Şimdi Ara

Bilişim Teknolojileri Alanı (Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar müsaadenizle size bir kaç tane soru sormak istiyorum.

1- Arkadaşlar şimdi benim bir seçim yapmam gerekiyor. Sizce;

- Ağ işletmenliği Dalı
    -Web programcılığı dalı mı yoksa
    -Veri tabanı programcılığı dalı mı ?

Bu bölümlerde: iş bulma imkanları, çalışma yerleri ve şartları ayrıca maaşları nelerdir ? Siz hangisini önerirsiniz ?

Benim sorularım bunlar, yardım ederseniz çok minnettar kalırım.

Son olarak benim bir kardeşim var liseye geçti. Oda bu bölümlerden birini istiyor. Anadolu lisesine giderse bu mesleklerden birini seçebilirmi ?

Çok Sağolun.
    İyi Forumlar..

• bilişim alanını seçebiliiyorsan ne mutlu sana ben veri tabanı derim herkez onu söylüyor

bizimki mesleki ve teknik adanolu lisesi en yüksek oraymış 12 sınıftan 2 tane bilişim var mış
  • Fredyman kullanıcısına yanıt
    bence,veri tabanı seç web i kendin öğrenirsin yavaş yavaş,ayrıca veri tabanında web dersleride oluyor
  • veri seç. webi dışardan da öğrenirsin.
  • Bilişim mezunu biri olarak web programcılı diyorum tartışmasız.veri tabanını bitirip uniye gitmezsen bi halt olmaz.iş bulma olasılığın koca bi sıfır...ağ işletmenliğide ii aslında ama ondada mezun olduktan sonra kendini geliştirmen sertifikalar alman mumkunse 2 yıllık oku bitince bi iş bulabilirsin...

Ama web programcılığı tartışmasız piyasanın ihtiyacı olan bi iş hele uniye gittinmi tamam hem iyi kazanırsın hem oturduğun yerden kalkmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah için bi yardımcı olun şunların alan seçme puanı kaç
  • Network ve sql derim. Her zaman firmaların ihtiyacı olan temel gereksinimler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadrcakar

Network ve sql derim. Her zaman firmaların ihtiyacı olan temel gereksinimler.

kesinlikle katılıyorum. Veriyi seç web i hiç bilmeyen arkadaşım bile 1-2 ayda söktü önemli olan veri
  • şimididen alan düşünmek, liseye başlıcak birisi için çok erken. kesinlikle sırf bu alan dersleri için meslek lisesine gitmesin hayatının en büyük hatası olur. Yetiyorsa puanı güzel bir liseye gitsin. sonra üniversitede hala aynı bölümü istiyorsa iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okur meslek lisesindekinden kat kat daha iyi bir eğitim alır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.