Şimdi Ara

Billion Modem sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Billion marka modem kullanıyorum. Bilgisayar değiştirdim.Modemi kurduğumdan beri sürekli adsl ve ppp ışığının kesilmesi üzerine internet kesintisi yaşadım. 3kez türk telekomdan yetkili geldi.Yetkililer geldiğinde internet olduğu için sorunu bulamadılar.Ama özellikle akşama doğru ve rüzgarlı havalarda internet kesilmeye devam etti.Son geldiklerinde Airties marka modem bırakıp gittiler bikaç gün kullanıp denemem için.. Modem geldiğinden beri hava da iyiydi internet de kesilmedi. Arayıp yarın gelip modemlerini alacaklarını sorunun benim modemimden kaynaklandığını söylediler.Ancak ben modemimde problem olmadığını düşünüyorum.Kurulumda hata yapmış olmam olası çünkü kurulum cd si yok aşama aşama telefonda tarif üzerine yaptım.Tekrar kurulumunu kendim yapabilirim sandım.Az önce Airties modemi çıkardım.Kendi modemimi resetledim.Adaptörü taktım, lan girişi ve bilgisayar arasındaki kabloyu, adsl kablosunu yani bütün kabloları da taktım adsl ışığı gelmedi.Kurulumu da yapamadım.Sorunun çözümü hakkında bilginiz yada billion bipac 7300 modem kurulumu hakkında fikriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim..

• http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=1349358 (hard resed issues)
    hard reset mi atıyorsun, tam resetleme yapamıyor olabilirsin bu sorun bildirimine göre

modemin için açılan konular:
    http://forums.whirlpool.net.au/forum/?action=threads_search&f=82&q=7300G

bir de senin modem ayarın pppoe destekliyor yanlış görmediysem.
    bu durumda ayarlarını yaptıktan sonra adsl sinyali göemiyorsan, pppoa ayarı yapıyor olabilirsin, pppoe olarak değiştir. (nasıl olacaksa ) *

ATM and PPP Protocols
    • PPP over Ethernet (PPPoE)
    ...

Models & Standards Support
    • BiPAC 7300(G)A: Annex A & Annex M................. (X) senin model bu görünüyor?
    • BiPAC 7300(G)B: Annex B
    • BiPAC 7300(G)U: U-R2
    • Annex A and Annex M: ADSL over POTS
    • Annex B and Annex U-R2: ADSL over ISDN

*
    pppoe destekliyorsa, pppoa tercihinin modemde ne işi olabilir di mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 28 Aralık 2009; 0:31:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Wan Ip Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.