Şimdi Ara

BİLKENT HAZIRLIK İLE İLGİLİ SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam hazırlıkla ilgili değilde yüzde 50 kazanırsak ekstra burs verme gibi bir olay var mı

• Hedef ben miyim tayfun kullanıcısına yanıt
    Bölüme geçince %50 burslular arasında ilk 3’e girersen bursun yükseliyor

• Çok zor mu?

Kaç aşamadan(kur deniyor galiba) oluuyor?

Kurları nasıl ve ortalama ne kadar sürede atlanır?

Son olarak hazırlığı sen beğeniyor musun?

• kardeş bu başlığı niye açtın ki. bizim bilkentte eleman var hem de %100 ctis okuyor. sorusu olanlarla o ilgilenirdi

• MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt
    1) Bence zor fakat yapılmayacak kadar zor değil. Ödev yoğunluğu özellikle şu online dönemde biraz can sıkıyor. İngilizce seviyene bağlı olarak zorlanma oranın artma veya azalma gösterebilir.

2) 5 kurdan oluşuyor. Elementary - Pre Intermediate - Intermediate - Upper Intermediate - Pre Faculty. Her kurda 2 ayrı CAT denilen sınava giriyorsun. İki sınavın birisi %25 öbürü %75 katsayı değerine sahip. Bu iki sınavın ortalamasından %60 başarı oranı yakalarsan ve LP denilen ödev, quiz vs gibi şeylerden 100 üzerinden 60 puan toplarsan (bu puanları toplamak genelde basit oluyor) ECA denilen kur atlama sınavına girmeye hak kazanıyorsun. Her kur 2 ay sürüyor fakat eğer bir dönem boyunca Pre Faculty kurunda okuma durumunuz oluştuysa 2 ay yani 8 hafta yerine o kur 13 hafta oluyor.

3) Ben hazırlık eğitimini beğeniyorum fakat online eğitimde dikkatim dağılıyor. Hibrit için okula gittiğimde daha çok verim alıyorum. Hocalar genellikle ilgili oluyor ve yabancı bir hocadan ders almak da pratik açısından eşsiz bir fırsat.

• ankuva gecelerinde çok iyi gidiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite ders kaydı ile ilgili
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.