Şimdi Ara

Bill Gates’ten Bezos ve Musk’ın uzay yarışına tepki: Dünya’da daha yapacak çok işimiz var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Uzaya kaçmanın dünyayı batıran insanlardan kurtulmak için iyi bir seçenek olduğunu düşünmek ne garip. Uzaya giden de o aynı insanlar, maymun yollamayacaklar yani:))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 27 Eylül 2021; 14:00:10 >
  • Doğru konuşuyor. Bill amca abidik gubidik işlerle uğraşmak yerine id2020, aşılama ve gıda krizi! gibi önemli işlere ömrünü adamış bir kanatsız iyilik meleğidir.  

  • Önemli olan bilinçli bir topluluk oluşturabilmek. Ve bunun sürdürülebilirliğini sağlamak. Buradan tipe bakarak götürmeyeceklerdir sonuçta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Madem o kadar iyi bir deha buyursun işte önceden parası da yoktu artık tırla parası var ama bak, onlarca farklı sektöre el attılar hiçbirinde başarı da yok istikrar da yok bir cacık olamadı. Peki windows çok mu süper o da değil şuan şu saniye yeni bir işletim sistemi sunulsa windowsun yüzüne bakacak kimse yok. Ayrıca Yazılım dehamız mobil cihazlar için yazılım işine girdi ve patates olup çıktı aman ne yazılım ne yazılım. Ayrıca bu süper dehamız en son Nokia'yı satın almıştı falan filan cacık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkcan2 -- 27 Eylül 2021; 15:13:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sonunda birileri doğruyu söylemiş. insanlık için vs palavra bunlar. o kadar para ile bir çok sorun çözülebilirdi..

  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Adam sidikten saf su elde edecek ekonomik sistem üzerine yatırım yapar Afrika ülekeleri için, diğerleri milyonerleri 2-3 gün uzayda döndürür getirir geri...

  • bill gates emekli olalı yıllar oluyor. nokia alan billgates değil lol

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    billgates amerikada aşırı zenginlerden extra vergi alınmasını bile destekliyor

  • Hiçbirine güvenmiyorum.

    Elon Musk: Roket deneyleri, uzay turizmi ile atmosfere zarar veriyor. Robotlar deneyleri Terminator olur.. Beyin çipi de konuşuluyor

    Bill Gates de aşılarla Dünya nüfusunu azaltmak istediğini söylemişti. Aşıların yan etkileri arasında: kalp krizi, organ yetmezliği, kısırlık, alzheimer var
  • Bill defol git sende benim gibi lise mezunusun.

  • Çünkü gatesgiller kabilesi bırak uzayı ahireti bile başkalarına, dünyayı kendilerine taksim ediyorlar.

  • cahil cühela kesimin saldırmayı çok sevdiği, istese hem bezostan hem musktan daha zengin olabilecekken servetini bilime adamış bir insan. bill&melinda gates vakfı dünyanın her yerinden araştırmacılara karşılıksız milyonlarca dolar fon veren bir vakıf. afrika'da sıtmayla mücadele için kimse elini taşın altına koymazken bu adam oradaydı. her gün binlerce insan koleradan ölmesin diye temiz içme suyuna ve hijyenik tuvaletlere milyonlar harcayan yine bill gates'in ta kendisi.


    tabii yukarda da var yine dünya nüfusunu azaltacağız dedi demek ki bizi öldürecek diyen kritik düşünceden yoksun bir insan. sorsan dedesi 10 kardeş babası 4 kardeş kendisi ise tek kardeşe sahiptir ama bunun neden olduğunu kavrayacak kapasitesi yok, havsalası da almaz zaten. çip takacaklar bizi köle yapacaklar diye facebook'tan paylaşım yaptıktan sonra sabah 6'da kalkıp işine gidecek akşam 8'de evinde olacak. böyle kral gibi bir hayat yaşamanın önündeki tek engel de bill gates, saldırmakta haklı tabii.





  • İkisi de yanlış değil ki. Bu dünya için işimiz çok ama gelecek içinde adım atmaya başlamamız lazım. Yani Bill Gates de, elon musk ta haklı konuşmalarında. En azından ikiside insanlık için biseyler deniyor.


    Yanlış yapan, ithal telefonlarla rekabet edemiyorum diyip ithal telefonlara ek vergi zammı çıkartmaya vesile olan Vestel gibi zenginlerdir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bill gates Sende yargılanacaksın adi köpek :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi büyük Türkiye'yi ve uzun asrın lideri RETÖ'yu kıskanıyor.


    Daha onlarla işimiz bitmedi. Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır.

  • açlık tanımı kişiye göre değişir eğer bir şeyler yiyip içebiliyorsa kişi birçok kişiye göre aç değildir bill gatesin aç dediği insanlar maaşı ay başında biten sadece 2 3 kere markete çıkan günlük yaşıyan insanlar

  • Kendinizi kandırmayın Bill gates,jeff bezos,elon musk arasında ciddi fark yoktur.
    Üçüde ağır globalist dünya nüfusunu nükleer savaş ve virüslerle,ilaçlarla yokedip kaçma derdindeler elon musk ve jeff uzaya kaçsın bill gates,kendi gizli korunaklı nükleer saldırıya dayanıklı kaynakları kendine yeten adasına kaçsın ne fark eder?

    Globalistlerin nihai amacı aynıdır birbirleriyle kapışmalarının tek nedeni pastadan daha büyük pay kapmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Eylül 2021; 23:37:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dünyayı sömürdüler. Sömürmeleri yetmedi artık virüs yayarak aşıdan ve diğer aşının getirdiği etkenlerden daha fazla para kazanmaya başladılar. Gates’in bu virüs işinin içinde olduğunu biliyorum da diğerleri de gizliden dahil olmuştur veya başka yerlerden virüs etkisinden para kazanmışlardır. Hiçbir insana Allah gücü verilmemelidir ama maalesef böylelerine verildi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apollonx kullanıcısına yanıt

    Fakir adama yardım demek daha fazla fakir yaratmak demek.


    Afrikalılar da aşı olsun demek güzel, ama adamlara kondom versen belki daha güzel olacak, o aşıyı kendileri 7 çocuğuna değil tek çocuğuna alabilecek.

  • Çok iyi bir cevap değil mi ?


    Bill Gates her zaman olduğu gibi karakterini ortaya koymuş. yaşadığı müddetçe dünyadaki insanlığa sağladığı faydalar ile ön plana çıkmış olan Bill Gates hala dünyada bir çok yapılacak iş olduğu konusunda ısırarcı ve kafayı takmış durumda. Çok iyi ve samimi bir cevap.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.