Şimdi Ara

BİM 30 Ekim 2015 Aktüel Ürünler Katalogu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
9.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangi il ve şube hocam?

bu arada çar çöp bilmem Pancar turşumu stoklarım paşalar gibi
    (Bu Fıçı markayı kim üretiyor onu bi bulmam lazım )
  • TV satışları bitince heyecanda kalmadı Bim,A101 vs. için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 23 Ekim 2015; 9:41:25 >
  • Benim kızın uyku tulumu küçük gelmeye başlamıştı eğer kalırsa alırım inş..Fiyat uygun..
  • BİM bitmez! Daha yeni temettüsünü aldım. ALLAH bereket versin. Borsanın en iyi perakendecilerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

Utu is gorur mu?

piyasadaki en ucuz ütü 40 tlden başlıyo oda bunun gibi değil yani bi ögrenci olur bekar mamur olur gelip geçici iş görürü nacizane fikrim...
  • malasef evimin altında bim var

zamanında emlakçıda bim altı diye ek özellik gibi aldık evi

artık 3 aydır a101e erikli su geldiğinden beri uğramıyorum

malesef 2 sokak altta a101den yürüyerek taşıyorum malları
  • Bardak fiyatları iyi ayran ve meşrubat bardağı alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hafiz83 kullanıcısına yanıt
    Kırıkkale/Yenimahalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Mini çaydanlık hakikaten miniyse anca iki kişiye yeter o zar zor ve fiyatları piyasada 19-25 TL arası. Kek kalıpları da yine ucuzcularda benzer fiyat. 12'50 değil de 14 TL falandır en fazla.

Bim ve A101 artık ucuz ürün getiriyor algısını insanlara yerleştirdim nasılsa deyip sıcak fırsat olmayan ürünleri de arada gazlıyor. Bimden aktüel ürün almadan önce mutlaka piyasayı da araştırın derim.

Bu çaydanlığın bir boy büyüğünü sosyetik eşya satan mekanda 140 liraya satıyorlardı.Arkadaşım tanıdık diye 70'e aldığına sevindi.
    Yine de ederinin 20-30 lira olduğu ortada.
  • Elim ayagim tirriyor nerde lan karnabahar tursusu yemin ediyorum gerildim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çay bardağı kavanoz seti ayran bardakları ve kek kalibi iyiyse hepsinden 1 er adet alacağim inş.
  • rageofdynax kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam..bize epey uzak :)

bu arada kendi kendime Fıçı markasının üreticisini sormuştum.bugün baktım eurogıda yazıyordu.geldim sordum google a Melis markası çıktı karşıma
    kısacası turşu stoklama zamanı...
  • hafiz83 kullanıcısına yanıt
    Kühne de o grubun malıdır. Fabrikası bizim orada. Güvenle alabilirsiniz. Ama fiyat pek ucuz gelmedi bana keşke küçük kavanoz yerine büyük petlerden gelse o zaman fiyat uygun olur.
  • Milyoncu bim

• çöp

• suatin kullanıcısına yanıt
    ya zaten paketinden,etiket renginden Kühne ye çok benzettim de sitesine bakınca Melis olarak gördüm..Kühne de olsa Öelis de olsa kaliteli ürün olacaktır

---------------------

şahsen ben koca koca 2 kg lık kavanozlardan ziyade bu boyları daha kullanışlı buluyorum..bi nevi aç bitir hesabı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scicek35

Çay bardağı kavanoz seti ayran bardakları ve kek kalibi iyiyse hepsinden 1 er adet alacağim inş.

Çok zor teyzelerden bu kadar çok ürünü kurtaramazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 24 Ekim 2015; 2:20:49 >
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Kaç zamandır şu jalapeno den bekliyordum, uzun süredir getirmiyordu. Gelmişken stok yapayım sağolasın bilgilendirme için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trinidinas

quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

Utu is gorur mu?

piyasadaki en ucuz ütü 40 tlden başlıyo oda bunun gibi değil yani bi ögrenci olur bekar mamur olur gelip geçici iş görürü nacizane fikrim...

Kim demiş 40 dan başlıyo diye...
    2 hafta önce 19 tl ye utu aldım...

• nevresim takımı tek kişilik olsa alabilirdim evlenmiyoruz diye bim yüzümüze yüzümüze vuruyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.