Şimdi Ara

Biliyorum çok konu açıldı ama (Udyr) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Reaglew

phoenix için ne runelar önerirsiniz?

as mark armor seal mr-as glpyh as-ms quint
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi

ilk adam gibi oynadığım oyun bu oldu yardım eden herkese teşekkür ederim

Biliyorum çok konu açıldı ama (Udyr)

ninja tabii olmamis bence orsa. Sag tik herosu yok karsi takimda. Bi ashe, cait tarzi heroar olsaydi daha mantikli olurdu. Bu benim gorusu tabi

dps carry olmamasına rağmen bazen dodge çıkması çok iş görüyo olmadığını biliyorum ama pasif ile birlikte çok güzel oluyo ninja tabii

• Udyr Bence Lanede Çok Daha Etkili Bir Champ
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Jungle yapıcaksan Phx full'le diyorum ben. Nasus, Cho, Irelia gibi biraz damage vurabilen bir top lane'i gank lediğinde en iyi ihtimal flash atarak kaçar adamlar. (Redbuff olması önemli tabi.)
    MS Quint ve Mastery'de önemli sayılabilicek detaylar içinde. Sonuçta tam bir gap closer olmadan yakınlaşman için hızlı koşabilmen gerekli.

Edit: Build olarak çok fazla seçeneğin var aslında. Ben ruh halime göre counter jungle falan yiyorsam ya da birisi buff çalmaya çalışsa takımımdaki adamların gelmiceğini biliyorsam veya sağlam bir 5v5 oynuyorsam da counter jungle yapmam gerekiyorsa (amumu falan gibi direk 1v1 girmek istemeyip böyle buff alıp kaçmak isticeğim karakterlere karşı) wriggle's alıyorum. Yoksa ve karşıda az CC varsa Ninja tabi tamamlıyorum Cloth Armor'ı.

HoG > İlk item.
    Wit's End > Core
    Randuins Omen > İdeal
    BV/FoN > MR MR MR
    Philo Stone > Ninja tabi alırsan ve oyun uzun sürcek gibiyse
    GA > Neden olmasın
    Madred's Bloodrazor > Neden olmasın
    Bloodthirster > olur
    Hexdrinker > olur
    Trinity force > ben pek sevmiyorum pahallı diye ama olur
    Frozen Mallet > Tavsiye etmem.

Mastery olarak Offense'de Smite dışında pek fazla vermeni tavsiye etmem. Ama bunun jungle veya ganking ile pek alakası yok, benim defans ve utilty'nin daha iyi olduğunu düşünmemle alakası var.

Ben ilk udyrle phoenix yapıyodum jungle tabiki
    Sonra Tigere geçtim.
    Ve yaklaşık 2 haftadır tekrar phoenix yapıyorum. Her oyunumda(ranked) +5 +6 avaraj sağlıyorumyensekte yenilsekte.

Kesinlikle Phoenix çok etkili çok çok daha etkili zaten phoenix ile 3 atak yapınca karşı tarafın canını büyük bi bölümü bitiyor. Kesinlikle phoenix

Ve son olarak

http://www.solomid.net/guides.php?g=6225

Konuyu açan kişi için şu buildi yap. Herşekilde herşeyi anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinHood35 -- 7 Kasım 2011; 16:15:10 >

• az önce oynadığım oyunda karşıda a jungler udyr vardı adam tiger kastı ben pho kastım. karşıdaki atmog's kastı ben tank sonuç olarak ezildiler

So...

Pho tank Udyr > Atmog's offtank udyr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravidius -- 7 Kasım 2011; 16:20:48 >
  • quote:

Aha yapmışın benimkinin aynısını Ama shurelia da çok güzeldir , cc ler sana pek yönelmiyor gibi hissedersen shurelia yapabilirsin onun yerine

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Aha yapmışın benimkinin aynısını Ama shurelia da çok güzeldir , cc ler sana pek yönelmiyor gibi hissedersen shurelia yapabilirsin onun yerine

bana yöneldiklerinde pişman olup başkalarına dalmak yerine sürekli üzerime geliyorlar sonuç = ACE oyunun gidişine göre şekilleniyo

• quote:

quote:

quote:

bana yöneldiklerinde pişman olup başkalarına dalmak yerine sürekli üzerime geliyorlar sonuç = ACE oyunun gidişine göre şekilleniyo

O durumlarda bear stance açıp sırayla 5 kişiyi stunlamak çok zevkli En komiğide karşı takımın ranged carrysi sana bir tane 70-80 vuruyor oda hp regen ile 3-4 saniyede doluyor Özellikle karşı takımda katarina falan varsa udyr ile direk işe yaramaz hale getirirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O durumlarda bear stance açıp sırayla 5 kişiyi stunlamak çok zevkli En komiğide karşı takımın ranged carrysi sana bir tane 70-80 vuruyor oda hp regen ile 3-4 saniyede doluyor Özellikle karşı takımda katarina falan varsa udyr ile direk işe yaramaz hale getirirsin.

hepsinin arasına atlatıp randuin'e bastıktan sonra dediğin gibi hepsini stunlamak hocanın öğrencilerini sıra dayağına çekmesi gibi bi his uyandırıyo kata - akali - cait - gp falan 1 stunla çöküyo. tabi takım da önemli bu oyunda benim stunladığım adama çöktüler

• Phx için,
    Mark: AS
    Seal: Dodge
    Glyph: AS
    Quint: MS

Mastery eray yazmış zaten 1-13-16 ya da 1-14-15 Quickness ve Nimbleness önemli.
    Sağlam bir pull ile bot+3 pot ile yapabilirsiniz jungle. (yine de tavsiyem değildir, Cloth +4 pot daha iyi. 5. pot israf gibi geliyor bana ama yer yer lazım olduğu olur takılın onun gerekip gerekmiceği size kalmış)

@Eray, Philo early almak saçma bence, Wit's End sonrasında Philo daha iyi. Sonuçta wriggle olmadan, en azından AS veren bow almadan seri kesemiyoruz mobları. (Yeterince seri diyeyim) (ki o zamana kadar zaten ilk 2 blue alırsın biraz rahat olur. Hele bi de karsı jungle ı eziyorsan direk gerek yok bence. Ya da mid annie falan gibi bişeyse.)
    ilk HoG yerine Philo olur mu olur, ama o da dive yapmayı falan zorlaştırıyor gibi geliyor bana. Yani o bonus hp, +1 hit demek kuleden. :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Phx için,
    Mark: AS
    Seal: Dodge
    Glyph: AS
    Quint: MS

Mastery eray yazmış zaten 1-13-16 ya da 1-14-15 Quickness ve Nimbleness önemli.
    Sağlam bir pull ile bot+3 pot ile yapabilirsiniz jungle. (yine de tavsiyem değildir, Cloth +4 pot daha iyi. 5. pot israf gibi geliyor bana ama yer yer lazım olduğu olur takılın onun gerekip gerekmiceği size kalmış)

@Eray, Philo early almak saçma bence, Wit's End sonrasında Philo daha iyi. Sonuçta wriggle olmadan, en azından AS veren bow almadan seri kesemiyoruz mobları. (Yeterince seri diyeyim) (ki o zamana kadar zaten ilk 2 blue alırsın biraz rahat olur. Hele bi de karsı jungle ı eziyorsan direk gerek yok bence. Ya da mid annie falan gibi bişeyse.)
    ilk HoG yerine Philo olur mu olur, ama o da dive yapmayı falan zorlaştırıyor gibi geliyor bana. Yani o bonus hp, +1 hit demek kuleden. :P

runelere baya bi ip harcanacak yani philo'yu hog'dan sonra alıyorum eğer çok para biriktirdiysem philo yerine bow'u alıyorum wit's olmasa da bow çok sağlam farm yaptırıyo pho ile

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.