Şimdi Ara

Billabong-Quicksilver-O'Neill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar istanbul avrupa yakasında başlıktaki 3 markanın deniz şortu model çeşiti en fazla olan yer,mağaza,dükkan arıyorum.

3 markanın birçok deniz şortu çeşitini bulabileceğim yerler nereleridir?

Dün bakırkköy capacity ender sporda billabong modellerini buldum.

Bir tane çeşitde hoşuma gitti. Ama diğer alternatifleride değerlendirmek istiyorum.

Aradığım modeller genelde beyaz ağırlıklı yani genelde deniz şortlarım beyaz ve yine beyaz bir modelde almak istiyorum.

Ayrıca bu markaların yeni sezon parmak arası terliklerinide bulabileceğim yerler varsa bildiğiniz paylaşırsanız çok sevinirim.

Model önerilerinizide dikkate alabilirim.

Bu yaz için deniz şortu terlik ve üst kombinesi olarak düşünen varsa bu başlık altında birbirimize yardımcı olabiliriz.

| Intel i5 4690k | ASUS Maximus VI Impact | (4GBx2) G.SKILL TridentX F3-2400C10D-8GTX | Samsung 840 EVO 120 GB | ASUS GTX 970 Strix OC Edition| Cooler Master Elite 130 | Corsair CX600M | Cooler Master Nepton 120XL |

• Levis'a bak oralarda varsa..
    Montaigne
  • Bakırköyde bildinen yerler nelerdir ?

Bugun bakırköyde gezme şansım var ancak.

Galleria ykm gitmeyi düşünüyorum.

Başka bildiğiniz yer mevcutmudur bakılması gereken?
    | Intel i5 4690k | ASUS Maximus VI Impact | (4GBx2) G.SKILL TridentX F3-2400C10D-8GTX | Samsung 840 EVO 120 GB | ASUS GTX 970 Strix OC Edition| Cooler Master Elite 130 | Corsair CX600M | Cooler Master Nepton 120XL |
  • Billabong'u anadolu yakasında nerede bulabılırım arkadaslar ?
    Daha Fazla Göster
  • sportive de fiyatlar nasıl?
  • Dün billabong dan aldım yeni sezon şort! Yeni sezon şortaları iğrenc! gecen yaz hangisi alsam diye önüme 4 tane koymuştum bu defa hic beğenmedim yeni sezonları.
    Beyaz desenli olan en güzeliydi 120tl bayıldım yanlız her yaz oldugu gibi

hepsi 80 liramı bilmiyorum ama.

yeni sezon ürünlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

test

Orijinalden alıntı: mrtztkn

Arkadaslar istanbul avrupa yakasında başlıktaki 3 markanın deniz şortu model çeşiti en fazla olan yer,mağaza,dükkan arıyorum.

3 markanın birçok deniz şortu çeşitini bulabileceğim yerler nereleridir?

Dün bakırkköy capacity ender sporda billabong modellerini buldum.

Bir tane çeşitde hoşuma gitti. Ama diğer alternatifleride değerlendirmek istiyorum.

Aradığım modeller genelde beyaz ağırlıklı yani genelde deniz şortlarım beyaz ve yine beyaz bir modelde almak istiyorum.

Ayrıca bu markaların yeni sezon parmak arası terliklerinide bulabileceğim yerler varsa bildiğiniz paylaşırsanız çok sevinirim.

Model önerilerinizide dikkate alabilirim.

Bu yaz için deniz şortu terlik ve üst kombinesi olarak düşünen varsa bu başlık altında birbirimize yardımcı olabiliriz.

Paşa , bu ara bu markaların yan sanayileri çok 80-150 tl arası bir para vereceksin 2 gün sonra senin şortun çakması elemanın üstünde 20 tl ye almış pazardan adam rahatsız olur (:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.