Şimdi Ara

Bilişim Teknoloji-Teknik Servis Staj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 12. sınıf(lise 4) ögrencisiyim şu an çalıştıgım yer çay taşıtmaktan bile beter tatil diye birşeyim yok perşembe-cuma ögleden sonra bile işteyim artık yıldım bilişim teknoloji teknik servis staj yeri bilen lütfen yazsın çok sevaba girer şimdiden teşekkür ederim.

• bursadaysan yardımcı olayım
  • Ben foxconnda staj yapıyorum/çorlu
  • Teşekkür ederim istanbulda yaşıyorum anadolu avrupa farketmiyo istanbulun heryerine gidebiliyorum bu işimi riske atamadıgım için çıkıp arayamıyorumda resmen kaldım öyle izinde vermiyolar inşallah biri cevap verir yardımcı olur kurtulurum şurdan.
  • kardeşim allah yardımcın olsun bende stajerim ama bnm durumum biraz farklı sınıf arkadaşlarımdan filan duyuyorum hep çok eziyorlar götür getirin yanı sıra kişisel hizmetkarları oluyorsun şöyle bi durum var aslında seni bukadar eziyorlarsa bilgisayar bilginin çok az olduğunu düşünüyorum bu yüzden avare işlere seni salıyorlar ben daha önce teknik serviste çalıştım 2 yıl kadar stajdan 4 ay öncede ordan ayrılmak zorunda kaldım başka bir bilgisayarcıya başladım ve ustamda ben başladıktan sonra ayrıldığı için tek usta ben kaldım bende staj yapıyorum şu an ama 3 erkek 2 bayan stajerim var aslında işin kötü yanı bende onları hırpalıyorum biraz. işi öğretmeye çalışıyorum ama 2 tanesi anlamıyacağım diye diretiyorlar banada yapıcak pek bişe kalmıyor aslında nerde boş bir iş onlar iteliyorum bunu götür getir çay yap bulaşıkları yıkayın temizlik yapın filan ama bi tane işi kaptı ve gerçekten bilgiye aç adam 4 ayda bnm kapasiteye yaklaştı tek başına kasa topluyor sistem kuruyor arıza tespiti yapıyor. ben ömer kamera arıza tespitine gidicez diyorum adam ne lazımsa hemen ayarlıyor çantayı hazırlıyor arabaya koyuyor bana lazım olan bişeyi önceden tahmin edip yakınıma koyuyor açıkçası bana sadece çalışmak kalıyor ve çok seviyorum onu çok efendi gel görki diğer ikisi tam fırlama sürekli mavra peşinde ötekinide bozmaya çalışıyorlar. acı ama gerçek yeri geliyor tuvalet temizliyorlar. malum bir iş yeri burası iş kadar temizlikte gerekiyor ve bu işte onlara kalıyor..

not: cani, kafir, pislik gözüyle bakabilirsiniz ama yeri geldi, tuvaleti temizle diyebileceğim kadar kötü stajerim olmadı kendim temizledim kaç defa sonuçta yapılması gerekiyor ....

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce_1

kardeşim allah yardımcın olsun bende stajerim ama bnm durumum biraz farklı sınıf arkadaşlarımdan filan duyuyorum hep çok eziyorlar götür getirin yanı sıra kişisel hizmetkarları oluyorsun şöyle bi durum var aslında seni bukadar eziyorlarsa bilgisayar bilginin çok az olduğunu düşünüyorum bu yüzden avare işlere seni salıyorlar ben daha önce teknik serviste çalıştım 2 yıl kadar stajdan 4 ay öncede ordan ayrılmak zorunda kaldım başka bir bilgisayarcıya başladım ve ustamda ben başladıktan sonra ayrıldığı için tek usta ben kaldım bende staj yapıyorum şu an ama 3 erkek 2 bayan stajerim var aslında işin kötü yanı bende onları hırpalıyorum biraz. işi öğretmeye çalışıyorum ama 2 tanesi anlamıyacağım diye diretiyorlar banada yapıcak pek bişe kalmıyor aslında nerde boş bir iş onlar iteliyorum bunu götür getir çay yap bulaşıkları yıkayın temizlik yapın filan ama bi tane işi kaptı ve gerçekten bilgiye aç adam 4 ayda bnm kapasiteye yaklaştı tek başına kasa topluyor sistem kuruyor arıza tespiti yapıyor. ben ömer kamera arıza tespitine gidicez diyorum adam ne lazımsa hemen ayarlıyor çantayı hazırlıyor arabaya koyuyor bana lazım olan bişeyi önceden tahmin edip yakınıma koyuyor açıkçası bana sadece çalışmak kalıyor ve çok seviyorum onu çok efendi gel görki diğer ikisi tam fırlama sürekli mavra peşinde ötekinide bozmaya çalışıyorlar. acı ama gerçek yeri geliyor tuvalet temizliyorlar. malum bir iş yeri burası iş kadar temizlikte gerekiyor ve bu işte onlara kalıyor..

not: cani, kafir, pislik gözüyle bakabilirsiniz ama yeri geldi, tuvaleti temizle diyebileceğim kadar kötü stajerim olmadı kendim temizledim kaç defa sonuçta yapılması gerekiyor ....

Bilgisayar bilgim az degil bilgisayarı en ufak ayrıntısına kadar biliyorum anakart tamiri bile yaptım ama çalıştıgım bilgisayarla ilgili biyer degil sırf mecburiyetten girdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

quote:

kardeşim allah yardımcın olsun bende stajerim ama bnm durumum biraz farklı sınıf arkadaşlarımdan filan duyuyorum hep çok eziyorlar götür getirin yanı sıra kişisel hizmetkarları oluyorsun şöyle bi durum var aslında seni bukadar eziyorlarsa bilgisayar bilginin çok az olduğunu düşünüyorum bu yüzden avare işlere seni salıyorlar ben daha önce teknik serviste çalıştım 2 yıl kadar stajdan 4 ay öncede ordan ayrılmak zorunda kaldım başka bir bilgisayarcıya başladım ve ustamda ben başladıktan sonra ayrıldığı için tek usta ben kaldım bende staj yapıyorum şu an ama 3 erkek 2 bayan stajerim var aslında işin kötü yanı bende onları hırpalıyorum biraz. işi öğretmeye çalışıyorum ama 2 tanesi anlamıyacağım diye diretiyorlar banada yapıcak pek bişe kalmıyor aslında nerde boş bir iş onlar iteliyorum bunu götür getir çay yap bulaşıkları yıkayın temizlik yapın filan ama bi tane işi kaptı ve gerçekten bilgiye aç adam 4 ayda bnm kapasiteye yaklaştı tek başına kasa topluyor sistem kuruyor arıza tespiti yapıyor. ben ömer kamera arıza tespitine gidicez diyorum adam ne lazımsa hemen ayarlıyor çantayı hazırlıyor arabaya koyuyor bana lazım olan bişeyi önceden tahmin edip yakınıma koyuyor açıkçası bana sadece çalışmak kalıyor ve çok seviyorum onu çok efendi gel görki diğer ikisi tam fırlama sürekli mavra peşinde ötekinide bozmaya çalışıyorlar. acı ama gerçek yeri geliyor tuvalet temizliyorlar. malum bir iş yeri burası iş kadar temizlikte gerekiyor ve bu işte onlara kalıyor..

Bilgisayar bilgim az degil bilgisayarı en ufak ayrıntısına kadar biliyorum anakart tamiri bile yaptım ama çalıştıgım bilgisayarla ilgili biyer degil sırf mecburiyetten girdim.

nasıl yani sırf mecburiyetten girdim ?

bu durumda ordan çıkıp nereye gitsen havada kapacaklardır seni mecburiyet gibi bişe olmaması lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

quote:

nasıl yani sırf mecburiyetten girdim ?

bu durumda ordan çıkıp nereye gitsen havada kapacaklardır seni mecburiyet gibi bişe olmaması lazım

İşte geçen yaz cahildim nerde iş arıyacagımı bilmiyordum ailemde pek bilmez böyle şeyleri bana yardımcı olamadılar bende hiç bi yer bulamadım buraya girdim şimdi nerde arıyacagımı biliyorum ama iş aramaya vaktim yok akşam 6:30 da evde oluyorum o saatten sonra nerede iş arıcam o yüzden burdan sordum 2-3 kişi cevap verdi o kadar yine bişey çıkmadı.Bilgisayar hakkında hiç bişey bilmeyen adamlar kral gibi staj görüyor 30 kişilik sınıfta bi ben 15 tatilde işe geliyorum artık bardagı taşırdılar.Burdan çıkamıyorumda evdekiler dırdır ediyor yok iş bulamazsan sınıfta kalırsın önce iş bul sonra çık benimde elim kolum baglandı kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 24 Ocak 2012; 10:47:51 >

• up
  • ben 10. sınıf (lise 2) öğrencisiyim yaz tatili stajı için staj yeri bulmam lazım BURSA (SÜRE:4 HAFTA)
  • Şuan için toplamda 30 iş günü civarı staj süresi var. Bu süre içinde staj yerinle olan sözleşmeni feshedersen yeni staj yeri bulduğunda bile stajın geçerli olmayacaktır. Eğer para alıyorsan birşey diyemem ama senin durumunda olup para bile alamayan arkadaşlarım var. Bu yüzden ilk önce Koordinatör Hocasına sor ilk önce.
  • Teknik servis seçerek hata yapmışsın hocam ben veri tabanı bölümü mezunuyum. Staj çok rahat ve maddi açıdan iyi geçti.
  • Staj yapmak isteyen arkadaşlar varsa ulaşabilirler 02125065050
    Grafik bilgisi yada yeteneği (tasarım) olan web sitelerimizin güncellenmesinde çalışacak, ayrıca tamir bakım işinde de ''çalışacak'' stajer arkadaş arıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.