Şimdi Ara

Bilkent okuyanlar hazirlik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilkentde okuyanlar hazirlik benim gibi sifir bilen biri icin 1 senede biter mi?ornekleri varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Distroy kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum up .
  • Sırf bilkentte değil çoğu özelde yaz okuluna kalmadan 0 dan bitirebilceğini zannetmiyorum, bende bilkentte ya hazırlığı atlıcam yada ilk dönem hazırlığı bitircem en azından amacaım bu yönde ama ben özel liseye gittiğim için hem hazırlık gördüm hemde 5 yıl boyunca dersler ingilizceydi

Hatta çok iyi hatırlıyorum lisenin hazırlığında bile kalmamak için sabah 5te uyanır sınıfça kelime çalışırdık, gerçekten bir yılda 0 dan bitirmek çok çok zor
  • benim ingilizce 0 2 senede bitirebilir miyim ?
  • Umutlarimi baltaladin baska yorum yapacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Distroy

Umutlarimi baltaladin baska yorum yapacak?

Hocam dediğim gibi yaz okuluyla bitirirsin tabi hiç kalmada ve gerçekten çok sıkı çalışarak ama ben 8-9 ayda tüm kurları bitircek kadar dersi sığdırabilceklerine bile inanmıyorum
  • Yogun sekilde sigdirirlar artik bilkent sonuctaama benim gibi sifirdan girenler cok zorlanacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Distroy

Bilkentde okuyanlar hazirlik benim gibi sifir bilen biri icin 1 senede biter mi?ornekleri varmi?

arkadaşım bilkent hazlıkta bir senedir ve geçemedi
    çok zormuş
  • Toplam 5 kur var. İlk kurdan başlarsanız yaz okuluna kalmak zorundasınız. Eğer pre-intermediatetan başlarsanız 4 kuru her dönem 2şer tane olmak üzere geçebilirsiniz ve Haziran cope'una girebilirsiniz. Eğer bu sınavı geçemezseniz yaz okuluna kalmak zorundasınız. Son kuru tekrar aldığınız için 1 aylık cope practice yapılır bu kurda. Fakat ilk kurdan başlasaydınız 2 ay okumak zorundaydiniz diğer kurlarda sene içinde olduğu gibi. Ve evet 0dan başlayan birisinin ingilizceyi öğrenebilsemesi o kadar da zor değil. Zaten tüm sene boyunca ingilizce görüceksiniz, ayrıca birçok yabancı dizi izleyerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Birazcık çabayla olmayacak şey değil. Ben pre-intermediate başladım yaz okuluna kalmadan cope'u geçtim. Ama şunu da belirtmem lazım son kura kadar her hafta 25 ders vardır. Son kurda 30 ders vardır. Bazen çok fazla ödev verirler ama emek harcamadan ingilizce öğrenmeyi zaten bekleyemezsiniz. Unutmadan, birçok okulunkinden daha zordur kur geçmek...

• Bilkentte kuzenim ing gayet iyiydi onun çok küçük bi farkla kaldı hazırlığa. Bildiğim şeyler ama gelişiyo dedi hatta bazen konuşurken bazı kelimelerin ingilizcesi türkçesinden önce geliyomuş aklına. Eğitim süper yani sene kaybı diye düşünüp üzülme. Ama hazırlık yüzünden bkrakıp tekrar sınava hazırlananlar da oluyo 1sene de hazırlık bitirenlere vay diyolar bilkentte istersen biter tabi

• 59-06 5 kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam cok guzel aciklamissin.Yaz okulu butun yaz mi?

• gençler hazırlık gayet rahat.Çok zor diyenler var bunlar genelde 2 sene hazırlığı geçemeyip dismiss olan kişiler.Yabancı hocalarla utanmadan sıklmadan konuşun verilen kelimeleri ezberleyin ve hocanızın verdiği konudaki essayleri aksatmadan yazın 1 yılda çok rahat biter.
  • Distroy kullanıcısına yanıt
    Yaz okulu 2 ay. Yaz tatili ise Eylül'ün 2. Haftası bitiyor galiba. Yaz okulu Haziran'ın 2. Haftası başlıyor sanırım, emin değilim pek bi bilgim yok bu konu hakkında. Yani yine de az bir tatiliniz oluyor ama zaten Eylül'ün ilk haftasindaki cope'a çalışacaksın pek de tatil gibi geçeceğini sanmıyorum. Çünkü eylul de geçemezsen 1 dönem uzar hazırlık. Ocak cope'una girersin.

Serencike katılıyorum. Ödevleri yapın, 1 yılda biter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 59-06 -- 4 Temmuz 2014; 14:24:09 >
  • @serencik @59-06 saolun valla herkes ccok zor diye yedi bitirdi beni.calismaya bagli

• zor bebegım bızım komsunun oglu koljde okumus ınglızcesı ıyı olması gerekıyorken eleman bılkent hazırlıktan atılacaktı dıkkat et ıhmale gelmez
  • Arkadaşlara katılıyorum. Zor diyenler hep aynı tipler. Gitmeden önce benimde gözümü korkuttular. Ancak abartılacak bi durum yok. Dersi iyi dinle, Vocab çalış 1 yılda rahat biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slithereen2504 S kullanıcısına yanıt
    Heh hocam senin gibi örnekleri gördükce azimleniyorum ztn.Varmı baska okuyan ?
  • takip iyiki açmıssın bende merak ediyordum
  • Bilkent'te okumayan herkes atmış tutmuş.

Çok çok iyi çalışma azmine sahipsen 1 yılda bitirebilen %8 mi 10 mu ne olan azınlığa dahil olabilirsin.
    ortalama çalışıyorsan 1.5 yıl
    ortalama ve altı çalışıyorsan 2 yıl
    çalışmıyorsan dismiss

tabi bunlar ingilizce 0 olarak geliyorsan geçerli, istisnalar kaideyi bozmaz
  • Bune abi ben hiç tercih bile etmiyim o zmn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.