Şimdi Ara

Bilkent siyaset bilimi ve kamu yönetimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lys mat kötü geldi odtü ve tobb ta sınırdayım.

Eğer kazanamazsam bunları bilkent siyaset bilimi ve kamu yazıp ilk yıl hazırlıkta ingilizveyi halledip.diğer yıl ilk sene kararımı verip ya devam yada tekrar sımava hazırlanmayı planlıyorum sizce mantıklı mı?

Birde devam etme ihtimalime karşı siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü nasıl? Yurt dışı imkanları falan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF

Yurt disi icin sayisal bolum okuman gerekir. Kamu yonetimi vs. Disarda farkli. Ki bitirsende bu ulkede sana guzel ekmek yok. Sozel bolum okunmaz guzel para istiyorsan

Hocam iktisat işletme yurtdışı için çok iyide siyaset kamuyu merakettim haklisin bunda yurtdışı iyi olmaz.Neyse şu edebe girimde bakacam duruma

• quote:

Orijinalden alıntı: neS aY miyilkraF

Bu sene olmadi bi sonra ki sene yaparsin guzel bisiler. Dedigin gibi ingilizce okur sonra daha iyi bir bolume gecersin.
    Dunyanin sonu degil ya 😉

Galiba öyle yapacam hocam demin uyuyordum uykumdan tam kalkarken bir anlığına mat2sonucumu rüya sandım bir anlığına 😞

Her şeyin hayırlısı

• Aksine en kolay sosyoloji, polsci gibi alanlarda phd kabulü gelir. Mühendislikte stanford'a girmen için minik bir dahi olman lazım. Ha maaşı azdır tabii o ayrı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iktisat vs siyaset kamu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.