Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi Efsaneleri[Part 1]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ogrencinin birisi okul meydanina helikopterle inmis.

elemanin biri porsche ile hos bi hatunun yanindan gecerken arabanin icine nokia 8210 firlatmis,aksam seni ariycam demis gitmis..

merkez kampuste yokuş yukari cikarken gobekte duran ve genellikle terkedilmiş olan bilkent trafik motoru, aslinda hayaletliymiş, bazen gece tek başina yol aldigi gorulurmuş..

efsane: vakti zamaninda bir eleman okula arkasinda benim aslinda porschem var yazan bir anadol ile geliyormus. okulun son haftasi benim aslinda anadolum var yazan bir porsche ile gelmis

gerçek: bu olay buyuk kuzeniminde onayiyla dogrulanmıştır 94 senesi mezunlarindan isletme bolumunde bi genc bu aktiviteyi hayata gecirmis

kantinlerde "burslular ve köpekler giremez" yazılıymış.
    bu efsane çarpıtılmış bir gerçeğe dayanmaktadır. kuzenimin okuduğu yıllarda olmuş, ondan dinlediğim kadarıyla; olaylı şekilde yeni ayrılmış bir çift varmış, kız paralı, oğlan bursluymuş. kız bilkent üniversitesi sınırları dışındaki bir barda (sanırım pulse 8) doğum günü partisi vermiş, oğlan girmesin diye de geyik amaçlı "burslular giremez" diye not bırakmış bar girişine. köpekler kısmı ve mekan tamamen uydurmadır. zaten okulun yaklaşık % 30unun burslu olduğu düşünülürse, böyle bir yazı varolsa okulda hergün olay çıkardı.

helikopter efsanesi 1: finaline geç kalan bir kız, finale yetişmek için babasının helikopterini ödünç almış.

gerçek: doğru. hatta bir dahaki geç kalışında daha hızlı olduğu için bu sefer babasının özel uçağıyla mayfest in yapıldığı alana iniş yaptı.

helikopter efsanesi 2: bir oğlan, babasının helikopterini ödünç alıp sevdiği kızdan aşşağı gül dökmüş.

gerçek: doğru. hatta helikopterin gürültüsünü hesaba katmayan salak oğlan eline gitar alıp yukarıdan kıza serenat yapmıştır. bir de ek not, çocugun aşık oldugu kızın birinci helikopter efsanesindeki kız oldugu sonradan ortaya çıkmış, okul çıkışında ikisi de babalarının helikopterlerine atlayıp gün batımına doğru sevgi ve mutluluk içinde yol almışlardır.

bilkent universitesinin otoparki dunya uzerinde iki ferrarinin carpistigi tek mekanmis.

Diğerleri cumming soon

• Zenginin malı züğürdün çenesi hesabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilkentte okuyorum
    lüks arabalar olduğu doğru okulda bolca lüks araba var
    ancak diğerlerini hiç duymadım
  • (bkz: serin hikaye birader)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son cumleye kadar bilkentli sandim
    "cumming"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar boş üniversite mi bilkent?Millet saçma sapan hikayeler uydurmuş.Gidin dersinize çalışın dellendirmeyin adamı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe'de Mühendislik
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.