Bilkent grafik tasarımı yazılır mı

-
-
2 bin yaptılarsa gsü siyaset bilimi yazsınlar hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siyaset bilimi okunacak bölüm değil.
-
İlk iki yıl maya, son iki yıl da blender kullanmay öğretiyorlar
ctis yazsınlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çağın sen papağan gibisin, bu zeka seviyesi ile ilk 300 bine bile giremeyeceğine eminim.
-
yks2025hedef150000
-
hep haksız çıkıyorsun ama
fransızcayı kim sökücek hocam ya taü işletme yazarım daha iyi kpmg, mercedes benz, siemens vs. seçenekleri var en azından
hayır hiç haksız çıkmadım.
ebob
daxpc
yks2024hedef15k
ve daha niceleri
-
hocam eğer ilgisi varsa galatasaray üniversitesinin iibf bölümleri çok sağlam eğitim veriyor. her alanda çalışabilir bence
hocam galatasarayda bildiğim kadarıyla fransada çift diploma olanağı var. benim eğer puanım yetse taü yerine gsü yazardım
siyaset bilimi özel sektöre yönelik bir bölüm değil. A grubu yüksek seviyeli memurluk bölüm. Onlar için de torpil lazım liyakat yok. ya da akademisyen olacak.
-
sosyal medya bölümü. tedde okuyan arkadaşım var 1de staja başladı ve güzel bölüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam puanı işletme iktisata tutuyorsa zaten direkt oraları yazsın. galatasaray top iibflerden olmasa siyaset bilimi çok okunacak bölüm değil. okulun imkanlarında yararlanırsa bir ihtimal
Tam burslu (İngilizce) Grafik Tasarımı güzel bölüm ama duyduklarıma göre o bölüme alakasız dersler eklenmiş.
-
Usta bilkentten aylık mı alıyon maaşı haftalık mı
Aylık
-
TED Ünideki (İngilizce) Görsel İletişim Tasarımı bölümü (İngilizce) Grafik Tasarımı bölümünden farklı diye biliyorum ama TED Üninin tam burslusu 2021'de Sözel 10.000 ile kapatıp 2023'te Sözel 1.300'lere yükselmiş yani sağlam yükselmiş harbiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 23 Temmuz 2024; 18:1:0 >
Benzer içerikler
- havelsan maaşları
- 90 tyt 40 ayt kaç bin
- dhmi memur maaşları
- yineleme nedir
- ayt deneme önerileri kolay orta-zor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X