Şimdi Ara

BİLMEDİĞİM HİÇBİRŞEY YOK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
1
Favori
11.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkesin Türkçesi kendine göre mi? Oluyor mu öyle? Adam kapağı yapıştırmış boşuna kasma bu saatten sonra. 40 yıllık ilim irfan sahibi insanlar daha öğrenecek çok şey var derken senin ergen yaşın ile bu şekilde her şeyi biliyorum demen bile aslında ne kadar bilgisiz olduğunun kanıtıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya alakasız alakasız konuşmayın. sorulan bütün soruları cevapladım şimdide yazım kuralları kaldı. onuda sizden öğrenecek değiliz bizahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarrr8

daha sorduğun sorunun cevabını bilmiyosun gelmişsin burda benimle aşık atmaya çalışıyosun. sen giderken biz dönüyoduk. çok biliyosan yaz bakalım cevabını.
    Çabuk pes ettin be halbuki çok zor sormamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Çabuk pes ettin be halbuki çok zor sormamıştım

Alıntıları Göster
    yav kim pes etti arkadaşım. tek bildiğiniz yukarıda ki insanı aşşağı çekmek. bu kadar kıskanç olmayın.

şu toplumun yetiştirdiği değerlere saygı duymayı öğrenin artık ya. bıktım bu popülizmden. el insaf.
  • serdarrr8 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah benden öğrenecek değilsin tabi. Dediğin gibi o kadar çok kitap okuduysan zaten şimdiye kadar öğrenmiş olman gerekirdi. Bu saate kadar öğrenemediysen kimse öğretemez daha. Ayrıca internet üzerinden bilgi yarışması yapmak kadar da komik bir şey yok allah olsan inandıramazsınız kimseyi, bunu da biliyor olman gerekirdi madem bilmediğin bir şey yok. Hayatında başarılar dilerim umarım geri kalanında da böyle egoist olmamanı diliyorum. Her şeyi biliyormuşta bilmediği hiç bir şey yokmuş insan şu cümleye açar bir tarafı ile güler.

Egoya bak arkadaş kendini toplumsal bir değer olarak görüyor :D

• Bildiğim tek şey hiçbir şey BİLMEDİĞİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BED3C3818

Estağfurullah benden öğrenecek değilsin tabi. Dediğin gibi o kadar çok kitap okuduysan zaten şimdiye kadar öğrenmiş olman gerekirdi. Bu saate kadar öğrenemediysen kimse öğretemez daha. Ayrıca internet üzerinden bilgi yarışması yapmak kadar da komik bir şey yok allah olsan inandıramazsınız kimseyi, bunu da biliyor olman gerekirdi madem bilmediğin bir şey yok. Hayatında başarılar dilerim umarım geri kalanında da böyle egoist olmamanı diliyorum. Her şeyi biliyormuşta bilmediği hiç bir şey yokmuş insan şu cümleye açar bir tarafı ile güler.
    senin gibi cahillerle konuşmam ben. hadi güle güle canım. cahilliğinizle mutlu kalın.
    Nerde hepsine cevap verdin? 3. Sayfada sorduğum soruyu cevaplayamadın pes ettin hemen.

• Allah?! is that you?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende aynı şekil. merak ve bilgi edinme duygusu beni benden aldı. bildim. ancak hayatı yaşayamadım. aslan kitapdan her şeyi ogreniyorsun filmlerden görüyorsun bub ilgiyi evden dışarı çıkıp kullanmayınca bir işe yaramıyor. sokarim masonlara sakarim kuantuma hayatı yaşa hayatı. doğaya çıkmadan olmuyor. kendime diyorum ve böyle olanlara. ha sana soruyum. sen istedin. ışık hızından daha hızlı hareket edebilen birşey var mı. soru basit cevap değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Good Will Hunting izleyip gaza mı geldin naptın

• Kanaat34 kullanıcısına yanıt
    yok. en hızlı giden şey ışıktır.
  • into007 İ kullanıcısına yanıt
    göster soruyu cevaplıyayım senin kide yarım kalmasın nerde?
    Fatih 1453 te istanbul’u fethettikten sonra şehre girer girmez çağırdığı müneccime ne sormuştur ve müneccim ne cevap vermiştir ?

• into007 İ kullanıcısına yanıt
    ben hangi kapıdan girdim diye sormuştur hazreti fatih karşısındaki müneccim de yeni kapınız hayırlı olsun padişahım demiştir. bunlar kolay şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarrr8

tamam mariano çukuru onun diğer adı. kolay soru bu geç.
    Yok Şener özbayraklı çukuru puhaha

• quote:

Orijinalden alıntı: rasputin in alive

Yok Şener özbayraklı çukuru puhaha

Alıntıları Göster
    beyniniz futboldan güllaca dönmüş. az kitap okusaydınız sizde bilirdiniz bunları.
  • Ne boş konu ne boş üye...

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Ne boş konu ne boş üye...
    dedi kazım kazım.

insan başak gibidir doldukca başı yere eğilir bunu unutma
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.