Şimdi Ara

BİM 26 Aralık - Asus Zenfone 5 Lite (599 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
3
Favori
15.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asus ZenFone 5 Lite modeli BİM mağazalarında 26 Aralık 2014 tarihinde satışa sunulacak. 599 Türk Lirası’ndan satışa sunulacak. Peki bu model Asus ZenFone 5 normal ZenFone’lar ile aynı özelliklere sahip mi ?

Bir çok insanın merakını uyandıran bu duruma teknoloji editörleri olarak hazırladığımız inceleme ve karşılaştırma ile yanıt veriyoruz.

Asus ZenFone 5 serisi telefonlar 699 Türk Lirası ve civarı fiyatlardan satışa sunulmaktadır.

Bim’de satılacak telefon ise Asus Zenfone 5 Lite modelidir. Bu telefonun özellikleri ile ZenFone 5 özellikleri birebir aynı değildir. Lite modelinin fiyatı ise 599 Türk Lirası olarak açıklanmıştır.

quote:

Bim’de Satılacak Asus ZenFone 5 Teknik Özellikleri

Asus ZenFone 5 Lite Asus 2520 işlemci,
    işlemci hızı 1.2 GHz,
    1 GB RAM,
    8 GB Dahili Hafıza,
    5 inç quadcore HD ekran,
    Çözünürlük 960 x 540,
    Çift Sim Kart

Normal ZenFone 5’e göre daha düşük özelliklere sahip olan ZenFone 5 Lite, ZenFone 5’in bir alt serisi olarak üretilmiş bir telefondur. Telefonun RAM oranı Dahili Hafızası, ekran çözünürlüğü gibi özellikleri normal ZenFone’lara göre daha düşük olmasına rağmen görünüm ve yazılım olarak normal modele eş değer şekilde üretilmiştir.

Normal Asus Zenfone 5; 2 GB RAM, 16 GB Dahili Hafıza, Full HD 1280 x 720 çözünürlük gibi özelliklere sahiptir.

Bim’de satılan modelde bu donanımsal özelliklerin bir kısmından feragat edilmiş ve alt seri olarak ZenFone 5 Lite üretilmiştir.

BİM 26 Aralık - Asus Zenfone 5 Lite (599 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaddir_ank -- 24 Aralık 2014; 10:36:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.elini 600 e satmak isteyenlere kotu haber

Kart kampanyasi olursa fiyati cok daha uygun olur.

• Eğer olursa iyi fırsat olur bence. Zenfone 6 çok şık telefon. 5 te farklı değildir
  • bladetor B kullanıcısına yanıt
    Bim'in satacağı zn5 ile şuan piyasa ki aynı değil.

• Farki nedir ustad ?

Detaylandirir misiniz

• yedinumara kullanıcısına yanıt
    O fiyata nasil aldınız acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

o paraya THL 5000 alırım. hatta aldım :) 532 TL ye geldi bana indirimlerle.. hem zenfone den özellik olarak çok daha iyi hemde 5000 mah bataryası var. bugün üçüncü güne girdik. bir sürü de kullandım konuştum. neti hiç kesmiyorum. yüzde 53 şuan :) ha türkiyede garantisi var mı yok. garanti takıntısı varsa en iyi alternatif işte o zaman asus zenfone olur. bunu almasaydım zenfone alırdım.

5000 mah batarya, full batarya 4 gün gidiyor. Akıllı telefonlar içinde rekor olmalı. Darısı diğer telefonların başına.
    Hayırlı olsun, güle güle kullan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o paraya THL 5000 alırım. hatta aldım :) 532 TL ye geldi bana indirimlerle.. hem zenfone den özellik olarak çok daha iyi hemde 5000 mah bataryası var. bugün üçüncü güne girdik. bir sürü de kullandım konuştum. neti hiç kesmiyorum. yüzde 53 şuan :) ha türkiyede garantisi var mı yok. garanti takıntısı varsa en iyi alternatif işte o zaman asus zenfone olur. bunu almasaydım zenfone alırdım.

hocam nerden aldınız link,bilgi vs alabilir miyiz?
  • Bimde bi kipirti oldu sanki

• rezeve
  • @cepciniz83

hocam indirim kuponları vardı normal fiyatı 250-260 usd idi. 11.11 alışveriş festivali indirimi yakalamıştım.

@kaddir_ank
    teşekkür ederim hocam. şarj süresi gerçekten önemli

@crona

hocam yurtdışı aliexpress ten aldım. gümrük riski hep vardır. risk aldım. kazandım. şuanda risk alınacak zaman çünkü yılbaşı yaklaşıyor yoğunluk var.
  • Asus Zenfone'lar BİM'e kadar düştü demek

Düne kadar hiçbir yerde bulamıyorduk..
  • quote:

@cepciniz83

hocam indirim kuponları vardı normal fiyatı 250-260 usd idi. 11.11 alışveriş festivali indirimi yakalamıştım.

@kaddir_ank
    teşekkür ederim hocam. şarj süresi gerçekten önemli

@crona

hocam yurtdışı aliexpress ten aldım. gümrük riski hep vardır. risk aldım. kazandım. şuanda risk alınacak zaman çünkü yılbaşı yaklaşıyor yoğunluk var.

Gümrük gözden kaçırmış yani harika iş
  • güle güle kullanın hocam doların ateşi biraz düşse benimde aklımda ama pandawill den düşünüyorum bende @yedinumara
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnerxx

Bilgi ve Karşılaştırma isteyenler için

http://www.cepseyir.com/bim-magazalarinda-asus-zenfone-5-modeli-599-tl.html

link için teşekkürler hocam yalnız benim bildiğim türkiyede teknoloji mağazalarında satılan modelin işlemcisi Z2560 yani global pazardakinin bi alt modeli yanlışım varsa düzeltin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crona

quote:

Orijinalden alıntı: sinnerxx

Bilgi ve Karşılaştırma isteyenler için

http://www.cepseyir.com/bim-magazalarinda-asus-zenfone-5-modeli-599-tl.html

link için teşekkürler hocam yalnız benim bildiğim türkiyede teknoloji mağazalarında satılan modelin işlemcisi Z2560 yani global pazardakinin bi alt modeli yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Doğrudur hocam. Yazarken İşlemci Hızı doğru yazılmış İşlemci Numarası yanlış yazılmış. Düzeltiyoruz hemen :D

• elinize sağlık
  • Ekran çözünürlüğünü gördükten sonra başka bir şeye bakma ihtiyacı duymadan ÇÖP
  • Vega_dj kullanıcısına yanıt
    Bu hafta sonu General Mobile Discovery Mini BİMEKS mağazalarında 499 TL olmuştu. Aynı özelliklerde. Bence daha alına bir fiyat.
    Bu hafta sonuda olur büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.