Şimdi Ara

Bilinemeyen aygıt sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cihazımda bilinemeyen bir aygıt sorunu mevcut donanım kimlikleri kısmında USB\VID_0955&PID_9000
    yazıyor ve windows 10 kullanıyorum cihazı yenı aldım daha onceden de aynı mode msı ge62 2ql cıhazım vardı aynı model onunla bır sorunla karsılasmadım ama bunda oldu yardımcı olurmusunuz bu hangı aygıt ve bu aygıtın surucusunu nedır msı sıtesınde de bulamadım.
     Bilinemeyen aygıt sorunu

• 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda ses var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1BaDBoY1

Arkadaslar cihazımda bilinemeyen bir aygıt sorunu mevcut donanım kimlikleri kısmında USB\VID_0955&PID_9000
    yazıyor ve windows 10 kullanıyorum cihazı yenı aldım daha onceden de aynı mode msı ge62 2ql cıhazım vardı aynı model onunla bır sorunla karsılasmadım ama bunda oldu yardımcı olurmusunuz bu hangı aygıt ve bu aygıtın surucusunu nedır msı sıtesınde de bulamadım.
     Bilinemeyen aygıt sorunu

Bu aygıt drp.su sitesinde nvidia virtual audio diye geçiyor..?
    https://devid.drp.su/?dev=USB%5CVID_0955%26PID_9000+&l=tr

Galiba sesle ilgili? Bugün w10 a yükselttiğim pcde ses problemi vardı. Msi ın sitesinden indirdiğim sürücü işe yaramadı. Ses de yoktu pcde. Mühendis Murat kardeşimizin verdiği linkteki sürücü işe yaradı. Onun için sordum ses var mı diye.

• Sorunum ekran kartından kaynaklanıyormus sanal ses sürücüsü diye cıkıyor aratınca bende son care ekran kartımı komple kaldırıp en bastan yukledım ve sorunum cozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BaDBoY1 -- 31 Ocak 2016; 7:14:58 >
  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.