Şimdi Ara

Bilkent işletme sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilkent benim için en iyi okulardan biri. Yurt dışı için de en iyisi.
    Ama işletme ? Bu sene tam burslu 3000 ile kapatmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ❤❤❤😍😘
    bilkent

yurt dışı için en avantajlı üniversite
    bende uluslararası ilişkiler kazansam 😍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 7 Kasım 2015; 13:42:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam iyi yerdir ama ucretli ogrencileri can sıkmaz mı?

• TheVigilante kullanıcısına yanıt
    ya ben bi kaç kişiyle konuştum ve ücretliler daha kafa insanlarmış öyle dediler

tabi embesil olanlarıda yok değildir elbette ama bu tarz insanlar maalesef hayatın her yerinde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 7 Kasım 2015; 15:13:54 >
  • TheVigilante kullanıcısına yanıt
    Bilkent koça sabancıya göre uygun yani memur çocuğu orta halli biri çocuüum iyi bi eğitim alsın diye gönderiyor.

Twitterda takip ettiğim bilkent iktisat öğrencisi ise öğrenci profilinin çoğunun can sıkıcı olduğunu söylüyordu kendisi tam burslu kazanmış.
    İyi bi sıralama yapalım da sene sonu düşünürüz bilkentin öğrenci profilini. Yoksa ben de şımarık salakça konuşan insanlardan tiksiniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stock Trader

öğrencilerinin çoğu tmde 150 k yaparak geliyor ne bekliyorsun ortamı hakkında %70i sığır

Sıralama her şey mi?

• Ben sözlük yorumlarından ya da baska forumlardan araştırmıştım,cok iyi yerlere gelen yok değil var ama bi Koç kadar avantajlı değil.Bulundugu sehir,öğrenci profili olarak benim beğenmediğim bir üniversite.(Sıralama her sey demek değildir ama cok sey demektir,150 kişiden 100ü can sıkıcı olursa gelin de okuyun yani).Akademisyen gibi bir sey olmak istiyorsan Bilkent en iyisi diye biliyorum ama özel sektör için baska bi üniversite düşün derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi iktisat mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de vakıf üniversitesinde işletme okuyan biri ve kayıt döneminde bilkent işletme hakkında bilgi almış biri olarak ankara düşünüyorsan eğer doğru bir karar olur diyebilirim.ortamını,150kdan giren adamları kafana takma.işletmede çevre en büyük mesele ve o adamlar gelecekte başına geçecekleri babalarının şirketlerinde sana büyük yardımlarda bulunacaklar.o yüzden ben işletmenin özel okulda okunması gerektiğini düşünüyorum.adamlar sana kendini geliştirebilmen için her türlü fırsatı sunuyolar,gerisi senin ne yaptığına kalmış.ben bilkenti gezerken ordaki bir işletme bölümü profu bölümü tanıtırken şöyle bir şey demişti.bilkent,koç,boğaziçi gibi ünilerde işletme okuduğunuz zaman türkiyedeki rakipleriniz %95 ini eliyorsunuz ama işletme en çok tercih edilen bölüm olduğu için o geri kalan %5lik dilim büyük bir rakamı ifade ediyor ve orda ilerleyebilmek sizin çabanız

• Fakulte girişindeki audiler range roverlar, birinci kattaki starbucks, üniversiteden ziyade alışveriş merkezi havası vs vs için kesinlikle gel pişman olmazsın. Yan sıradaki Selinsu'nun geçen yaz anneannesinin jipini nasıl pert ettiğini anlatışı için bile Bilkent işletme yazılabilir.

Ha bir de şu "bilkentte memur çocukları geliyor" diyen arkadaşlar da bir öğlen vakti gelip işletme otoparkına baksınlar, memur maaşlarının en az aylık 35-40 bin olduğunu falan düşünüyor olabilirler tabii belki bilemiyorum.

• muhur beste kullanıcısına yanıt
    Bilkentte mi okuyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mandymilkovich

Bilkentte mi okuyorsun ?

evet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhur beste

Fakulte girişindeki audiler range roverlar, birinci kattaki starbucks, üniversiteden ziyade alışveriş merkezi havası vs vs için kesinlikle gel pişman olmazsın. Yan sıradaki Selinsu'nun geçen yaz anneannesinin jipini nasıl pert ettiğini anlatışı için bile Bilkent işletme yazılabilir.

Ha bir de şu "bilkentte memur çocukları geliyor" diyen arkadaşlar da bir öğlen vakti gelip işletme otoparkına baksınlar, memur maaşlarının en az aylık 35-40 bin olduğunu falan düşünüyor olabilirler tabii belki bilemiyorum.

iktisattaydın dimi hocam sen ?
  • benim hedeflerim arasında da ankara hukukla bilkent uluslar arası ilişkiler var kararsız kaldım
  • Bilkent ui yazcaktım yazmadım.(tutuyordu)
    İühf'deyim mutluyum.
    Devlet üni bir başkadır diyorum ben ve kaçıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

benim hedeflerim arasında da ankara hukukla bilkent uluslar arası ilişkiler var kararsız kaldım

hacı bi sıralamayı yapalımda o zaman karar veririz
    benim hukuk istememe nedenlerim abi o siyasi olaylar hard müslüman işidciler ayfon6 ile Tweet atan komünistler hele birde bölücü kürtler hiç gelemem bide vatan millet sakarya ülkücüleri var o yüzden özel var apolitik adamlarla oku miss yemin ederim bıktım bunların hepsinden
    bide şu ülkeye baksana hukuk okumak demek bu ülkeye demir atmak demek benim acil iltica etmem lazım bu ulkeden
    kişisel düşünerek bunları diyorum

haaa olaki haziranda geldi 20 bin hukuk yazacam Paşa paşa düşük gelirse ona göre bir şey(lütfen gelmesin)
    ama şimdilik hedefim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 8 Kasım 2015; 0:57:29 >

• ODTÜ işletme

• düşüncelerini anladım hocam tabi herkes farklı düşünüyor hakkımızda en hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.