Şimdi Ara

Bilkent iktisat vs Boğaziçi İktisat vs Koç Ekonomi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karşılaştıracak birileri var mıdır eğitim imkanı vb açılardan?

• Bogazici'ne gidersen, ekstreme derecedeki rekabetten oturu 3 yil sonra sen 3.5 bile olamayan bir gpa ile, orsunmus ozguvenin ve dusuk notların ile edirne'nin disina cikmak icin norvec'in koy okullarina bile basvuracak ve red alacakken, bilkent-koç gibi okullarda kolayca sivrilen ve dusuk curve'lerden oturu rahatlikla 3.80 gpa yapabilen muaddillerin lse, Princeton, oxford, pse vs vs gibi yerlere gidecek. Koç tutuyorsa dusunme bile. Bilkent ise boun'la kiyasla burslu öğrencilere daha fazla imkan veriyor.
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç eko secerdim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Prience

Koç eko secerdim ben

neden hocam

• VurAppiah kullanıcısına yanıt
    kardes sen koça giremiyorsun. koç daha once baska unıye kayıt yaptırmıs olanlara puanları tutsa dahi burs vermiyor. sitesinden bak. boun yaz keyfine bak dostum.
  • koç ve bilkent vakıf para ile girenler de olacak ama boğaziçi senin seviyendeki kişiler olacak
    boğaziçinin kampüsü vs ile de diğerlerinden önde bence
  • abisennapiyosun kullanıcısına yanıt
    Eyvallah usta. Zaten %99 boğaziçi yazacaktım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi işletme ve ekonomi
    3 yıl önce açıldı
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koç ekonomi geçen sene- bu sene kontenjanı:

14 - 11 ... tam burslu

6 - 4 ... %50 burslu

25 - 5 ... %25 burslu

49 - 83 .. burssuz

Görüleceği üzere koç ekonomi bu sene tamamen para odaklı düşünüp 100k lardaki adamları toplayacak.

Geçen sene 49 burssuz kontenjanı ile 72566 dan kapatırken bu yıl 83 e çıkan kontenjanla 120-130k larda kapatır.

Eğer ilk 1000 deki bir öğrenci olarak boğaziçinde kendi çapındaki kişilerle okumak yerine koç u seçersen karşılaşacağın manzarayı tahmin edebilirsin.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbes

Koç ekonomi geçen sene- bu sene kontenjanı:

14 - 11 ... tam burslu

6 - 4 ... %50 burslu

25 - 5 ... %25 burslu

49 - 83 .. burssuz

Görüleceği üzere koç ekonomi bu sene tamamen para odaklı düşünüp 100k lardaki adamları toplayacak.

Geçen sene 49 burssuz kontenjanı ile 72566 dan kapatırken bu yıl 83 e çıkan kontenjanla 120-130k larda kapatır.

Eğer ilk 1000 deki bir öğrenci olarak boğaziçinde kendi çapındaki kişilerle okumak yerine koç u seçersen karşılaşacağın manzarayı tahmin edebilirsin.

Kolay gelsin.

Teşekkür ederim hocam , söylediğiniz mantıklı geldi

• Bogazici'ne gidersen, ekstreme derecedeki rekabetten oturu 3 yil sonra sen 3.5 bile olamayan bir gpa ile, orsunmus ozguvenin ve dusuk notların ile edirne'nin disina cikmak icin norvec'in koy okullarina bile basvuracak ve red alacakken, bilkent-koç gibi okullarda kolayca sivrilen ve dusuk curve'lerden oturu rahatlikla 3.80 gpa yapabilen muaddillerin lse, Princeton, oxford, pse vs vs gibi yerlere gidecek. Koç tutuyorsa dusunme bile. Bilkent ise boun'la kiyasla burslu öğrencilere daha fazla imkan veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhur beste

Bogazici'ne gidersen, ekstreme derecedeki rekabetten oturu 3 yil sonra sen 3.5 bile olamayan bir gpa ile, orsunmus ozguvenin ve dusuk notların ile edirne'nin disina cikmak icin norvec'in koy okullarina bile basvuracak ve red alacakken, bilkent-koç gibi okullarda kolayca sivrilen ve dusuk curve'lerden oturu rahatlikla 3.80 gpa yapabilen muaddillerin lse, Princeton, oxford, pse vs vs gibi yerlere gidecek. Koç tutuyorsa dusunme bile. Bilkent ise boun'la kiyasla burslu öğrencilere daha fazla imkan veriyor.

Hocam mesajınız bana hayli saçma geldi siz nerede okuyordunuz acaba
  • ridethesky7 kullanıcısına yanıt
    Aslinda sacma degil. Ozel okulda not ortalamasi yapmak daha kokay gibi. Bu da yurt.disi icin onemli gibi

• ridethesky7 kullanıcısına yanıt
    Saçma değil en mantıklı konuşan kişi.
  • serbes S kullanıcısına yanıt
    Sizi ta sbs doneminden hatirliyorum, oglunuz nerde okuyor su an ozel degilse?

Konus sahibi, yukaridaki orsunmus ozguven kismi baska. Oyle bir anlatmis ki sanki boundan kimse yurtdisinda kaliteli okula gidemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ygs166

Sizi ta sbs doneminden hatirliyorum, oglunuz nerde okuyor su an ozel degilse?

Konus sahibi, yukaridaki orsunmus ozguven kismi baska. Oyle bir anlatmis ki sanki boundan kimse yurtdisinda kaliteli okula gidemiyor.

Pm gitti...
  • Herkes yurtdışı olanakları için Bilkent ve Koç'u öneriyor Boğaziçi'de okuyup kaliteli yerlerden kabul alan kimse yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VurAppiah

Herkes yurtdışı olanakları için Bilkent ve Koç'u öneriyor Boğaziçi'de okuyup kaliteli yerlerden kabul alan kimse yok mu ?

Var tabiki hocam , burdaki cevap veren arkadaşlar boünü çok gömmüşler gibi geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.