Şimdi Ara

Bilkent endüstrü mi bilgisayar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tercihler yaklaştı hala hangisini başa yazsam karar veremedim sizce endüstrü mühendisliğimi, bilgisayar mühendisliği mi?
    Genel olarak bilgisayara program yazmayı bilgisayarla uğraşmayı seviyorum hatta bilkent ctis yazcam ama ailem izin vermiyor, neyse dediğim gibi bilgisayarla uğraşmayı seviyorum ama mezun olduktan sonra da hayatımda idiot, ot gibi yaşamak istemiyorum yani masa başı çalışmak istemiyorum, endüstrü ise masa başı değil ve biraz şanslıysam maaşım bilgisayardan kat ve kat daha fazla olabilir çok yükseklere çıkabilirim ama hala kararsızım. Ayrıca endüstrü mühendisi derslerinde genelde neye ağırlık veriyolar?

Cevap verenelere şimdiden allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercatroz -- 4 Temmuz 2014; 0:52:20 >

İ.D BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Computer Science
  • Olay şans işiyse bilgisayarda nerelere ulaşabilirsin onada bak tek bir yazdığın programdan deli paralar kazanmakta mümkün olabilir neye ilgin varsa onu yaz ilgi bilgiyi doğurur bilgide başarıyı
  • Bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi mezun olduktan sonra ot gibi masa başı istemiyorum, endüstrü mühendii olunca dünyayı bile gezebilirim... ayrıca bilgisayar mühendisliğinde gerçekten çok az maaş alma ihtimalim var, çok kararsızım offf

• Endüstri yazmayi bilmeden yapamazsin zaten onlari. bilgisayar yaz sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TEK BİR BABA VAR
    JON SNOW
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedoboys

Endüstri muh. CEO olmaya veya kendi sirketini kurmaya kadar gider.pc de bi bilgisayara bağlı çalışmak ne bilim

benim kafamı karıştıranda bu işte eğer bir yerde endüstrü mühendisi olaraka yükselirsem 25000 TL ye kadar maaşım olabilirken, bilgisayar mühendisleri maaşa bağlı çalışırken en fazla ve çok zor bir şeklde 5-7bin tl alabilir. Bu rakamları babamın tanıdığı bir kaç fabrika müdüründen aldım, onlarda hep endüstrü yaz diyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercatroz -- 4 Temmuz 2014; 12:16:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ikisi de çok güzel bölüm, ikisinde de ilerleme şansın var ve Bilkent kendini geliştirebilmen açısından doğru bir yer. Ancak bana sorarsan meslek seçiminde ilk tercihin maaş olmamalı. Sen zaten sevdiğin mesleği yaparsan kendini geliştirirsin ve para seni bulur. Eğer bilgisayara ve programlamaya ilgin varsa CS doğru tercih. Çünkü o bölümdeki çoğu kişi bilgisayara karşı çok da bir ilgisi olmadan geliyor açıkçası. Yani bir adım önde başlarsın. Endüstri ise diğer mühendisliklerden çok ayrı bir kulvarda. Matematikle aram iyi, insanlarla ilişkim güçlü diyorsan endüstri doğru tercih olabilir. Başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

BM
    +Programlamayı seviyorum ve merak ediyorum
    - Gerçeten 5bin tl nün üzerine çıkamıyabilirim
    - Hayatımı pc başında ot gibi yaşıyabilirim

EM
    +Matematiğide seviyorum ve yapabiliceğime inanıyorum
    + Dünyayı bile dolaşabilrim
    + BM ye göre çok daha iyi maaşlarla çalışabilirim

Böyle küçük + / - tablosu yağınca EM çok önde ama programlamayıda gerçekten çok seviyorum, çıldırıcam yardım edin nolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercatroz -- 7 Temmuz 2014; 13:34:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.