Şimdi Ara

bilkent odtü itü koç elektronik ve bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gelecek sınava giricem ve elektrik elektronik yada bilgisayar(büyük ihttimal) düşünüyorum.sizce hangi üniversite hangi bölüm olmalı

• yok mu okuyan
  • Galatasaray endüstri 9590 ile kapamışİtü bilgisayar 8.180 ile kapamışgalatasaray bilgisayar 13.200İtü inşaat 11.300odtü mimarlık 11.100itü uçak 9.720ve Katü tıp 10.200bi de erzurum Atatürk tıp 11.000 oluyor gibiitü makinetobb makine

Buralardan da bir okul düşünür müyüz?
  • bence bilkent/odtü elektronik yaz baya mit ve stanford mezunu hoca var. ayrıca aselsan gibi şirketlere çok kolay girersin eğer isteğin varsa
  • bfme888 B kullanıcısına yanıt
    bilkent odtü bilgisayar müh hakkında ne düşünüyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakacıkan

bilkent odtü bilgisayar müh hakkında ne düşünüyosunuz

ikisi de çok güzel bölüm. ODTÜ bilgisayardan baya arkadasım var. Çok ödev veriyolar ama bilkentte de veriyolardır bence. ama gayet nitelikli mezun olursun yani öğrenmeden mezun olman mümkün değil. mezun olan arkadaslarıma gelince aselsandan havelsana ve turkcelle kadar iyi firmalarda çalışan da var, ODTÜde yüksek lisans yaparken aynı zamanda teknokentte çalışan da var kendi işini kuran da var yurt dışına çıkan da var. Zaten bunları bilkent de sağlar. Aralarında çok fark olduğunu düşünmüyorum.İkisi de hayallerine ulaşmanı gayet sağlar. Ama bilgisayar yerine ODTÜ elektroniği de düşünebilirsin son sene bilgisayar alanı var. Her ne kadar ODTÜ bilgisayarda okuyanlar ve ODTÜdeki öğretim elemanları (hatta bi öğretim elemanı kendi kişisel sitesinde bile karşılaştırma yapmıstı , bilgisayarla elektronikteki bilgisayar alanını karşılaştırmıştı , adamın adı gökhandı heralde), elektronikçiler için o alanı seçseler bile bilgisayarcılar kadar bilgili olunamayacağını iddia etseler de gayet de bilgili mezun oluyolar bizzat biliyorum çünkü elektronikçi arkadaşlarımdan çatır çatır yazılım şirketlerinde çalışanlar var yani. Zaten bilgisayar alanında da yazılım alanıyla ilgili olan data structures , software engineerig gibi temel dersler de bulunuyo hatta baya bi donanım dersi de mevcut. Dediğim alan bilkent/boğaziçi/İTÜde bulunmuyor malesef. Dediğim şeyi tercih günlerinde ODTÜ elektronik öğretim elemanlarına bizzat sorabilirsin aynı şeyi söylerler. Benim arkadaşım sormuştu ben de yanındaydım ordan biliyorum.

• daha dur çalışalım sınava girelim puanlarımız gelsin sonra düşünürsün hangisi diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 side çok iyi yalnız elektrik elektronik İTÜ'nün iyidir.Bir zamanların modasıymış ve halada çok iyi.
    Koç bilgisayar da iyidir yalnız Bilkent bilgisayar dünya çapında zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.