Şimdi Ara

Bilkentten odtuye yatay gecis(yatay mi dikey mi anlamadim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Simdi once durumumu anlatayim. Ben lys yerlestirme puani sonucu olarak 15.800 civari oldum. Aslinda odtu mimarlik istiyordum ama aldigi siralama 11.200 civariydi gecen sene. O yuzden buyuk ihtimal bilkent 50% mimarlik bolumune girecegim. Hazirligi falan atlarim buyuk ihtimal. Bu gecis hakkinda bilgisi olanlar varsa cok isime yarar. Gereksinimleri, olasi mi, gibi bilgiler cok isime yarayacaktir. Her tur yorumu da alabilirim ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 4 sene önce yazmışsınız, şu an tamamen aynı durumdayım. Bilkent yüzde elli burslu mimarlık geldi fakat ODTÜ mimarlığa gitmek istiyorum. ODTÜ en son 24.500 ile almış sıralamam 27.000, çok çok az bir puanla kaçırmış bulunmaktayım. Siz nasıl geçtiniz ya da geçebildiniz mi? Pişman mısınız değil misiniz yardımcı olursanız çok iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alknis A kullanıcısına yanıt
    Benim makine mühendisliğinden tam burslu bir arkadaşım Odtü makineye geçiş yaptı. 1 dönem orada okudu. Odtü'deki eğitimi çok kötü bulup Bilkent'e geri döndü. Mimarlıkta durum ne bilmiyorum açıkçası. Fakat benim önerim ortalamanız ciddi iyi düzeydeyse Bilkent'te kalmanız mantıklı olabilir. Eğer phd vs hedeflemiyorsanız geçin bence Odtü'ye. Odtü bariz şekilde Bilkent'ten daha kolay, sosyal hayatı çok daha güzel bir okul.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.