    En ucuz kasar
    En ucuz kuruyemıs
    En ucuz gazlı ıcecekler
    En ucu bisküviler cipsler
    Henuz aramızda olen yada kanser olan falan olmadı
    Anlayacagınız test edıldı onaylandı

(Not: Test isvicreli bilim adamlarınca değil Türk öğrencilerce yapılmıştır)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bim de bu dağhan ın yüzde 100 dana sucuğu da 4.65tl..o da hesaplı bi ürün..
  • isteyen alır isteyen almaz bişi diyemeyiz ancak millet olarak bi huy var bizde...
    biz bişeyin maliyetini hesap ederken neden sadece hammaddeyi hesaba katarız
    yok mudur bunun işçilik gideri,enerji gideri,makina eskime payı,ulaşım gideri,vergisi,marka tescil giderleri
    yok mudur yok mudur...
  • bu hesabı benim aklım almıyor.
    sanırım biraz daha matematik ve işletme dersi görmem gerek.

quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

quote:

biraz kıymetinizi bilin.

Hesap Kitap yapalım.

250 gr %70 Dana %30 Piliç Sucuk 1.90 TL (Bu kampanyalı fiyatı normal fiyatı 2.90)

%50 Dana %30 Piliç %20 da yağ,baharat vs. katkılar olsa, dana etinin maliyeti 10 TL'den kırmızı et 1,25 TL. Tavuk etinin kilosu 3 TL beyaz et maliyeti 0,25 TL Katkılar da 0,50 Tl olsa etti mi toplam maliyet 2 TL.1 TL'de üstüne koy 3 liraya sat.

BİM hard discount sistemiyle çalışır yani diğer marketler gibi değil.Reklam,reyon,eleman gibi maliyetlerden olabildiğince kısarak bunu mallardaki indirime yansıtır.

Hadi geç sucuğu Hotiç bir ayakkabıyı 250 TL'ye satıyor Haan-gar mağazası 15-20 TL'ye.Bu nasıl oluyor, mağaza müdürü Adidas Nike gibi en lüks ayakkabının maliyeti 30 Tl olduğunu söyledi medyaya.Hatta 30 TL'ye satmak için büyük markalara başvurmuşlar, onlar da geri çevirmiş.Şu piyasada inanın bütün satılan eşyaların maliyetleri çok komik rakamlar, üstüne verdiğiniz de patronların altındaki Mercedes S320'lerin Ferrari'lerin benzin parası.Ali Ağaoğlu örneğinde olduğu gibi.

Uzun oldu biraz, savunmak için bir gerekçem de yok ama, lütfen araştırıp yorum yapınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceyol -- 20 Ocak 2011; 17:29:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

biraz kıymetinizi bilin.

Haklısınız ogrencılık hayatımız boyunca bunlardan yedık
    Sagolsun bım :)
    En ucuz salam
    En ucuz sucuk
    En ucuz kasar
    En ucuz kuruyemıs
    En ucuz gazlı ıcecekler
    En ucu bisküviler cipsler
    Henuz aramızda olen yada kanser olan falan olmadı
    Anlayacagınız test edıldı onaylandı

(Not: Test isvicreli bilim adamlarınca değil Türk öğrencilerce yapılmıştır)

ah ah ogrencılık yılları....

icinde kıyma olmayan yeşillik yerine lahana konan lahmacunlardan yerdık 100 eski tl 'ye

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

quote:

biraz kıymetinizi bilin.

Hesap Kitap yapalım.

250 gr %70 Dana %30 Piliç Sucuk 1.90 TL (Bu kampanyalı fiyatı normal fiyatı 2.90)

%50 Dana %30 Piliç %20 da yağ,baharat vs. katkılar olsa, dana etinin maliyeti 10 TL'den kırmızı et 1,25 TL. Tavuk etinin kilosu 3 TL beyaz et maliyeti 0,25 TL Katkılar da 0,50 Tl olsa etti mi toplam maliyet 2 TL.1 TL'de üstüne koy 3 liraya sat.

BİM hard discount sistemiyle çalışır yani diğer marketler gibi değil.Reklam,reyon,eleman gibi maliyetlerden olabildiğince kısarak bunu mallardaki indirime yansıtır.

Hadi geç sucuğu Hotiç bir ayakkabıyı 250 TL'ye satıyor Haan-gar mağazası 15-20 TL'ye.Bu nasıl oluyor, mağaza müdürü Adidas Nike gibi en lüks ayakkabının maliyeti 30 Tl olduğunu söyledi medyaya.Hatta 30 TL'ye satmak için büyük markalara başvurmuşlar, onlar da geri çevirmiş.Şu piyasada inanın bütün satılan eşyaların maliyetleri çok komik rakamlar, üstüne verdiğiniz de patronların altındaki Mercedes S320'lerin Ferrari'lerin benzin parası.Ali Ağaoğlu örneğinde olduğu gibi.

Uzun oldu biraz, savunmak için bir gerekçem de yok ama, lütfen araştırıp yorum yapınız...

Kilosu 10tl ye olan eti bağzı arkadaşlar yiyebilir fakat ben yemem ailemede yedirmem. Zaten bu fiyata satılan et varsa anca sucuga doldurup millete kakalarlar. O etin nelerden oluabileceğine hiç girmiyorum. Hesap kısmınıda geçtim. Üretim maliyeti sadece malzemelerden mi oluşuyor ? Vergisi var elektiriği var işcisi var var oğlu var. Bu fiyata normal bi sucuk bana göre imkansız. Tavuk derisini yağ diye, sakatatları et diye çekerlerse anca kurtarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 20 Ocak 2011; 17:32:02 >

• arkadaşlar bim de bunun yüzde 100 dana sucuğu var.. fiyatı 4.65tl idi..o da fiyat tat açısından güzel..
  • Dahan'ın ürününü 2-3 kere aldık. Bir ara güzel geldi sonra iyice berbatlaştı. Zaten artık bimden aldığımız tek et ürünü banvit nuget. Aranızda beğenen olabilir ama KESİNLİKLE tavsiye etmiyorum. Hele 3. kez aldığımızda garip bir koku vardı kedilere verdik.

Ha aklıma gelmişken; kedi besleyen arkadaşlar varsa mutlaka alsınlar. Sucuk yesin hayvanlar arada
  • Ben DAĞHAN markası adı altında satılan Mangal Sucuğu tavsiye ediyorum 500 gramlık paketli son fiyatı 6.45 TL idi, %70 dana %30 Hindi karışımı, bir çok markanın mangal sucuk adı altında (MARET dahil) sattığı sucuktan çok daha iyi, yalnız bu ürünü önceleri SULTAN sucuk üretiyordu BİM için şimdi başka bir firma üretiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalekale -- 20 Ocak 2011; 18:00:31 >
  • arada sağlıktan bahsedenler olmuş
    eğer sağlığınıza önem veriyorsanız sucuk YEMEYİN

ister hindi ister dana ister tavuk olsun

içine işe yaramayan nekadar organ, kemik, kıkırdak, varsa makineden islenir hamur haline getrilir baharat eklenerek yapılır
    içine konan şeyler üstüne para alsanızda yenmez
    sucuğu sağlığını düşünen yemez. illa bu tarz birşey yenecekse onun yerine gerçekten etten yapılan pastırma tarzı şeyler daha sağlıklı

söylediğim şeyler sosis içinde geçerli.
  • tavukların artan olmadık yerlerini harç yapıp ekliyorlar. içindeki dana eti oranlarının da çoğu kolpa. eğer illa ki sucuk yiyecekseniz. bimde 9 liraya beşler kasap sucuğu var. onu yiyin de neşeniz yerine gelsin
  • Lé é$éQ :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecafeblue -- 20 Ocak 2011; 18:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kentacdis

arada sağlıktan bahsedenler olmuş
    eğer sağlığınıza önem veriyorsanız sucuk YEMEYİN

ister hindi ister dana ister tavuk olsun

içine işe yaramayan nekadar organ, kemik, kıkırdak, varsa makineden islenir hamur haline getrilir baharat eklenerek yapılır
    içine konan şeyler üstüne para alsanızda yenmez
    sucuğu sağlığını düşünen yemez. illa bu tarz birşey yenecekse onun yerine gerçekten etten yapılan pastırma tarzı şeyler daha sağlıklı

söylediğim şeyler sosis içinde geçerli.

Bunu anlatmaya çalışıyorum ama bağzıları farklı yerden anlıyor. Ne yapalım herkezin düşüncesi kendine.

• hard discount diye bir teknik terim var. tamam bu arkadaş haklıdır ya kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 20 Ocak 2011; 18:28:32 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.