Bumper King Zapper |
|
Allah razı olsun ya nasıl buldun sen Bumper king zapperı bu arabalı anime konusunuda ortaya ilk atan bendim bu arada selamlar herkese :D |
|
|
|
Merhaba benimde aklıma takılan fakat bulamadığım bir anime filmi var adamın birden fazla kılıcı fakat tek bir kabzası vardı bazen başka bir kılıç çıkarıp diğer kılıç ile birleştiriyordu ve motorsiklet ti vardı en son hatırladığım sahnesinde peşinden gelen başka bir kaç motorsikletli ile ormandan çıktıktan sonra şehirde yaşanan kovalamaca ve metar gear havasındaydı |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknamebulamadimyether -- 23 Ocak 2021; 18:44:40 > |
Merhaba benim yıllar önce izlediğim bir anime vardı. Animenin openinginde kırmızı güller kullanılıyordu aynı şekilde bitişinde de. Animemizin konusunu pek hatırlayamıyorum ama elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım. Her şey kızın halası-teyzesi sayesinde erkeklerle dolu bir eve gelip kalmasıyla başlıyordu. Kız kahküllüydü ve gözleri gözükmüyordu ayrıca hayalet gibiydi ve çok az şekilde normal insan gibi görünüyordu.hayalet dediğim de hani tombik küçük beyaz tarzı çizimler oluyor ya onlardan bahsediyorum. Neyse bu kız geliyor erkekler şoka uğruyor güzel kız gelecek sanıyorduk tarzında kızın halasına bunu söylüyorlardı. Kızın halası da ben onu buraya sizin onu düzeltmeniz ve hanımefendi yapmanız için getirdim falan diyordu. Hatta bu erkekler ünlüydü yanlış hatırlamıyorsam şarkıcı ya da modellerdi. Kızın halasının helikopteri vardı ve her onların yanından gidişinde sayanora diyip helikopterinden el sallıyordu. İlerleyen bölümlerde kızın eskiden sevdiği kişi tarafından çok çirkin dediği için kendini kendini sakladığını falan öğreniyorduk. Kızın garip insan olmayan arkadaşları da vardı odası kapkaranlıktı iskeletle falan konuşuyordu. GERÇEKTEN SADECE BU KADAR HATIRLAYABİLİYORUM KUSURA BAKMAYIN ANLATAMADIYSAM AMA ELİMDEN GELENİN EN İYİSİ BU. teşekkür ederim şimdiden uzun zamandır aratıyorum ama bulamıyorum. |
(\__/)
(='.'=) (")_(") |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silainthehatori -- 4 Şubat 2021; 7:38:41 > |
|
|
aa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianimevardı -- 23 Şubat 2021; 14:23:7 > |