< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrr8 -- 27 Ekim 2019; 0:9:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrr8 -- 27 Ekim 2019; 0:9:53 > |
Şey ayrı yazılır daha bunu bilmiyon hahhaha
|
https://www.cnnturk.com/2009/tarihte.bugun/05/30/tarihte.bugun.30.mayis/528691.0/index.html
Lan direk ilk paragrafı kopyalamışsın.Bari değiştireydin biraz.Bir de o kadar vakit mi aldı yapıştırman.Sen bırak herşeyi bilmeyi, birazcık kafan çalışsaydı keşke. |
ekonomistlere göre faiz enflasyonun sonucudur erdoğana göre enflasyon faizin sonucudur.
daha zor sorular istiyorum bunlar kolay. |
bütün vücudu sabunlamak mı :)
her şeyi bilmek başkadır ,bildiğini zannetmek farklıdır sen zannediyorsun her şeyi bildiğini söyleyen ,hiçbir şey bilmiyordur |
Herkesin Türkçesi kendine göre mi? Oluyor mu öyle? Adam kapağı yapıştırmış boşuna kasma bu saatten sonra. 40 yıllık ilim irfan sahibi insanlar daha öğrenecek çok şey var derken senin ergen yaşın ile bu şekilde her şeyi biliyorum demen bile aslında ne kadar bilgisiz olduğunun kanıtıdır.
|
Öyle bir şey yok. Yazım kuralları bellidir. Sana göre, bana göre değişmez.
|
Zaten googleye sormuyor muyduk? Biz soruyoruz, sen googleye yapıştırıp bulduğun cevabı buraya yapıştırıyorsun.
|
Teori :bilimde sürekli olarak gözlemlenmiştir ve doğrulanmış olgudur. Senin kullandığın gibi teori bir varsayım değildir. Bunu bari bilseydin keşke. Buradan sorulan soruları google bakıp herkes cevaplar senin asıl bilgi düzeyini işte bu cümle arasında yazdıkların belli ediyor zaten. Her şeyi bilen adam.
|
Hiç bi şe bildiği yok üstelik konu sahibi resmen altına cıvık yapmış
![]() Adamın bişe bildiği yok ama sen bilemezsin diyerek ha bire soru soranlar aslında buna inandıklarını ima etmişler ve adamı zorla popüler etmişler. Konu sahibinin iyi bildiği tek bi şe var oda demogoji ![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|