Şimdi Ara

Bill Gates’ten Elon Musk’a gönderme: Mars’a gideceğime aşıları finanse ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bill Gates’ten Elon Musk’a gönderme: Mars’a gideceğime aşıları finanse ederim
    Dünyanın en zengin iki insanı Bill Gates ve Elon Musk, aynı fikirde olmaktan uzaklar. İkili geçmişte halka açık tartışmalar yaşamıştı ve şimdi eski Microsoft patronu Gates, Mars’a gitmektense aşıları finanse etmeyi tercih edeceğini söyleyerek Musk'ın Mars'a misyonlarını hedef aldı.



    Bill Gates’ten Elon Musk’a gönderme



    Bill Gates, BBC'ye verdiği bir röportajda gazeteci Amol Rajan’ın Mars'a gitmenin para için iyi bir kullanım olup olmadığı sorusunu cevapladı: “Aslında Mars’a gitmek epey pahalı. Kızamık aşısı satın alabilir ve 1000 dolara hayat kurtarabilirsiniz. Bu da sizi Mars'a gitmeme konusunda bir nevi ikna ediyor." Bilindiği üzer Musk, SpaceX ile birlikte Mars'ı kolonileştirme planlarını uygulamak istiyor.



    Ayrıca Bkz.Pentagon: Çin casus balonu ABD’nin üzerinde uçuyor



    Gate'in yanıtı, esas olarak geçmişte çatıştığı Elon Musk'a yönelik bir gönderme olarak görünüyor. İkili arasında geçmişte bazı atışmalar yaşanmıştı. Gates bir keresinde, salgın dönemindeki kapanma ve Covid-19 enfeksiyon sayılarına karşı konuşan Musk'ın yorumlarını kendisine saklaması gerektiğini, Twitter hakkındaki ifade özgürlüğü planlarının platformu daha da kötüleştireceğini söylemişti. Öte yandan Gates, eski eşi Melinda ile birlikte kurduğu Bill & Melinda Gates Vakfı aracılığıyla dünya çapında aşı araştırma ve dağıtımına milyarlarca dolar akıttı ve bu alandaki harcamalarına devam ediyor.



    Gates'in Musk hakkında söyleyecek bazı olumlu şeyleri vardı. Twitter sahibini "mega-hayırseverler kulübü"ne katılmaya teşvik edip etmeyeceği sorulduğunda Gates, "Evet, bence bir gün büyük bir hayırsever olacak. Açıkçası Tesla gibi şeyler, bir hayırseverlik türü olmasa bile olumlu bir etkiye sahip.” ifadelerini kullandı.




    Kaynak:https://www.techspot.com/news/97484-bill-gates-takes-aim-elon-musk-rather-fund.html
    Kaynak:https://www.bbc.com/news/technology-64499635







  • Kızamık aşısına bile karşı olanlar damlar birazdan.

  • Bak işte adam içindekini açık açık ortaya dökmüş. Mars'a gideceğime dünya nüfusunu azaltırım diyor (!)
  • ya taktı aşıya ya.

  • Tam aşı karşıtlarını sıradan engelleyip kafa rahatlatmalık konu.

  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Eee yuh!

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Çıkmıolar ortaya çıksalar hele, aşı karşıtları, düz dünyacılar, bir de elektrik atmosferden pilonlarla elde ediliyor diyen psikopatlar var, hepsini bi engellesek rahatlarız :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • camelon kullanıcısına yanıt
    Ne vat, böyle diyecekler işte

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gates haklı

  • Musk da durur mu, yapıştırmış cevabı şeklinde haberler silsilesi olsa tadından yenmezdi.

    Bu arada çok saçma bir bakış açısı. Sen bilimin farklı koluna yatırım yapıyorsun o farklı bir koluna. İkisinin de insanlığa katacağı farklı farklı değerler mevcut. İşlemci geliştirmeyi bırakalım herkes kansere çare bulmak için kolları sıvasın demek gibi bir şey bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Şubat 2023; 6:6:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Anti gravity teknolojisi geliştirdiğini iddia edene ne demeli. Bir şey söylersen sinirleniyor, atar yapıyor bir de. Bill Gates’ten Elon Musk’a gönderme: Mars’a gideceğime aşıları finanse ederim 

    Onun haricinde, işlemcilerdeki transistörlerin küçülmesi sonucunda kuantum tünellemesinin artacağı, dolanık parçaların uzaylılara yerimizi belli edeceği yönünde endişeleri olan bir eleman var, ama mehdinin gelip uzaylılarla olan bu savaşı kazanacağımıza inanıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 5 Şubat 2023; 11:16:42 >
  • tabi daha kârlı dimi amonyum

  • O aşıları bill'in bir tarafına sokacaksın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aşı karşıtı olanları direk engelleyin gitsin. İnternette buldukları saçma teorilerle bozmuşlar.

  • Başka ülkelerin şovmen liderlerini kullanmak, o ülkeleri taşeron yapıp savaşa sokmak sonra onlara güya yardım diye milyonlarca dolarlık silahları yollamak maliyetli değil mi? gates?

  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    Karizmatik rus lider tokatlamanın maliyeti de yüksek oluyor tabi, öyle palyaço yok karşılarında sonuçta! Bir şaklabana karşı, dünyanın en büyük toprakları üzerinde oturduğu halde aylarca savaşıp, köy-kasaba aldığında sevinmek mi daha tatmin edici yoksa o Koca balonun sönerken çıkardığı sesi deneyimlemek mi; anlayamazsın...



    Bill Gates’ten Elon Musk’a gönderme: Mars’a gideceğime aşıları finanse ederim
  • .V. . kullanıcısına yanıt

    Beynime gizlice çip yerleştirdiler, geceleri beni kontrol ediyorlar diye ciddi ciddi konular açan biri bile vardıBill Gates’ten Elon Musk’a gönderme: Mars’a gideceğime aşıları finanse ederim 

  • zaten aşılar için devletler çalışma yapıyor extra aşıya neden gerek var o kadar para harcamaya.artık dünya dışına çıkmamız lazım eninden sonunda ülkeler nükller savaş yapacak bu durdurulamaz.aşının ne faydası olur buna.

  • elmayla, karpuz az düşün ya. birisinin işe yaradığı kanıtlanmış, diğeri?

  • .V. . kullanıcısına yanıt

    liderler v.s önemli değil önemli olan ölen masum vatandaşlar. insanlar. çocuklar. ne yazık ki hepsinde amerikanın eli var. balon söner sönmez balonu ateşleyene bakmayacak kerizler olduğu sürece. daha çok can gider. bu yüzden hala anlayamıyorlar.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.