1 litre su da aşağı yukarı aynı para. Anlamıyorum ki bi de o kadar şey koyuyorlar içine halen daha ucuza geliyor. ilginç
kaynak suyu değil cocacola gibi kuyudan çekiyordur
içine ne koyduklarını bilsen bir daha içmezsin zaten 1 lt cola 50 kuruşa nasıl satılıyor hiç mantığınız alıyormu.
quote:
Orijinalden alıntı: darkseed
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
quote:
Orijinalden alıntı: zdd
1 litre su da aşağı yukarı aynı para. Anlamıyorum ki bi de o kadar şey koyuyorlar içine halen daha ucuza geliyor. ilginç
kaynak suyu değil cocacola gibi kuyudan çekiyordur
içine ne koyduklarını bilsen bir daha içmezsin zaten 1 lt cola 50 kuruşa nasıl satılıyor hiç mantığınız alıyormu.
İçine ne koyuyorlar?
Esas 330 ml. Coca Cola'nın 1.25 TL'ye satılmasını senin aklın alıyor mu? Kola denilen şey öyle pahalı birşey değil... Bırakın artık şu pahalı ürün kalitelidir mantığını...
Ucuz diye abartıp çok içmeyin. asidik etkilerinin yanısıra şeker hastası olursunuz. Vücudu hazır şekere bu kadar alıştımayın.
Bu çok övülen Le Cola'nın Light'ını denedim -gerçi çok kola sevmem ama- hoşuma gitmedi. Biz BİM'in Le Bira çıkarmasını beklicez.
quote:
Orijinalden alıntı: Prof.Matematik
İçine ne koyuyorlar?
Esas 330 ml. Coca Cola'nın 1.25 TL'ye satılmasını senin aklın alıyor mu? Kola denilen şey öyle pahalı birşey değil... Bırakın artık şu pahalı ürün kalitelidir mantığını...
geç bu ayakları içine ne koyduklarını sende biliyorsun normal kolada olan madddelerin 10/1 i bile yoktur. tat anlaşılmasın diye basıyorlar içine asidi 40 yaşına gelmeden dişlerin dökülmeye başladığı zaman bir daha asitli içecekler içmeye tövbe edersin birde bunu asidi fazla diye koli koli stoklayanlar var çoluğu, çocuğu olanlara yazık kesin onlarada içiriyorsunuzdur bu zıkkımı bunun asit oranının fazla olması normal kolaya göre zararlı etkisini en az 10 kat arttırır asidi az koysalar zaten şekerli boyalı sudan farkı kalmazdı
lekolaya asidi fazla koyduklarını kokakolaya asidi az koyduklarını nerden biliyon kimyagermisin kolaları alıp evde damıtıp asit ölçümümü yaptın havayi konuşuyon asit dedigin gibi fazla olsa pilastik şaşalı deler geçer öyle bişi olmadıgı ortada mantıklı yorum yapmak lazım adam doğru söylemiş kolanın %95 i su gerisi kafein gaz asit ıvır zıvır para eden bişi yok içinde ama bizim millet kokakola deyince onu bişi sanıyo yahu kardeşim kokakola istese karşısında iyi bi rakip çıksa 1 tl ye 2,5 tl kola satar ve zarar bile etmez ama adam tutturmuş niye ucuza versinki ucuz verenlere de çamur atıyorlar ucuza kolamı olurmuş diyenler çıkıyo 1,5 lt suyun fiyatı 35 kuruş hesap ortada aynı pilastik şaşlı o da kullanıyo tek fark birisi siyah öteki şeffaf kolanında 1,5 lt si 50 kuruş olur en fazla
almayın yav kilo aldırıyor kola bırakalım şunları olmuyor böle (şuan elimde kola var )
ciddiyim artık meyve suyu filan olmadı su içelim
Bu sıcak fırsat değil kii Her zaman bu fiyataydı
quote:
Orijinalden alıntı: A380
lekolaya asidi fazla koyduklarını kokakolaya asidi az koyduklarını nerden biliyon kimyagermisin kolaları alıp evde damıtıp asit ölçümümü yaptın havayi konuşuyon asit dedigin gibi fazla olsa pilastik şaşalı deler geçer öyle bişi olmadıgı ortada mantıklı yorum yapmak lazım adam doğru söylemiş kolanın %95 i su gerisi kafein gaz asit ıvır zıvır para eden bişi yok içinde ama bizim millet kokakola deyince onu bişi sanıyo yahu kardeşim kokakola istese karşısında iyi bi rakip çıksa 1 tl ye 2,5 tl kola satar ve zarar bile etmez ama adam tutturmuş niye ucuza versinki ucuz verenlere de çamur atıyorlar ucuza kolamı olurmuş diyenler çıkıyo 1,5 lt suyun fiyatı 35 kuruş hesap ortada aynı pilastik şaşlı o da kullanıyo tek fark birisi siyah öteki şeffaf kolanında 1,5 lt si 50 kuruş olur en fazla
asidi fazla diyen ben değilim bu kolayı içenler söylüyor asit oranı fazla diye 1 hafta asidi kaçmıyor diyenler var bunun üreticisi ülker değilmi cola turka neden pepsiyle aynı fiyat bunun bir izah tarzı varmı bunun içine bu adamlar ne katıyorlarda bu fiyata satıyorlar. sağlığınızı düşünüyorsanız ucuz diye her şeye balıklama atlamayın sağlığınızı bir kaybederseniz o zaman paraya acımazsınız en iyi doktoru istersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Dehşetengiz
almayın yav kilo aldırıyor kola bırakalım şunları olmuyor böle (şuan elimde kola var )
ciddiyim artık meyve suyu filan olmadı su içelim
Böyle birşey aslında yok :) kola direk olarak kilo yapmıyor bunu bilim adamları söylüyor zaten kalorisi meyve suyundan bile az ama asit midede büyüme yaptığı için dolaylı olrak etkiliyor :) İçmeyin be kardeşimmmmmmmmmm ( Benimde elimde kola var :) )
bu asit diye kastettiğiniz şey karbondioksit gazıdır, basınç altında kolada karbondioksit çözündürülür ve kapağı kapatılır, biz kapağı açıp ta basıncı düşürünce de gaz olarak kabarcıklar şeklinde çıkmaya başlar. Belli basınçta çözünebilecek gaz miktarı da bellidir, üstüne çıkılamaz. Bunun dışında gıdalarda kullanılan kastettiğiniz asitler kuvvetli değil zayıf asitlerdir, pH değerleri 2-4 civarındadır, zararı yoktur, limon-portakal gibi meyvelerin, sirkenin vb de pH ı o civardadır. Midenin pHı zaten 1'e yakındır yani daha düşüktür. Bir şey olmaz.
hep 50 kuruştu fiyatı zaten..
fiyat iyi zaten bimde kontrolden geciyormus mallar bu kadar magazasi olan firma hata yaparsa kendini bitirir o yuzden le kola c.cola kiyaslamasi bos cunku 50 kisi o guzel diyo 50 kisi o guzel diyo tamamen kendi zevkine kalmis herkesin.
fiyatı çok önemli değil arkadaşlar önemli olan içindekiler, ister coca cola, ister pepsi ister se le cola olsun hepsi tehliklei, içerisinde tatlandırıcı olarak yoğun miktarda glikoz/fruktoz şurubu kullanıyorlar, bununda en ucuz elde edildiği bitki mısır, GDO'LU MISIRLAR YANİ, Fuktoun fazla alnıması obeziteyi zaten tetikleyecek ve ürik asit düzeyini artırarak böbrek hastalıkları gut vs başta olmak üzere bir çok hastalığa yol açacaktır. şeker hastalığını zaten söylemek bile istemiyorum, 47 yaşındayım, iyi bir kola içicisiydim, şimdi ürik asit yüksekliği yüzünden fruktoz dan uzak duruyorum, sağlığınızı düşünün su için
Kutusu tavsiye edilir arkadaşlar.
Normalini pek sevmiyorum ama light le cola gerçekten güzel.. Diğer pahalı markalardan farkı yok.. tavsiye edilir..
Normalde bu konu sıcak fırsat değil çünkü fiyatı hep 50 kuruş. Ve bim 'e de siyasi görüş olarak karşıyım. Amma velakin 50 kuruşa ürettikleri bu zıkkım coca colaya 5 çeker. Hiç değilse yerli sermayeli şekerli karamelli çeşme suyu içerim, coca cola gibi bi şirkete para vereceğime. Tüh konuyu da yukarı taşımış oldum
Bilenler bilmeyenleri uyarsın, bimdeki le- kola 1 lt 50 kuruş ve tadı coca coladan daha güzel.