Şimdi Ara

BİM 19 Haziran Cuma AKTÜEL ÜRÜNLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
6
Favori
19.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üst edit.

Tablet Epey.com a göre Android 5.0 bir bir yorumda ise 6.0 geliyormuş. Yazılım yok yani. Dizi film sitelerden felan izletir başka da bir şey yapmaz. Apk lar 5 yada 6 desteğini kesti çoğu.

Android çoğu cihaz ilk çıktığı ile yada en fazla bir üstü veriliyor. Güncelleme hometech ve diğer ucuz çin cihazları ise ne aldıysan o. Yazılım desteği yok. Bir apple destek verir o da bilerek eski cihazları yavaşlamasına neden olur.

Custom rom pek işe yaramıyor. Cihazı asla orjinali gibi çalıştırmıyor. Mutlaka bir çok problem çıkar. Hometech gibi cihazlar ise custom rom bile yok. Yazılımı unut yani.

Hometech Alfa 10 TM 10.1 750 civarına piyasadan bulmak mümkün. Fakat hiç inceleme yok oyun performans alakalı bir şey yok. Bir tek bir çocuk kutu açılış video var.. Sitelerde olumsuz yorum kolay kolay yayınlamıyor nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 9 Haziran 2020; 2:33:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene şort almıştım güzeldi. Bu sene de alırım eğer malzeme iyiyse. Tek eksiği bel lastiğini kıytırık yapıyorlar. Özel bel lastiği kullanmıyor firmalar. Bakalım bununkiler nasıl. Hem de yazısız, ıvır zıvır kocaman yazılar yok. Mis gibi

Pazardan şort alayım diyorum, bir tane bile nike adidas yazmayan yok arkadaş. Bu kadar mı seviyor millet çakma giymeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

Hometech 10.1 tablet için ne dersiniz? Fiyatına göre alınabilir mi? Modeli bulamadım genelde 2/16gb veya 1/16gb şeklindeki modelleri var.

Alınabilir mi aynı işlemcili ürün kullanan var mı?
    hocam hometech kullandım .kapıma bir daha sokmam. aşırı şikayet var..hatta servisi benim ips ekrnanın üzerine yattı led ekran gönderdi.onuda 50 günde yaptı..sattım kurtuldum..kısacası hometech pişmanlıktır.

edit : servise kendi kendine çalışırken kapandığı ve bir daha açılmadığı için yollamıştım.yani kendi kendine boşta beklerken bozuldu.ne kadar güvenebilirsiniz ki bu markaya? gördüm ki herkes aynı sorunu yaşamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaladon -- 9 Haziran 2020; 7:45:36 >
  • Tarti için sarji bittikten sonra sarj etsenizde açılmadığı yaziyor YouTube da benim pek icime sinmedi. En iyisi cr2032 li pil ile calisanlardan almak dijital olsun yeter 1 seneye yakin gidiyor pil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdatalay M kullanıcısına yanıt
    Aynen..kullandigim oneplus yazılımcıları mal zaten.niye boyle muhtesem sorunsuz yazilim yapiyorlar..oysa ki bizden beklemeleri lazim..xda developer ne gune duruyor değil mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankastre ocağın düğmeleri ocağın gözlerine biraz fazla yakın tencerenin altını biraz açarsanız tencereden gelen sıcaklık düğmelerden bazilarini yamultuyor ama gaz kesme özelliği çok iyi çalışıyor süt tasmasinda anında kesiyor
    Davlumbazda ses yalıtımı hiç yok motor sesini olduğu gibi yansıtıyor hiç memnun değilim

Fırın ; ekmekten keke kadar hamurlu gıdaları çok güzel pisirebiliyor ama ben sıcaklığını ayarlayayim vakti gelince fırınin içinden alayım gibi bir durum yok fırın full manuel arada gidip müdahale etmeniz gerekiyor ekmek pişiyor diyelim üstü kizardimi üst rezistansı kapatacaksin ısıyı dusureceksin pişmeye devam edecek falan yoksa üstü pişer içi hamur kalır gibi nüanslari var birde fırınin turbo motoru yok katlar arası ısı dağılımı eşit olmuyor böyle olunca aynı anda 2tepsi pismiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrnick

Çöp. Teneke. Fırında süre ayarlama yok. Havalı değil. Aynısı bizde var. Adam gibi pişirmiyor. Geçen fırın bozuldu arkada Klemens yanmış. Değiştirdim. Eski Arçelik fırın daha iyi pişiriyo görünen rezistanslı olan.

Siemensde var. O baya kaliteli...

Kısaca ucuza kaçma hocam yaptığın yemekten keyif alamadıktan sonra 1 liraya satsalar neye yarar.

Alıntıları Göster
    Yorumlar için teşekkürler. Sanıyorum 3000-5000 verip biraz daha iyi markalara bakacağız.
  • Predator536 kullanıcısına yanıt
    30 jant dan aşağı alma kardeşim.
  • Arbalet kullanıcısına yanıt
    Pili düşük ,işlemcisi eski ama iyi yorumlarda var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidddd

Hometech 10.1 tablet için ne dersiniz? Fiyatına göre alınabilir mi? Modeli bulamadım genelde 2/16gb veya 1/16gb şeklindeki modelleri var.

Alınabilir mi aynı işlemcili ürün kullanan var mı?
    https://market-aktuel.com/hometech-alfa-10tm-tablet-bim-19-haziran-2020/

Alfa serisiymiş. Genel olarak yorumlar fena değil gibi. Ben de kızıma almayı düşünüyorum...
  • funky soul kullanıcısına yanıt
    Jant boya göre değişir 172 boyundayım 26 jant ideal geliyor (Salcano ng450 HD 26 kullanıyorum)

• 16 jant bisiklet
    Belderia Camp çocuk bisikleti
    Olarak 320 tl ye satılıyor internette.
    260 tl ye alınır mı acaba?
    2 sene garantisi vardır heralde değil mi? Taksit de olur sanırım?

• fakir touch 3 nasıldır? Kullanan var mı?
  • Katlanır masa Decathlon'da 350₺ nasıldır bilmiyorum.

• her hafta halı yolluk.. başka bir şey yok

• Katlanır masayı Hepsiburada üzerinden 199 aldım. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrikeen

Arkadaşlar bisiklet nasıldır? Küçük mü büyük mü anlayamadım. 27 yaşındayım yakın mesafelere gitmek için bisiklet nasıl olur?
    Boya bağlı, 1.70 için falan normal olur tahminim, kısa mesafelerde rahatlıkla iş görür diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: chalap

https://market-aktuel.com/hometech-alfa-10tm-tablet-bim-19-haziran-2020/

Alfa serisiymiş. Genel olarak yorumlar fena değil gibi. Ben de kızıma almayı düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    Tabletin işletim sistemi Andoid 6.0
    Android 10'a geçilen şu günlerde birçok uygulamayı desteklemeyecektir. En geç bir yıl sonra tamamen çöp olur, paranızı çöpe atmayın.

• Kol saati nasıl acaba? Ürün bilgisi olmuyor artık, sıkıntı.
    Dikiş makinesini de hanım istiyor, nasıldır ki?
    Bambu kirli kirli sepeti de sepetimizde.

• savatager S kullanıcısına yanıt
    Biz de düşünüyoruz, yakından görmek en iyisi ama Bim yıkılır yine bu Cuma.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.