Şimdi Ara

BİM Aktüel | 2-5 Haziran 2020 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
6
Favori
15.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tencereler sıcak fırsat mı? yakın zamanda tencere alan araştıran oldu mu
  • ykütahya porselen yemek takımı nasıldır acaba? fiyat performans olarak??
  • emsan tava nasıldır acep
  • blackrebel kullanıcısına yanıt
    bi akrabamın tanıdığı burdan birşey almış. güvenilir diyormuş.
  • wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    Yeni ürünler için demedim zaten. Belli ki yanlış fiyat girmişler. Ama o fiyatlara da belli bir süre satilmazsa indirrbiliyorlar şubeye ozel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yaş altı çocuğu olan ve evi müsait olanlar kaydırağı kaçırmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavacılar ve termoscular pusuda 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

5 yaş altı çocuğu olan ve evi müsait olanlar kaydırağı kaçırmasın.
    5 yaş altı sucuk buba baa ayfon oybir pyo mask 256 gigolayt al deyo da 3800 liralık android tilifonu yere çalto

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Bizimki de tek sevmiyor. Ama bir çocuk daha gelirse acayip mutlu oluyorlar. Sanırım tek olunca canı sıkılıyor. İki olunca kıskançlık ile yapıyorlar. Benimki 5 yaşı geçti. Telefonu bizim büyüklerden çok daha iyi kullanıyor.
  • kiwi sıvı sabunluk 2 ay önce 49 liraydı. şimdi 59 lira olmuş.

ben 2 aydır kullanıyorum. tek sıkıntı pillerin altta olması. ve yüzeye koyduğunuzda , eğer bu yüzeye su geliyorsa pil haznesine su kesinlikle giriyor.
    pil kapağında bulunan conta filan hikaye.

önlem olarak ise, yüzeyden yukarda tutacak ayaklık yapılabilir , ya da 10-15 cm yukarda uygun bir mini raf duvara monte edilip üzerine konulursa sıkıntı çıkmıyor. (ben böyle kullanıyorum)

daha detaylı konusu vardı isteyenler bakabilir.
    https://forum.donanimhaber.com/bim-kiwi-otomatik-sensorlu-sivi-sabunluk-viruslere-etkili--142585891

• 26cm karnıyarık tenceresi eğer bu ürünse orayı yıkarlar
    www.emsan.com.tr
    Emsan Titangranit 26 cm Karnıyarık Tencere Metal - Emsan
    https://www.emsan.com.tr/titangranit-26-cm-karniyarik-tencere-metal-emsan

metal saplı olan tavanın fiyatı 79 TL kendi sitesinde , 3 parça olan granit set Bedava'dan biraz pahalı

Şukadar söyleyeyim , dün hediye olarak aldığım korkmaz'ın 28cm granit tenceresine 116 TL ödedim. siparişi iptal etsem mi bilemedim açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

26cm karnıyarık tenceresi eğer bu ürünse orayı yıkarlar
    https://www.emsan.com.tr/titangranit-26-cm-karniyarik-tencere-metal-emsan

metal saplı olan tavanın fiyatı 79 TL kendi sitesinde , 3 parça olan granit set Bedava'dan biraz pahalı

Şukadar söyleyeyim , dün hediye olarak aldığım korkmaz'ın 28cm granit tenceresine 116 TL ödedim. siparişi iptal etsem mi bilemedim açıkcası.
    hocam hicbir granit tencere 116 tl etmez. Aynı paraya 18/10 celik alırsınız.

• ben su ana kaddar hıc bı sok bım subesınde goremedım bunu az gelıyor herhalde
  • tv hakkında yorum yapabilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowtger

6 aydır kullanıyorum hocam. Gayet güzel iş görüyor banyoda. 6 ayda pilini 1 kez değiştirdim. 4 adet ince pil alıyor.
    Her sıvı sabunu kabul etmiyor. Mesela Activex çok cıvık olduğu için tam olarak düzgün akıtamıyor. Ama normal kıvamlı sıvı sabunlarda güzel çalışıyor.
    6 ay önce 49'a almıştım, 10 TL zamlanmış ne yazık ki.
    Hocam teşekkürler. Ben de şunu sorayım size. İçine su ve sabun koyunca köpük veren yapıda mı yoksa sadece sıvı sabun mu akıtabiliyor? Xiaomi'nin buna benzer bir ürününü incelediğimde su+sabun koyarak köpük veriyordu ben ondan sanarak almaya heves etmiştim bu ürünü ama Youtube'da dediğim formda kullanan göremedim. Siz ne dersiniz?
  • The Ugly kullanıcısına yanıt
    Hocam A101'de satılan bir köpüklü sıvı sabun var, basıldığında direk köpük veriyor. Çok hoşuma gidince alıp pilli sıvı sabunluğa koydum ama ne yazık ki aynı etkiyi vermedi.
    Su ve sabun koyarsanız direk suyu verecektir. Onu da düzgün vermeyecektir zira önceki mesajımda da dediğim gibi çok cıvık şeylerde tam olarak akıtamıyor içerisindekini.
    İlla biraz kıvamlı sıvı sabun istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowtger

Hocam A101'de satılan bir köpüklü sıvı sabun var, basıldığında direk köpük veriyor. Çok hoşuma gidince alıp pilli sıvı sabunluğa koydum ama ne yazık ki aynı etkiyi vermedi.
    Su ve sabun koyarsanız direk suyu verecektir. Onu da düzgün vermeyecektir zira önceki mesajımda da dediğim gibi çok cıvık şeylerde tam olarak akıtamıyor içerisindekini.
    İlla biraz kıvamlı sıvı sabun istiyor.
    Çok teşekkür ederim ilginize.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.