Arkadaşlar başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istedim;
Türkiye kupasında Fenerbahçe-Beşiktaş maçına "2" vererek tek maçlık kupon yaptım. Ancak maçın 57.dakikada tatil edilmesiyle maalesef kuponum yattı.
Bilyoner maçın kesildiği andaki skoru kabul ediyor (bilmeyenler için 0-0 'da yarıda kaldı). Buraya kadar her şey normal. Sorun şu ki; Skoru bilenlerin parasını iade ediyor (çünkü katsayıyı 1.0 olarak hesap ediyor), bilemeyenlerin ise kuponunu yatırıyor.
Yani tatil edilen maçlarda kazananların parasını iade edip diğer sonuçlar için kazancı kendisine saklıyor. Sıfır risk full kazanç.
2.yari tatil edilen her macta o anki skora gore sonuclandirilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sorun, bu uygulamayı adil bir şekilde yapmamaları.
Skoru bilenler de kazançlarını alamadılar. Bilyoner bütün paraları toplayıp kimseye de kazanç vermedi.
Ben beraberliğe oynamıştım , para hesapta olunca şaşırdım hatta . Maç tatil olunca girmeye bile tenezzül etmedim , diğer derbiye saklarım düşüncesiyle bi girdim kupon tutmuş gözüküyordu.Tutan kuponun ücretini de , Bugün de aynı tutarı GalataSaray - Beşiktaş derbisine oynadım . 1 / 1 oynayacaktım , cesaret edemedim ilk yarı 0 biter diye , Galatasaray'a oynadım.
Win Win olduk takımımla , iddia sezonu benim için bitmiştir Gelecek seneki derbilerde görüşmek üzere.
TheMarjinaLs
kullanıcısına yanıt
Sizin kuponunuz olması gereken katsayısına göre mi değerlendirildi? Yanlış hatırlamıyorsam beraberliğe 3 katı veriyordu.
Kurallarda;
Tatil edilen maç, tatil edildiği andaki skora göre değerlendirilir. Ancak skoru bilenlerin katsayısı 1.0' den hesaplanır diyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: rdr
Sizin kuponunuz olması gereken katsayısına göre mi değerlendirildi? Yanlış hatırlamıyorsam beraberliğe 3 katı veriyordu.
Kurallarda;
Tatil edilen maç, tatil edildiği andaki skora göre değerlendirilir. Ancak skoru bilenlerin katsayısı 1.0' den hesaplanır diyordu.
Evet 1 x 3.00 'dı oran , tutmuş gibi işlem gördü
TheMarjinaLs
kullanıcısına yanıt
Doğrusu da buydu. Bu durumda adilane davranılmış oluyor.