Şimdi Ara

BİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bimden sütlaç ve puding aldım. SS koymak isterdim ama yedim. Sütlacın tadı çok iyiydi tamam ama pudingin altında kek vardı. TT Kandırıldım.

• Ben de geçen gün BİM'den ''KARAYEL'' adında kolonya aldım, tersten okudum almaz olaydım..
  • bencede bunları forumdan ihrac etmek lazım

Orijinalden alıntı: Navy.

Bimden sütlaç ve puding aldım. SS koymak isterdim ama yedim. Sütlacın tadı çok iyiydi tamam ama pudingin altında kek vardı. TT Kandırıldım.

puding değil profiteroldü o yüzden altında keke benzer birşey vardı puding gibi birşey istiyorsan supangle alacan

• quote:

Orijinalden alıntı: PastırmalıKuruFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: Navy.

Bimden sütlaç ve puding aldım. SS koymak isterdim ama yedim. Sütlacın tadı çok iyiydi tamam ama pudingin altında kek vardı. TT Kandırıldım.

puding değil profiteroldü o yüzden altında keke benzer birşey vardı puding gibi birşey istiyorsan supangle alacan

hayır yanlış biliyosun zaten supangle altında kek olandır. pudingin altında kek olmaz. profiterol ise top şeklinde olur tadı da supangleye benzer. yani arkadaş kandırılmamış doğrudur supangle öyle olur. osmanoğlu'nun supanglesi ve profiterolü de çok güzel ayrıca daha bugun yedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM deki tatlılar
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.